Лунатик

Звездаши
 • Постова

  1,955
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  10

Лунатик last won the day on April 27

Лунатик had the most liked content!

About Лунатик

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Последњи прегледи профила

695 profile views
 1. Нисам за расизам само овдје прочитао...
 2. Прочитао сам пар верзија па не знам која је тачна...неко каже расизам, неко оно ''ударање'' Понга, неко каже расправа са судијом. Дечко који ради у клубу је рекао да је Антић нешто опсовао судији, судија га питао је л' то мени, овај поновио исту ствар и овај пљус црвени...али то се ништа не види на снимку. Ваљда буду изјаве Антића и судије.
 3. А због чега је добијен црвени? Озбиљно питам, јер ја још увијек нисам налетио на праву информацију шта је у питању.
 4. Једино су ови из 2 у 1 и обратно, из 1 у 2, сумњивији јер су највеће квоте, обично се врте око 30...на остале прелазе су квоте доста, доста мање.
 5. Дебело си ме помјешао брате, али извињење прихваћено
 6. Кога исмијавам? Звезду? Не знам брате одакле си ово скапирао, озбиљно. Ни у једном тренутку ове сезоне нисам исмијавао ни клуб, ни тренера, ни игру...само пар играча и то понекад. Једино вечерас што сам пребацио неке ствари али иначе далеко од тога да исмијавам нас.
 7. Ја им не уздижем игру, далеко до тога, немој да ме сврставаш у ПАР НАС. Али први кукате како они серу кад ми вежемо оне Славетове побједе или 24 Грофове, као Гробари кењају да нам се склањају екипе...сад кад они вежу 30 иста прича само са друге стране. Ова лига је прилично смијешна и јадна и то да Партизан не може да добија Бачке, Напретке и сличне екипе без склањања је једнако смијешна прича као и њихова да нам се сви живи склањају.
 8. Право на премирање има свако и то је сасвим регуларна ствар. То што овај викенд премираш некога да гине против противника не мора значити да ће се следећи викенд теби склонити. Иначе се ствара атмосфера да не могу никога да добију него им се ето сви склањају, није у питању само Напредак. Претјерасте га.
 9. 'Ајде јбт представили сте Партизан као да не могу добити никога у овој јебеној лиги ако им се не склони, а при томе су нас два пута добили.
 10. Држи се Напредак за сада.
 11. А шта да каже, долазим у други по величини клуб у Србији . Сви имају те изјаве, без обзира за кога навијају.
 12. Чувени скаутинг, дај ми Ројстона Дрентеа, видим кид'о некад на менаЂеру, а слободан на ТМу, ко јебе дјецу и играче испод радара по Србији.
 13. Касније се чудимо што нам промакну из Требиња неки Цимирот, Гаћиновић и сл. а не можемо по БГ клинце да похапсимо
 14. Од људи који су га гледали а у чији суд стварно вјерујем чуо сам да је мали стварно змај. Али добро, нека га...нама Николић њима Ђерлек па ћемо видјети.
 15. Терза има приватни уговор са Ђерлеком, као и са нашим Николићем. Могао је сад па сад да га доведе али очигледно због нечег није хтио. Ово је инфо од дечка из наше ОШ, да га не именујем. Исти је рекао да су он и још један саиграч причали са Ђерлеком у смислу наговарања да дође овамо и Ђерлек рекао као да то није никакав проблем, да је он Терзин. Шта се у међувремену десило питај бога. И немојте опет о томе да се група успротивила, то је глупост невиђена. Звездани на РСБ већ одговорио на те прозивке и рекао да је момак из Србије, да игра за српску репрезентацију и да они немају ништа против његовог доласка у Звезду.