Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Лунатик

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  3,926
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  39

Лунатик last won the day on July 30

Лунатик had the most liked content!

Репутација на форуму

13,728 Одлична

1 Follower

About Лунатик

 • Позиција
  Легенда

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нећу ти кажем ћелави

Последњи прегледи профила

2,077 profile views
 1. Јуче гледам утакмицу Напредак-Борац, сваки напад Напретка који крене из задње линије, врти се око два штопера и само са клупе чујеш Сакића који говори ''около''. Све се јебено своди на то ''около''. Кроз средину нешто да се проба? Па нема шансе, ко проба кроз средину да му умре мајка! Невјероватна ствар
 2. Суперлига Србије 2017/18

  По ТМ-у платили су га 500к. Опасан је.
 3. Овај Јури чоек пише само о овом педерском фудбалу ђе се врте милиони. Овај сиротињски ђе смо ми ништа. Па не може то тако, пријатељу! Агејнст модерн фудбол!
 4. Суперлига Србије 2017/18

  Одавно лошију утакмицу нисам гледао. А гледао сам јуче рецимо Јавор-Борац . Онај шатирани црнац код Мађара опасан играч. Ђеси @BobMarley да га предложиш?!
 5. Суперлига Србије 2017/18

  Није ништа везано за Звезду, случајно се десило да се поклопи да су наш наредни противник . Помагао другу око неких извјештаја. Људи моји на шта тај Борац личи, па ја не могу да вам опишем
 6. Суперлига Србије 2017/18

  Ахахаах, није што сам хтио. Морао сам
 7. Суперлига Србије 2017/18

  Па у принципу одговара. Имамо 7 дана одмора до Руса, па дерби. Растеретили би се мало. Са друге стране, оно што нам можда не одговара је што ће се утакмица играти касније кад се Борац мало консолидује. А консолидоваће се, бар има у плану. Узео их је Туровић, онај из Чикага што је хтио Слободу, и планира да уложи паре. Тако да знам да ће се појачати до краја прелазног и да ће можда и тренер доћи нови. А тренутно су циркус од екипе, погледао сам јуче и данас 5 њихових утакмица из ове сезоне и оно је ужас шта играју. Мислим да би их наши омладинци добили. Тако да је са те стране штета што не играмо сад да их рутинирамо. Мада, ако ћемо се било сад било касније плашити Борца онда јбг.
 8. Суперлига Србије 2017/18

  До сад су играли у Лучанима своје утакмице к'о домаћин. Вјероватно и Младост игра за викенд кући па ови индијанци не могу тамо.
 9. Серије

  Је л' нас ово јебеш ил' шта ? Ако није трол, убудуће брате стављај спојлере бар до дан-два послије епизоде.
 10. Серије

  Пандурима не може
 11. Суперлига Србије 2017/18

  Дај СС ако можеш, ја само ово нађох негдје на фејсу
 12. Серије

  Хвала браћо за ову дојаву. Одличан квалитет. Сад још само превод
 13. Родио се нови Делија . Честитке, брате, нека је жив и здрав!
 14. Сваштара

  За љубитеље овог звука, мало ложачки. Нова:
×