Jump to content

capan

Звездаши
 • Постова

  3,107
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

capan last won the day on February 17 2017

capan had the most liked content!

About capan

Информације профила

 • Локација:
  Srbija

Поља профила

 • Прва утакмица
  letnja liga sampion, cini mi se da je bilo 1982/83
 • Клуб који највише пратим
  FK Crvena Zvezda
 • Поред Звезде, пратим и...
  /
 • Омиљени играчи
  mnogo ih je, sto bivsih, sto sadasnjih

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

capan's Achievements

Легенда

Легенда (8/10)

4.7k

Репутација на форуму

 1. Upravo to biti treći ali teško sa ovim timom. Jedino alo nas baš sreća drži tokom cele grupe. Igrače kao Kantea imaš na kilo, samo treba pažljivo izabrati. Nama duva na sredini i iza protiv superligaša, kao npr. protiv Voždovca. Naravno da težim da dobijemo Bajern. Da ne želim pobedu protiv takvih ekipa, ne bi imao razloga da pratim fudbal.
 2. Smešno ili ne, iskorak u LŠ sa ovom ekipom pa i Ado da dođe se neće desiti. Jedino da nas, prosto rečeno, sreća usere kao kada sa nama neko remizira ili nas dobije u našoj ligi. Po meni Ado bolje da ne dolazi jer sa njim ništa dobiti nećemo.
 3. Sramno je to što ne umemo da prodamo nekog igrača. Za kupovinu nam je lako, ubodemo od 4 igrača jednog da valja. Opet nismo, bar po meni, odradili prelazni rok kako treba ali to je moje mišljenje. Nadam se da je igra protiv Voždovca bila naša opuštena, u mislima na Makabi. Uostalom sutra ćemo videti.
 4. Da prekinem raspravu konstatacijom da smo još uvek pretanki za LŠ što ćemo i videte ako se budemo plasirali.
 5. Srećom pa smo ga možda već registrovali. Bravo za upravu i isplatu dugovanja čuvenom La Pari. Posle se pitamo zašto mnogi igrači ne žele kod nas. Ništa novo.
 6. Kome je do Lasa, neka prati njegova kretanja. Agencija koja zastupa tog trenera je kontaktirana i tu treba staviti tačku. Mnoge agencije su kontaktirane kada su igrači u pitanju a sa druge strane mnoge agencije su kontaktirale klub u nudile nam igrače. Svako može da veruje svom izvoru ili mediju.
 7. Po većini komentara, predstoji nam borba za opstanak u Aba ligi a od KLS ćemo odustati. O evroligi da ne pričamo jer smo za cipiripi. Čemu tolika tenzija, izgovorenih teških reči? Obuzdajte se malo.
 8. Bože, Bože, samo kuknjava neka... Alo, cigani, nije bilo tolike kuknjave kada godinam ništa osvojili nismo. Da je kontaktirana agencija koja brine o treneru, kontaktirana. Da je Kaliniću ponuđena dobra lova, jeste. Sve ostalo su gluposti. To što on želi da ide je druga stvar. Sećam se kada se u superlativu pričalo o našem novom treneru kada je vodio FMP. Danas očito gledajući u tuđe dvorište pravimo tenziju kojoj nema mesta. Olabite malo a ne iz krajnosti i krajnost. Od balvana do mitske zveri...
 9. A šta ako je uslov novog potencijalnog trenera sa jačim CV-jem jak roster pre njegovog dolaska...
 10. Koja god da dođe, neće moći da obezbedi budžet odnosno preciznije svaka Zvezdaška uprava. Jedino da prodamo dušu đavolu tako da, malo manje tenzija i biće sve ok.
×
×
 • Create New...