Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

Афри

Звездаши
 • Постова

  701
 • Придружио се

 • Последња посета

About Афри

 • Позиција
  Омладинац

Информације профила

 • Пол
 • Локација:
  Београд

Поља профила

 • Прва утакмица
  Crvena Zvezda-Odenze
 • Клуб који највише пратим
  KK,ФК
 • Поред Звезде, пратим и...
  Европску кошарку и фудбал
 • Омиљени играчи
  Ћенка, Јовке, Ристић, Милијаш

Последњи прегледи профила

518 profile views
 1. Мени се Салах не свиђа уопште. Кад год сам гледао Рому деловао ми је као тркач и атлетичар. Али опет са њим, Кутињом, Манеом биће Л'пул на турбо погон. Видећемо како ће Клоп све уклопити.
 2. Упропасти ми минијатуру, управо кренуо да пишем о ванамеричким филмовима http://m.imdb.com/title/tt1512685/?ref_=m_tt_rec_tti http://m.imdb.com/title/tt1332134/?ref_=m_tt_rec_tti http://m.imdb.com/title/tt0464141/?ref_=m_tt_rec_tti http://m.imdb.com/title/tt0926762/?ref=m_nv_sr_2 http://m.imdb.com/title/tt2106476/?ref=m_nv_sr_2, Непрејебиви Микелсен http://m.imdb.com/title/tt3011894/?ref_=m_tt_rec_tti http://m.imdb.com/title/tt1305806/?ref_=m_tt_rec_tti, кидалица Скандинавска триологија, одлична: http://m.imdb.com/title/tt2438644/?ref_=m_tt_rec_tti http://m.imdb.com/title/tt3140100/?ref=m_nv_sr_1 http://m.imdb.com/title/tt4088268/?ref_=m_tt_rec_tti
 3. Пуне руке посла за Тегија и лудару Пантића , да одгонетну тајне УППР-а
 4. Раднички Нови Пазар или Нови Пазар Дива значи
 5. Шта је - ту је. Молдавију и Грузију морамо добити, у Аустрији можемо исто ићи на победу, они губе шансу полако, такође имамо квалитет и у Ирској да одиграмо бар нерешено, а и да се надамо да ће они још негде кикснути. Дакле, до нас је. Схватам Муслинову филозофију али мора мало креативности на средини, такође на крилу Катаи, неко ко може да направи пометњу, добар техничар, 1 на 1 као и Гаћиновић. Превише тркачки и дефанзивно је ово.
 6. Хоћемо Катаија кичмоломца!
 7. Пријовић као Ибракадабра то малена
 8. Ајде брееееее!! Ајмо сад, гази, ломи!
 9. Никад гузоњу нисам волео као играча, сад поготово откако је ушао у године. Танко за сад, неповезано, без шансе. Надам се да нису у главама већ уписали 3 бода.
 10. Драгане, настави Black sails обавезно , и ја сам стао после прве и једва се наканио после да кренем да гледам, у наставку је све боља и боља, кида серија, навучеш се лагано. Фарго такође добра, узбудљива прве две сезоне, трећу још нисам кренуо, добро сте ме подсетили момци.
 11. Реци ми знаш ли шта је са малим Бирманчевићем? За њега и његове кажу да су велики цигани. Не знам тачно из ког села су код Шапца.
 12. http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/pojacanja-iz-novog-sada-partizan-u-pregovorima-sa-planicem-i-palocevicem/spq2k4t Гробље хоће играче који би морали бити наш приоритет у овом прелазном року.
 13. Нема шта, са све оним циркузантима у клубу, финансијски, организационо, маркетиншки партизан је далеко испред нас. И у много бољој ситуацији су већ сад пред почетак нове сезоне.
 14. Па у Лучанима и Крушевцу, свашта..
 15. http://m.imdb.com/title/tt4857264/ Нисам дуго пратио тему, можда је и поменут. Одличан трилер и велика препорука.