Лунатик

Звездаши
 • Постова

  1,574
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  6

Лунатик last won the day on March 13

Лунатик had the most liked content!

About Лунатик

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Последњи прегледи профила

625 profile views
 1. http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-se-dogadja-ako-backa-istupi-ko-gubi-koliko-bodova-i-kako-to-komplikuje-sampionsku-trku/162616 Али неће иступити сигуран сам, рекох већ горе, сваке године иста прича.
 2. Ма неће иступити Бачка. Пун ми ***** тих празних пријетњи, сваке године се појави један клуб који као иступа из лиге јер је оштећен на некој утакмици и никад се ништа не деси.
 3. Е ја сам брате видио и присуствао сам још којечему за те три године проведене тамо...пуна им уста неких људских права, демократије, Европе а дошли су овдје и крше све оно о чему нашминкано причају. А причао сам са људима, њиховим, који су радили у њиховим фабрикама у својој домовини и оно што се овдје дешавало тамо нису смјели ни да помисле да пробају. Рецимо да нема гријања и сл. Глупо ми је уопште и да причам да су се зиме проводиле радећи се у шаторима испред погона, у којем није ништа топлије него напољу, а напољу је ујутру када дођеш на посао у 6 неких -10, -12 све зависи па тако да стојиш 8 сати. Е онда ти дође странац јер си се жалио да је хладно и констатује да уопште није хладно и да фолираш па се врати у своју канцеларију која се наравно грије...значи ем те јебе да груваш на толикој хладноћи ем пиша по теби да ти није хладно него да си говно размажено које лаже. А ово су само неки примјери тих великих компанија које овдје раде. Ја то не причам из треће, пете или десете руке...три године сам провео ту и све сам добро видио и присуствовао разним стварима. Од хватања за врат до понижавања жена и народа уопштено.
 4. У мојој бившој фирми се десило једне прилике да је надркани шеф производње, странац, хватао за врат лика који је тад био шеф те линије. И овај није одреаговао уопште...истрпио мало, тамо 'вамо и постао послије неког времена шеф смјене, плата му скочила за неких 5к . Ја нисам могао да вјерујем да постоји лик са толиким прагом толеранције да дозволи да му дође странац из три пичке материне овдје, и њега који је рођен овдје хвата за врат а овај ћути. Не знам какве да су послиједице реаговао бих, не дозвољавам да неко виче на мене а не да ме хвата за врат.
 5. По мом мишљењу је 5 таман, осталих 6 играча у 11 бих гледао да саставим од два квалитетна повратника (Милијаш, Мрђа, Тошић...не говорим због имена, небитна су, већ они који могу нешто да ти донесу), 2 клинца из ОШ (к'о некад Груја, Вуле, Јовић, сад Аџа, Манојле...увијек имају бар 2 квалитетна клинца за промоцију, није увијек једнак квалитет, наравно, али потенцијала има) и 2 играча, млађа, из ЈСЛ (типа Плавша, Миливојевић...). Мислим да је то сасвим реална прича.
 6. Ау да јеботе...видио сам ја да ми фали неко али рекох нема везе и заборавих моћног Дијега
 7. Јесте, јесте...али некако ми Атлетико предњачи по томе, баш топ класе су играле ту
 8. Невјероватно је колико гледају буквално на свему да се уграде
 9. Смијешни су им приоритети, њима приоритети били јебени рефлектори да их сви набуџе, а обично ови лигаши и не користе те рефлекторе, играју у дневним терминима. Умјесто да су кренули од подлога које су ужасне на свим теренима изузев Партизановог, они крену од рефлектора. Јебо те рефлектор ако ће по кртичњаку да се игра.
 10. Мени су се они по томе увијек издвајали, још од времена Торесових почетака, стално у нападу неко занимљиво име...само нисам био задовољан кад је Манџукић тамо играо, он је мени више извикан играч него што је топ нападач...али за остале нема замјерке, те Агуеро, те Форлан, Фалкао, Гризман...сад настављају са Лаказетом...врх причица. Свиђало ми се и кад су узели Џексона Мартинеза али се он нешто распао.
 11. Капоне, негдје се слажемо у овом дијелу да омладина неће да ради и сл. али и ти поредиш неке неупоредиве ствари. Нпр. узмеш тај дио неће да раде у кинеским фабрикама за 20.000 а онда истичеш да си ти без икакве накнаде, само за вечеру прихватао да путујеш по Европи...па једно 90% ових што не би да раде у кинеској фабрици би прихватили то што си и ти прихватио, ако ништа друго онда бар да им дупе види пута јер нису ни на каквом губитку, ни из џепа ни у џеп. При томе ти си то одабрао јер си знао ако похваташ везе, људе и научиш посао да ће ти касније обезбједити лагодан живот, што си колико ми се чини из уписа и успио. А овај јадник који се закуца у кинеску фабрику за 20.000 он одатле нема гдје даље, тако да су тотално неупоредиве ствари. Има да га јебу да пиша у памперс пелене или ако га пусте да кења и пиша у вцу да мора да образложи шта је радио тамо и зашто се задржао 3-5 минута, као што је био случај у Јури и то све за неких смијешних 20-25.000. Има људи који једноставно неће да трпе такво понижење. Причам из личног искуства јер сам и сам радио у фабрици, додуше не у кинеској и не за толико мале паре али сам прошао то па могу да причам и не проналазим се у овом дијелу приче да нећу да радим, јер и сам знам кроз шта сам прошао у тој иностраној фабрици која је овдје дошла уз велику помпу.
 12. Какав је то царски клуб, увијек имају неког топ нападача, традиција
 13. Па јесмо сигурно, јер само Партизан и ми имамо странце, остали клубови их имају на нивоу статистичке грешке, при томе за странце не рачунам момке из ЦГ и РС, већ ове праве странце типа Канга.
 14. Моцарт саставио најбољу екипу лиге састављену од странаца, са насловом да ли би били шампиони...занимљив дио текста је овај: Па који нападачки потенцијал српских играча, просјечан шпиц из наше лиге да 5 голова по сезони . И видим занимљиву идеју доле у коментарима као да се састави најбољи тим од српских играча из лиге па да се супростави странцима, па ћу ја да пробам...Ја бих саставио екипу: Манојловић- Петковић, Мараш, Миленковић, Анђелковић- Палочевић, Плавшић, Мелег, Д. Срнић (мора неко да трчи за овај офанзивни везни ред )- Ожеговић, Ђурђевић. Можда сам могао и бољу екипу да саставим али ово је онако на брзака.
 15. Мртваци једни уведите неке негативне бодове за онај антифудбал који пропагирају екипе попут Пазара...не смањују вама странци квалитет лиге, болидчине једне!