Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Лунатик

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  7,788
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  77

Лунатик last won the day on February 4

Лунатик had the most liked content!

Репутација на форуму

30,001 Одлична

1 Follower

About Лунатик

 • Позиција
  Звездина Звезда

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нећу ти кажем ћелави

Последњи прегледи профила

5,666 profile views
 1. Лунатик

  Серије

  Па пише да је Антонијевићева серија.
 2. Лунатик

  Football Manager

  Ајде, ајде...босански Мињо Рајола а немаш педесет еври за ориђиђи. Срамота.
 3. Лунатик

  Серије

  Ја ћу следеће недеље па јављам утиске.
 4. Лунатик

  Серије

  У филму су сцене борби, повлачења и сл. урађене баш брутално. Е сад, имам пар недоумица што се тиче серије. Обзиром да су се вратили у период самог његовог повратка у Србију и узимања престола од тада па до првог св. рата се свашта још нешто издешавало, између осталог и балкански ратови па ме баш интересује како ће то бити приказано. Послије ове друге епизоде су у 1908. години а чини ми се да и следеће неће много даље отићи. Даље, интересује ме како ће причи прикључити главна три лика из филма око којих се врти прича, мали Момчило Гаврић, измишљени лик којег глуми Рис из Академије и Маринко око којег је заправо и настала цијела прича по књизи када је његова мајка дала краљу чарапе да му их да у повлачењу. Имам осјећај да се то неће ни приказати, већ пошто је серија о краљу онај материјал којег није ни било у филму тј. његови састанци са врховним штабом итд. Можда у серију само убаце сцене из борби, послије повлачења и тоето. ПС. Овај Државни службеник добро дјелује, набацујте линкове за скидање кад крене да излази, @Lux и @Dr. Mabuz у вас гледам кад је то у питању
 5. Лунатик

  Звездине наде

  Била би штета за Богдана баш, моје мезимче још од турнира у БН. А дешава се већ два пута да се спомиње одлазак, љетос Интер и Сампа, зимус негдје после ЛШ се опет спомињао неки клуб да хоће да га одведе. Омладинце сада после Брациног одласка води Пуача? То је добар избор, он је те обје генерације које су спојене у омладинце већ водио тако да је одличан избор.
 6. И ти би пуцао од незадовољства да примаш 100к годишње, не играш и при том те мрзи главни човјек клуба а тренер шиканира
 7. Па Груја је отишао за више од 5, Рајко који је гоша је отишао за 3 и то је добра цијена за голмана. Ови остали можда јесу ишли за мање паре од 5 милиона али из два разлога. Прва група је она која и није имала квалитета да се узме више пара на њима типа Вуле, Риле, Манојловић...а друга група је она која није довољно исфорсирана да видимо да ли и колико више вриједи од тих 5 ђе спадају управо Илић(и), Терза... Потпуно одвојено од свега овога посматрам Јовићев трансфер због свих дешавања око њега тада.
 8. Је л' ико зна да ли је ово клаузула за Јовељу или само онако узгред буди речено да га испод 5 не дамо? Да не буде данас-сутра ови дали 5, руке су нам везане, пита се сад само мали итд...ваљда би то требало јасно рећи ако постоји а не овако нешто неодређено... Што се тиче Јовеље, треба га исфорсирати до краја сезоне у овој формацији коју играмо последње двије утакмице. И то искључиво да буде у тандему са Павковом (или Павковим, ђе су лингвисти да нам кажу шта је правилно) јер је Павков тај који зна да одради прљав посао а Јовеља да финишира, у чему и јесте најбољи, и да му се тако набија и статистика и самопоуздање а и цијена, па докле остане, остао је. Ако буде осуђен на то да сам игра у шпицу или да иде на крило то и није баш најбоља идеја. У првом случају јер у игри у пољу и није нешто и ту има огроман простор за напредак, не може да сачува лопту, не учествује довољно у игри...његове највеће предности су осјећај за гол и може се похвалити и добром игром главом у 16м јер има добар одраз, тајминг скока па зна да забоде главом и поред тога што се не истиче нешто претјерано висином. О игри на крилу, да би само купио минуте, не треба ни размишљати. Он на крилу апсолутно не може да допринесе ничему и то је мучење свих, од њега па преко читавог система.
 9. Лунатик

  Серије

  Volio bih da nisam brisao epizode da sad opet pogledam scenu Dardan i Uros ispred kuce, ubjedjen sam mu da mu je rekao sebe si spasio, sada porodicu. Taj neki fazon.
 10. Лунатик

  Серије

  Па прво Урошево убиство, оног ситног дилера на мору, је било за њега. Дардан му је у епизоди испред куће кад су му дошли рекао да је њега убио за себе а сада још четворо за дјецу, жену и оца и убио је још четворо људи. Тако да је са тих пет убистава он одрадио и за себе и за породицу.
 11. Е ако је због тога онда пуна подршка, јер да није било њега не би било ни пара да се овако разбацујемо за Милојеве жеље
 12. Сад сам прелистао, Марли жестоко си омашио већи си лопов од Терзе, смутио си 3.5 милиона у џеп док си откуц'о пост . Написао си да су укупно Илићи и Терза отишли за 4 милиона...а отишли су за 7 заправо, 5.5 плус 1.5. Чисто да не буде да се пребацује и нешто што није.
 13. Продаја се може посматрати са двије стране. Прва, да је лоша чији сам и ја заговорник. Не ни због цијене ни због било чега другог колико због тога што је мали Терза имао потенцијал и морало се радити са њим да једног дана буде закуцан за ту лијеву аут линију, сви знамо колико је позиција лијевог бека рак рана не само нашег фудбала. Са друге стране, обзиром да нисмо клуб који је спреман да да шансу клинцима у овом тренутку, обзиром да је његова позиција у овом тренутку препуњена (причам о квантитету), да му истиче уговор у децембру, око којег је можда и било спора, онда ову продају и могу да разумијем иако је не оправдавам. Почели смо олако да се разбацујемо парама, поједини не толико потребни играчи су последњим ревизијама уговора заболи по 200 и више хиљада годишње што је сходно њиховом квалитету и потреби превише. У овом тренутку у нашем клубу постоје свега 2 до 3 играча који заслужују јак новац, остали су надокнадиви. Овим трансфером сви губе, од нас самих као клуба јер губимо једину добру потенцијалну опцију на беку, преко српског фудбала који ни у најави нема лијевог бека, до самог Терзића који тешко да ће тамо добити простор за развој, знамо како то у Италији иде обично млади играчи иду да се потуцају по неким клубовима Серије Б која је смрт за младог играча. Ријетки су случајеви да се клубови тамо ослоне на баш младе играче одмах. Само да додам, истине ради, видјех малоприје да је Марли писао о Илићима и Терзићу и цијени, не знам да ли је неко исправио јер нисам читао последње уписе али Марли погријешио си. Илићи су отишли за укупно 5.5 милиона не 4 како си, чини ми се, написао.
 14. Лунатик

  Сваштара

  jebo bi lune da ona oce
 15. Лунатик

  Сваштара

  Има, знам је ја. Много лијепа и паметна дјевојка...само ето будала на неки други начин.
×