Jump to content

Лунатик

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  8,647
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  77

Лунатик last won the day on February 4 2019

Лунатик had the most liked content!

1 Follower

About Лунатик

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нећу ти кажем ћелави

Последњи прегледи профила

8,162 profile views

Лунатик's Achievements

Звездина Звезда

Звездина Звезда (9/10)

26.6k

Репутација на форуму

 1. Sad bacih pogled đe su Loznica, Timok i Dubočica. Timok se bori za opstanak u trećoj ligi, Loznica takođe za opstanak samo u drugoj, Dubočica je trenutno prva u trećoj ligi. Dakle nove stadione su dobili potencijalno novi četvrtoligaš, trećeligaš i eto jedino je izvjesno da će Dubočica biti u PLS. Lebe mekani
 2. Ali ima Le. Mislim da naš drugoplasirani kreće iz trećeg kola i čak i da ispadne ne igra plejof za Le nego se automatski spušta u grupe slabijeg takmičenja.
 3. Ma odradio je Cokna ok posao kad se sve sabere i oduzme (pišem pod pretpostavkom da će uzeti duplu krunu). Niti je za hejt a niti za neku veliku tugu što će da ode i ovo kažem kao neko ko ga je prvi spomenuo ovdje kao potencijalno dobro rešenje kada je vodio Mjalbi. Imao je mnoge otežavajuće okolnosti, malo toga mu je išlo naruku. Jedina stvar koja mu je išla na ruku nikad duža pauza i pripreme da se konsolidujemo za proljeće. Na kraju od rezova, najava i svega ostalog tresla se gora rodio se miš, nit je neko bitan otišao niti je ko došao, niti smo se zimus spremili za Lš već smo sve to odgodili ovim potpisima za jun. Naš igrački kadar generalno nije po svojoj fizionomiji ni približan onome kakvom fudbalu teži on, na kraju se došlo do nekog trulog kompromisa i vjerujem da je i on sam zimus bio siguran da u junu neće više biti naš trener, čak mislim da nije skinut da bi sam otišao. Ovako će na kraju biti dobro za sve, klub je postigao zacrtane ciljeve (realno u Evropi teško da je mogao više obzirom na puknut balon poslije Haife a Boga mi i grupu), domaći trofej(i) tu, dolazi potencijalno dobro rešenje i na talasu te euforije uz sigurno par dobrih pojačanja podići će se atmosfera oko kluba koja je u dooobrom padu od Haife. A Cokna...jbg kao mlad trener vodio je dva velika kluba, u oba uzeo trofeje, uvijek će imati posao na konto toga na sjeveru Evrope a ja mislim da bi mogao naći nešto i na zapadu u nekom manjem ali sređenom klubu. Nije i neće dupetom zatvoriti vrata, možda nam se opet ukrste putevi, ok je Cokna momak i nije ničim zaslužio stvarno ni riječ hejta.
 4. Sad će da kuka da je bolje da napravio kilometar autoputa
 5. Mogu li komšije do mjesta koje vodi u LK priča li se šta
 6. Razne kombinacije je Bahar igrao u grupi Lš ove sezone. Ne bih se začudio da Katai dobije ulogu ovog drugog napadača a da po strani budu brzi igrači tj. Bukari i Olajinka.
 7. Sredinom aprila je presuda za Ada...Dosta zavisi za već viđeno pojačanje
 8. Ima nekih baš bezveze stvari u fm23. Meni je naučna fantastika da pošaljem talentovanog klinca na pozajmicu. Stigne vijest da nema niko zainteresovan ili ima X klubova ali oni misle da on nije zainteresovan da dođe. A i kad se pojavi neki klub da cima nekog on neće da ode. Svašta, to mi se dosad nije dešavalo. I oko skautinga su nešto čačkali za ovu verziju, ništa mi nije jasno. Pošaljem skauta u neki region on poslije dva dana javlja da nije našao ništa.
 9. Da, da, znam na šta misliš. Ali ne vjerujem da je bag, jako često se klubovima našeg ranga ne pokazuju Bog zna kakvi igrači. Kao da te ograniče da je za tvoj nivo vunder do tog i tog PA i ćao. Mada ima izuzetaka ali ponekad
 10. Biće zajebano, nemaju nikog koga Mrkela prati od mlađih kategorija .
 11. Koliko si svijeta pokrivao skautingom u Zvezdi, jesi imao onaj najjači paket?
×
×
 • Create New...