Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Лунатик

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  6,877
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  70

Лунатик last won the day on July 12

Лунатик had the most liked content!

Репутација на форуму

25,872 Одлична

1 Follower

About Лунатик

 • Позиција
  Звездина Звезда

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нећу ти кажем ћелави

Последњи прегледи профила

4,182 profile views
 1. Нешто нисам примјетио да је Хугу висина сметала да даје голове.
 2. http://redstarbelgrade.rs/dva-argentinca-u-prvom-planu-za-napadaca-zvezde/ Најближи Лешчук изгледа...
 3. Оно јес', тројка Меси-Суарез-Нејмар се усрала од висине . Док год и стручњаци за фудбал из омладинских категорија буду гледали фудбал кроз центиметре бићемо *****.
 4. Ма све ок, знам шта причаш. Али једноставно можда Веља није оно за шта га већина сматра јбг. Ја сам га доста гледао у омладинцима, и искрено нисам баш убјеђен да је такав таленат каквим га представљају медији и генерално Звездаши. Тек када је дошао дјеловао ми је много боље од онога што је пружао касније. Додуше, искрено, нисам га гледао прошле полусезоне у Графичару па не могу да тврдим, али оно што сам гледао у омладинцима ме није претјерано одушевило. Игра на махове и на моменте, види се да зна али као да нешто фали. И ја бих волио да мали добије шансу, не мора чак ни у континуитету већ овако као Јовеља да видимо колико и шта може али нисам баш неки претјерани оптимиста по питању њега. Опет кажем, то је само моје мишљење, може бити да дебело гријешим али као да је стагнирао дебело.
 5. Ако су тачна ова 4 имена за нападача која су испливала (Хуго, Боаћи, Лешчук, Хасан) није ми јасно каква је то стратегија у потрази за нападачем. Ваљда имамо јасан циљ шта нам и како треба, који тип нападача. Овако кад погледаш ову четворицу, сви су различити. Хуго се разликује од преостале тројице, Боаћи такође, Хуго и Боаћи се међусобно, такође, разликују...једино што су исти или сличан тип нападача Лешчук и Хасан. Тако да долазимо или до тога да стратегије у потрази за нападачем нема (у шта лично не вјерујем, првенствено због Милоја) или неко лаже и штампа имена онако. Нешто не вјерујем да је Милојева стратегија у потрази за нападачем да нам је доступан и ето да није лош играч, а остало нема везе. Убјеђен сам да човјек зна шта му треба и да је изнио свој план каквог нападача да му пронађу.
 6. Лунатик

  Буди тренер, буди скаут, реалне жеље

  Дај реци нам нешто о Лешчуку, приближи нам га. Да баталимо ове форумашке маштарије
 7. На Рајку против слабијих ЈСЛ екипа мирне душе могу да се форсирају.
 8. Хоћу да видим Јевту од почетка на крилу, све остало стандардно. 3-0 па да се оштримо за то треће коло.
 9. Је ли баш добар или онако ?
 10. Лунатик

  Сваштара

  Успио и ја. Прво на дан због ''козојеби'' па на 3 дана због ''балије''. Следећи је на 7 дана, онда сваки наредни прекршај по 30 дана
 11. Јованча појачање, не због гола. Меда ће цркнеееее . Надам се да је Мелег на крилу само да би и он и Ебесилијо дошли до жељене форме. Мелег није крило и то не може да игра, поготово не десно. Нема стартност, нема брзину за ту позицију, такође доста је мекан, противнички бекови би га лако рјешавали. Лик има кефало за фудбал, не може на крило. Бабић данас такође добар. Терза ми се свиђа, покретљив је, игра без респекта. Треба му још мало масе, али то стиже годинама. Јевта је морао да крунише онај продор, али генерално сам задовољан с њим.
 12. Јованча најбољи на терену.
 13. Лунатик

  Суперлига Србије 2018/19

  Дош'о човјек да нам врати кључеве од Рајка.
×