Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

КГЦЗ

Звездаши
 • Постова

  259
 • Придружио се

 • Последња посета

About КГЦЗ

 • Позиција
  Пионир

Последњи прегледи профила

359 profile views
 1. Ко каже да сам се узбудио? Само ми је мало напорна та прича око избора и око осуде познатих личности јер су за неку опцију. Свако има грађанско право да буде уз кога год жели, а да ли се то мени, теби или неком трећем свиђа, није тема за разговор јер ми (углавном) не познајемо те особе и не знамо због чега су уз ту личност (небитно ко је, Вучић, Јеремић, Дачић, Јанковић итд.). Што се тиче давања пара за глас, ја ту причу више знам као урбану легенду о којој сви причају, а нико није добио паре. Ево @Лунатик може да потврди да смо причали о томе и да нама нико никад није понудио паре за гласање. Поента је била да је обичном народу свеједно ко је на власти, корист од власти имају људи на власти као и (истакнутији) припадници њихових странака. Обичан народ ће имати курчинелу, као и до сад.
 2. Та Мацићева је морон прве класе. Јебо јој пас матер. И није ми јасно зашто се чудите и осуђујуте политички избор појединаца. Они имају право да буду уз Вучића исто колико и ви да будете против њега. Некоме је добар, некоме није, неко зависи од њега, неко не зависи. Мени је свеједно да ли је на власти Тадић или је Вучић или Тома, Јеремић, Јанковић. Не мислим да би мени као појединцу било ни боље ни горе да је неко други ту уместо Вучића. Свакако не ради шта хоће, него шта му се каже. Као и сви пре њега и као што ће и после њега радити.
 3. Ја сам све више убеђен да је прошлогодишња Премијер лига намештена. Није теорија завере, него једноставно да се толико ствари погоди у години кад Премијер лига треба да потпише највећи спонзорски уговор од ТВ права... Баш случајно. А и оволики распад екипе говори у прилог томе. Немогуће да им је Канте држао целу средину терена и да су због њега сад на ивици од зоне испадања. У сваком случају, ко им јебе матер, надам се да ће испасти.
 4. Нисам сигуран да ли сам лепо разумео Срђана у преносу на СК, али ми се чини да је рекао да су Кавси платили 45м екстра пореза због пробијања селери кепа. Ако је тај износ тачан (свњ и да је 2-3х мањи) опет је превише.
 5. Поздрав!
 6. Прилично је напорно преводити серије. Радио сам то једно време док сам студирао и за једну епизоду просечног трајања око 40 минута су потребна око 3 сата да се заврши превод. Како то људи махом раде бесплатно и троше своје слободно време на то, разумем зашто превода за неке серије нема. Нарочито што се на тим форумима за превођење (пријеводи-онлине сам ја пратио и тамо био активан) појави маса корисника са питањем "КАЋЕ ПРЕВОД, АЛО, НЕМА ГА 2 ДАНА" и онда народу пун ***** цимања за туђ рачун.
 7. На сву срећу, није озбиљна повреда. Нек' одмори једну, две утакмице, па да настави где је стао.
 8. Њима је Човић за ове 4 године набио комплекса колико они нису нама за њихових 15 година доминације. Хоће то да се деси кад помислиш да си претплаћен на трофеје и да нико други нема право на трофеј осим тебе и твог тима. Жао ми их је, тешко је живети у измишљеном свету.
 9. Ја за скидање серија користим БТН тракер, али он је затворен и слабо се деле позивнице. Имам још и ИПТ, за њега имам 2 позивнице, али је проблем што мора да се одржава ратио 1:1 (бар је раније било тако, нешто су сад мењали). На БТН-у постоје два ограничења, епизода се сидује 24 сата, сезона 120 сати у 2 недеље. Сасвим коректно, раде одлично, све скидам у 720р, за 1080р имам проблем са рачунаром око репродукције слике. Ако неким чудом добијем позивницу за БТН, јавићу овде да ли има заинтересованих, а ако некога занима ИПТ, нека се јави.
 10. Тако је, Партизан следеће године неће играти Европу (ако је ово истина) јер им казна глас "1 година суспензије у наредне 3 изборене Европе". Осим ако им касније не продуже казну. Могу да се жале суду у Лозани, али колико се сећам, нама су рекли "боље немојте да се жалите, ћутите и трпите". Са друге стране, ово вероватно значи да ће продати све што иоле вреди како би се отарасили великих плата и изгурали годину без упадања у финансијске дубиозе попут нас, што ће довести до њиховог слабљења и нашег лаганог пута до нове титуле. Странци неће остати ако не могу да играју Европу, Ђурђевић сумњам да ће остати после лета итд..
 11. Срећан дан Републици Српској и њеним/нашим грађанима, па ускоро да сви станемо под једну заставу! Срећна слава свима који славе.
 12. Мир Божији, Христос се роди. Срећан Божић! Све најбоље.
 13. Већа је штета што ми немамо кога да увалимо тим кретенима за 5-10 милиона и решимо део проблема.
 14. Да, на то сам мислио. И ја претпостављам да је сигуран, али је свакако конкуренција паклена. Ембид, Порзингиз, Таунс, али мислим да би требало да нађе своје место и Јокић. Иначе, нисам га претерано готивио док је играо за Мегу јер је у утакмицама против нас стално нешто гестикулирао, жалио се судијама, понашао се као бели медвед.