КГЦЗ

Звездаши
 • Постова

  234
 • Придружио се

 • Последња посета

About КГЦЗ

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан

Последњи прегледи профила

264 profile views
 1. Изгледа да је тачно, у последње време је био на интензивним терапијама за колено, али је питање колико може после годину и по дана паузе са таквим повредама колена. Штета што се враћа, упропастиће га Кузмић, а гре'ота да се старији човек понижава.
 2. Ја за скидање серија користим БТН тракер, али он је затворен и слабо се деле позивнице. Имам још и ИПТ, за њега имам 2 позивнице, али је проблем што мора да се одржава ратио 1:1 (бар је раније било тако, нешто су сад мењали). На БТН-у постоје два ограничења, епизода се сидује 24 сата, сезона 120 сати у 2 недеље. Сасвим коректно, раде одлично, све скидам у 720р, за 1080р имам проблем са рачунаром око репродукције слике. Ако неким чудом добијем позивницу за БТН, јавићу овде да ли има заинтересованих, а ако некога занима ИПТ, нека се јави.
 3. Тако је, Партизан следеће године неће играти Европу (ако је ово истина) јер им казна глас "1 година суспензије у наредне 3 изборене Европе". Осим ако им касније не продуже казну. Могу да се жале суду у Лозани, али колико се сећам, нама су рекли "боље немојте да се жалите, ћутите и трпите". Са друге стране, ово вероватно значи да ће продати све што иоле вреди како би се отарасили великих плата и изгурали годину без упадања у финансијске дубиозе попут нас, што ће довести до њиховог слабљења и нашег лаганог пута до нове титуле. Странци неће остати ако не могу да играју Европу, Ђурђевић сумњам да ће остати после лета итд..
 4. Срећан дан Републици Српској и њеним/нашим грађанима, па ускоро да сви станемо под једну заставу! Срећна слава свима који славе.
 5. Мир Божији, Христос се роди. Срећан Божић! Све најбоље.
 6. Већа је штета што ми немамо кога да увалимо тим кретенима за 5-10 милиона и решимо део проблема.
 7. На Јадрану не постоји екипа која може да нас добије у 3 утакмице. Чак и на 2 тешко да може неко да нас добије, али ту остављам простор за неко евентуално кошгетерско лудило. Мада, како играмо у последње време (а очигледан је узлазни тренд + Томпсон), не очекујем више од 2 пораза у тих минимално 5 утакмица.
 8. Да, на то сам мислио. И ја претпостављам да је сигуран, али је свакако конкуренција паклена. Ембид, Порзингиз, Таунс, али мислим да би требало да нађе своје место и Јокић. Иначе, нисам га претерано готивио док је играо за Мегу јер је у утакмицама против нас стално нешто гестикулирао, жалио се судијама, понашао се као бели медвед.
 9. Не пратим претерано НБА, тј. не пратим га уопште. Погледам на СК по неку утакмицу кад иде уживо викендом, испратим како су наши високи играли и то је све. Каква је шанса да Јокић иде на Ол стар као софтмор? Ово му је друга сезона, има завидне бројке, диже форму, требало би да буде у ужем избору за то такмичење.
 10. Мени је драго што је Сивић отишао/добио отказ, како год. Потпуна незналица, која је могла да упропасти генерацију светских шампиона у једном циклусу квалификација. Срамота је било што су га уопште именовали за селектора, али бар се није много задржао. Надам се да ће наћи неког нормалног селектора који искаче из "Бата Ђора" шаблона и да ћемо успети да играмо повезано, а не с брда с дола.
 11. Мишко је у твиту у ком најављује одлазак Жижића у Дарушафаку најавио и одлазак у летњу лигу на крају сезоне, а можда и у НБА од октобра. П.С. Много се наложио зализани на "загонетке".
 12. Бришеш је чим испуниш "услов" који су ти тражили. Одрадиш свој део посла, сачекаш бодове, обришеш апликацију. Чим скупиш 3.000 бодова мењаш их за 10$.
 13. Ево овако, пошто је ера паметних телефона и пошто сви проводимо доста времена на њима, ево једног начина да "зарадите" новац преко истог. П.С. Преузето са iPhone Srbija форума. Апликација ради и за андроид и за иОС уређаје, па вреди пробати. Ако се неко одлучи за ово, мој код 85da11e. За сваког андроид корисника добијате 45 бонус поена, за иОС 90. Када скупите 3000 поена, добијете 10$ за iTunes/Google play.
 14. Најавио сам новог спонзора од догодине.