Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

poskok

Звездаши
 • Постова

  1,660
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

4,380 Одлична

About poskok

 • Позиција
  Првотимац

Информације профила

 • Локација:
  Anonimna

Поља профила

 • Прва утакмица
  radnički niš - zvezda 0-2 28 4 2001
 • Клуб који највише пратим
  košarka i fudbal
 • Поред Звезде, пратим и...
  ne pratim druge
 • Омиљени играчи
  jedan jedini zvonko milojević

Последњи прегледи профила

3,358 profile views
 1. poskok

  АБА ЛИГА 2018/19

  Milosavljević ih je odjebo... I zatvarajte više ovu temu sezona u ABA je završena, sve je gotovo sve je pijano naša Zvezda prva(k) ponovo!
 2. poskok

  АБА ЛИГА 2018/19

  Misli na oba!
 3. poskok

  Управа кошаркашког клуба

  Sastanak u Vitoriji
 4. poskok

  Музика

  Dugme sa Bebekom i Dugme posle Bebeka nije isto. Imao je on dobre pesme i posle Bebeka ali ne može se porediti uopšte, dovoljno je čuti onu tursko-seljobersku "lipe cvatu" i zaključiti koliko je Bregović zastranio nakon odlaska prvog pevača. Sada mu na koncertima kad god ih okupi sviraju trubači, nigde veze sa rokom nema!
 5. poskok

  Музика

 6. poskok

  Музика

 7. poskok

  Лига Шампиона и Лига Европе

  Kakvu kuratu sreću imaju ovi engleski klubovi nije normalno...
 8. poskok

  Лига Шампиона и Лига Европе

  Liverpool je veliki klub a to su u Barseloni očigledno zaboravili
 9. poskok

  АБА ЛИГА 2018/19

  Inače predsedavajući ABA lige Dodik je danas rekao da nema ništa od toga da se poništi finale i da je tu priča završena, Zvezda je šampion tako da Bokan može da zove i Putina ako hoće ne vredi mu ništa!
 10. poskok

  Српска Историја

  Inače u pregovorima smo sa kinezima oko nabavke njihove verzije S300, međutim javna je tajna da ameri ne gledaju baš blagonaklono na naše naoružanje i da su nam na nabavku migova zažmurili na jedno oko ali za Kineski PVO nam prete sankcijama a i ovo oko Kosova sve zavisi od ovih jastrebova sa Kapitol Hila tako da Vučić mora da balansira pažljivo. Lično ja se nadam da ćemo u skorije vreme dobiti taj PVO bez obzira na sve!
 11. poskok

  Српска Историја

  Orao je dobar avion ali on nije za borbu u vazduhu već je bombarder jurišnik kao što je Amerima A10 ili Rusima SU25. Trenutno leti 12 Orla na kojima se trenutno radi modernizacija, jedino nisam siguran koliko orlova ima u rezervi koji takođe čekaju remont. G4 galeb je više školarac nego borbeni avion ali u ratu može da se naoruža i ima istu namenu kao J22 Orao. Mig 21 trenutno tri u letnom stanju jedan dvosed za obuku i dva jednoseda ostali ne lete jer su im istekli resursi i ne znam da li će uopšte biti ulagano u dvadesetjedinice jer su zastareli. Rumuni su dobro odradili Migove 21 ali i to izbacuju iz upotrebe jer su im stigli F16. ovo će biti nova instrument tabla orla,gde dobija mogućnost da sa veće daljine gađa cilj na zemlji
 12. poskok

  Српска Историја

  Naši Migovi nisu ni mogli da obore bilo koji njihov avion osim u slučaju vizuelnog kontakta ali u modernoj avijaciji, u eri lasersko navođenih raketa dalekog dometa,radara velikog radarskog snopa i pomoća avaksa to je bilo nemoguće jer sve to mi nismo imali. Ni na jednom našem avionu nije bio ispravan radar a ni SPO uređaj koji te obaveštava sa koje strane si u dometu neprijatelja! Milenko Pavlović je sam krenuo na eskadrilu F16 iz holandskog sastava,doduše njemu se oglasio uređaj da ga imaju zaključanog ( LOCK ON) ali nije imao šanse da se spasi niti da reaguje upravo iz razloga svih tih prednosti NATO avijacije i zato što ih je bilo brojčano više! Zoran Radosavljević koji je takođe poginuo je oboren od strane F15 iz američkog sastava,oborio ga je neki kinez ili korejanac šta li je već Juan Hwan pilotski nadimak kandža sa razdaljine od 100 km a da se nisu ni vizuelno videli i to je dobijo obaveštenje iz avaksa da ga jure dva Mig 29 (Slobodan Perić i Zoran Radosavljević). Slobodan se spasio katapultiranjem ali je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2010-e. Migovi 29 koje sada imamo mogu pratiti istovremeno 4 cilja na daljini od 120 km ali gađati samo jedan po jedan cilj a ne 4 odjednom kao što neki misle. Treba uz to da stignu (ako već nisu) odgovarajuće rakete za to. Da smo takve avione imali tada možda bi i oborili nešto ali su u NATO-u svakako nadmoćniji. I ovi avioni koje smo dobili znače kolko-tolko za air police ali bez PVO minimum s300 džabe smo krečili, iako je i on prevaziđen ali za našu zemlju značilo bi.
 13. poskok

  Европске кошаркашке лиге

  I posle kažu da je ABA cirkus a pogledaj ove!
×