Лунатик

Звездаши
 • Постова

  1,279
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  3

Лунатик last won the day on February 15

Лунатик had the most liked content!

About Лунатик

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Последњи прегледи профила

555 profile views
 1. 10 дана до дербија још не кукају за пенал, нешто није у реду
 2. Нису случајно баш њега дркали а има Партизан још тамнопутих. Лик је ђубре и вришти за тим да најебе на неки начин. Казнити и њега и Рад и лаку ноћ и пријатно.
 3. За Ивановића сам чуо да је велики фудбалски фанатик и добар стручњак, породичан и сасвим скроман човјек. Реално дјелује када га погледаш као класичан батађориста али није. Са Напретком је играо сасвим допадљив фудбал и сигурно је најзаслужнији за њихово високо мјесто. Драго ми је што је отишао степеник више и преузео Вошу, судећи резултату из првог кола прољећа дјелује да су погодили, биће занимљиво видјети како ће то даље изгледати. Али свакако један од бољих тренера у овој сиромашној лиги.
 4. За дерби пустити Кангу да искаже свој темперамент и да добије црвени прије 30. минута
 5. Све је било ок док су они сијали страх у Европи и правили хаос гдје год се појаве, е сад кад се појавила екипа па њима лупа пичке и лобање куку, јао, убише Руси, јадни ми, они олош.
 6. Шта си оно синоћ рек'о...има да идеш под мач, бато!
 7. Иде под мач, бато!
 8. Није ни чудо што се јавља, поготово мушкарцима...лик је позадинац
 9. Па да ови једва дочекају да испразне Рајка за дерби
 10. https://mobile.twitter.com/SlobodarskaSrbi/status/831934877272567808/video/1 Колико је непријатно госн Вучићу
 11. Која безочна крађа од нас, запрепаштен сам
 12. Има брт на пајрату онај класични 720х404 пиксела, од 600 и нешто мб. И бриши овај линк да те не кажњавају због пиратерије
 13. Што би рекао Виљушка у Селима, е у том случају осталих има да остане таман да стану под један маслачак и то без да се гурају
 14. Па брт ако ћемо реално да гледамо, РС се нигдје не спомиње до 92' а Босна је стара (српска) држава . Шалим се ја мало, али генерално Србија јесте у незгодној позицији што се тиче тих ствари, имаш интерес због Косова да си против тог истока Украјине и сличних покрајина а опет због братских односа са тим народима имаш неку моралну обавезу (а и притисак) да их подржиш, мајндфак. К'о Шпанија што подржава нас због Каталоније, јес' боли њих ***** за Србе, реално.
 15. И РС има исте претензије као исток Украјине, је ли ни нас не волиш господине @Crow?! Ћутимо, а, а ?!