Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

Лунатик

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  3,016
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  30

Лунатик last won the day on June 27

Лунатик had the most liked content!

1 Follower

About Лунатик

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нећу ти кажем ћелави

Последњи прегледи профила

1,403 profile views
 1. Нема везе ако је Бјелке, добар је момак овако на форуму . Али ја нешто мислим да је неко са 0 постова на форуму ко само чита.
 2. Нисам одавно обилазио њихове форуме, одем само кад је нешто битно да читам ту количину кукања, теорија завјере и глупости.
 3. Ја питао једну ноћ Богија да ли је он у питању, зато што буквално прекуцава његове постове само промијени у ћирилицу и мало промијени ред ријечи у реченици, Боги се згрозио
 4. Да је Терза дао 350к за овог ћелавог горило би све по форумима
 5. Админу странице са фб под називом Zvezda- to je tim što se voli srcem svim, пошто видим да прати МЦЗ, само да поручим да то што узмеш са форума упис од мене или неког другог и промијениш мало ред ријечи у реченици не значи да је то твоја информација и престани да глумиш тамо људима да си упућен кад све купиш са овог форума, чак и форе и форице са сликама па преуредиш у своју . Што би рекао један паметан човјек, није ми жао што крадете моје идеје, већ што немате своје
 6. Смањио дуг на испод 30 милиона, прави моћан тим, осваја три титуле годишње и јури куп, догодине напада и ЛШ...и опет не ваља. Па добро Цигани, шта ви хоћете више од једног руководиоца?!
 7. Доктор можда ове сезоне донесе чак три титуле, а вама и даље не ваља!!!
 8. Волио бих да сам видио Марлијеву фацу кад је прочитао Пешић и 750.000
 9. https://www.transfermarkt.rs/carlos-eduardo/profil/spieler/52406 Јури га Партизан.
 10. Био је капитен и у квалификацијама, значи није му Лалат дао траку. Како је одиграо Радоњић?
 11. Кировски потписао за Чуку. Лучани тукли Партизан у припремној, 1-0.
 12. Ал' брат игра на мозак, јебен играч, зна да замути.
 13. Реално Денерис има бруталну екипу плус змајеве...али сам читао неке теорије да ће мали Брендан моћи да управља змајем, што би онда значило коалицију са Вуковима која ће све да ошури
 14. Па брате Џон и Калиси су брат и сестра, нису они Ланистери да се товаре
 15. На то сам више и огуглао