Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

КГЦЗ

Звездаши
 • Постова

  259
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

817 Одлична

About КГЦЗ

 • Позиција
  Пионир

Последњи прегледи профила

637 profile views
 1. Сваштара

  Ко каже да сам се узбудио? Само ми је мало напорна та прича око избора и око осуде познатих личности јер су за неку опцију. Свако има грађанско право да буде уз кога год жели, а да ли се то мени, теби или неком трећем свиђа, није тема за разговор јер ми (углавном) не познајемо те особе и не знамо због чега су уз ту личност (небитно ко је, Вучић, Јеремић, Дачић, Јанковић итд.). Што се тиче давања пара за глас, ја ту причу више знам као урбану легенду о којој сви причају, а нико није добио паре. Ево @Лунатик може да потврди да смо причали о томе и да нама нико никад није понудио паре за гласање. Поента је била да је обичном народу свеједно ко је на власти, корист од власти имају људи на власти као и (истакнутији) припадници њихових странака. Обичан народ ће имати курчинелу, као и до сад.
 2. Сваштара

  Та Мацићева је морон прве класе. Јебо јој пас матер. И није ми јасно зашто се чудите и осуђујуте политички избор појединаца. Они имају право да буду уз Вучића исто колико и ви да будете против њега. Некоме је добар, некоме није, неко зависи од њега, неко не зависи. Мени је свеједно да ли је на власти Тадић или је Вучић или Тома, Јеремић, Јанковић. Не мислим да би мени као појединцу било ни боље ни горе да је неко други ту уместо Вучића. Свакако не ради шта хоће, него шта му се каже. Као и сви пре њега и као што ће и после њега радити.
 3. Стране фудбалске лиге

  Ја сам све више убеђен да је прошлогодишња Премијер лига намештена. Није теорија завере, него једноставно да се толико ствари погоди у години кад Премијер лига треба да потпише највећи спонзорски уговор од ТВ права... Баш случајно. А и оволики распад екипе говори у прилог томе. Немогуће да им је Канте држао целу средину терена и да су због њега сад на ивици од зоне испадања. У сваком случају, ко им јебе матер, надам се да ће испасти.
 4. НБА и НЦАА лига

  Нисам сигуран да ли сам лепо разумео Срђана у преносу на СК, али ми се чини да је рекао да су Кавси платили 45м екстра пореза због пробијања селери кепа. Ако је тај износ тачан (свњ и да је 2-3х мањи) опет је превише.
 5. Сваштара

  Поздрав!
 6. Серије

  Прилично је напорно преводити серије. Радио сам то једно време док сам студирао и за једну епизоду просечног трајања око 40 минута су потребна око 3 сата да се заврши превод. Како то људи махом раде бесплатно и троше своје слободно време на то, разумем зашто превода за неке серије нема. Нарочито што се на тим форумима за превођење (пријеводи-онлине сам ја пратио и тамо био активан) појави маса корисника са питањем "КАЋЕ ПРЕВОД, АЛО, НЕМА ГА 2 ДАНА" и онда народу пун ***** цимања за туђ рачун.
 7. НБА и НЦАА лига

  На сву срећу, није озбиљна повреда. Нек' одмори једну, две утакмице, па да настави где је стао.
 8. Сваштара

  Њима је Човић за ове 4 године набио комплекса колико они нису нама за њихових 15 година доминације. Хоће то да се деси кад помислиш да си претплаћен на трофеје и да нико други нема право на трофеј осим тебе и твог тима. Жао ми их је, тешко је живети у измишљеном свету.
 9. Серије

  Ја за скидање серија користим БТН тракер, али он је затворен и слабо се деле позивнице. Имам још и ИПТ, за њега имам 2 позивнице, али је проблем што мора да се одржава ратио 1:1 (бар је раније било тако, нешто су сад мењали). На БТН-у постоје два ограничења, епизода се сидује 24 сата, сезона 120 сати у 2 недеље. Сасвим коректно, раде одлично, све скидам у 720р, за 1080р имам проблем са рачунаром око репродукције слике. Ако неким чудом добијем позивницу за БТН, јавићу овде да ли има заинтересованих, а ако некога занима ИПТ, нека се јави.
 10. Срећан дан Републици Српској и њеним/нашим грађанима, па ускоро да сви станемо под једну заставу! Срећна слава свима који славе.
 11. Мир Божији, Христос се роди. Срећан Божић! Све најбоље.
 12. Фудбалски трансфери

  Већа је штета што ми немамо кога да увалимо тим кретенима за 5-10 милиона и решимо део проблема.
 13. НБА и НЦАА лига

  Да, на то сам мислио. И ја претпостављам да је сигуран, али је свакако конкуренција паклена. Ембид, Порзингиз, Таунс, али мислим да би требало да нађе своје место и Јокић. Иначе, нисам га претерано готивио док је играо за Мегу јер је у утакмицама против нас стално нешто гестикулирао, жалио се судијама, понашао се као бели медвед.
 14. НБА и НЦАА лига

  Не пратим претерано НБА, тј. не пратим га уопште. Погледам на СК по неку утакмицу кад иде уживо викендом, испратим како су наши високи играли и то је све. Каква је шанса да Јокић иде на Ол стар као софтмор? Ово му је друга сезона, има завидне бројке, диже форму, требало би да буде у ужем избору за то такмичење.
×