NavucenNaZvezdu

Звездаши
 • Постова

  365
 • Придружио се

 • Последња посета

About NavucenNaZvezdu

 • Позиција
  Кадет
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Female

Поља профила

 • Прва утакмица
  Ko se jos seca...
 • Клуб који највише пратим
  FK, KK

Последњи прегледи профила

466 profile views
 1. lažni grobari napali lažne grobare, a na terenu opet igraju za singapurske kladionice i smanjenje duga. Svi se sećamo poklon igre u Surdulici jesenas.
 2. Time su nas izbacili iz borbe za titulu.
 3. ova mladost uvek kida protiv nas uzimaju nam bodove a protiv jsdp ni ne znaju da lepo odglume kad se sklanjaju.
 4. Tole je možda otišao, ali je njegov duh i dalje prisutan. A iza ove hajke na Zvezdu stoji možda i najopasnija grobarska filijala - Sindikat fudbalera "Nezavisnost".
 5. Neka istupe iz takmičenja u ABA i udju u onu BIBL ili kako se zove sa svojim drugarima šiptarima, muslijama i ostalim pacovčinama https://en.wikipedia.org/wiki/Balkan_International_Basketball_League
 6. RAD - PFC bila je neuobičajeno lepa utakmica za naše uslove (kvalitet igrača, teren, vreme), a bila bi verovatno još lepša da nije nameštena. Inače, primećujem dve sličnosti izmedju ove i utakmice Surdulica - PFC Na obe utakmice je pri rezultatu 0-1 golman krajnje nesmotreno izleteo pred najisturenijeg igrača PFC sa loptom, gledajući da je slučajno ne zahvati, i to u periodu igre kada je domaćin vršio pritisak. U Surdulici je tako rešena utakmica, ovde je to izostalo zbog puke slučajnosti.
 7. Misliš da je novi Škuletić?
 8. To je bila Grofova pi..asta bunker taktika čuvanja rezultata pred kraj. Nažalost, i posle derbija smo tako uspevali da prospemo bodove... Čoveku treba reći da nam odbrana nije ni za FK Zemljoradnik i da igrati bunker sa tim trupcima može samo da vas odvede u pušionu.
 9. Čekaj, zar nismo mi režimska mezimica a Partizan žrtva državnog terorizma iz koga se plačka i iznosi? Nešto mi tu nije baš najjasnije.
 10. Gledao sam više puta ali ni ja da sam sudija ne bih smeo da se usudim da sviram ili dižem zastavicu. Praktično su bili u liniji u trenutku upućivanja lopte.
 11. Mislim da je sve očiglednije. Prvo smo imali smešno izletanje golamna u Surdulici koji je NA SREDINI TERENA gledao kako slučajno da ne zahvati loptu. Posle smo imali javorovu šumu u Humskoj, i na kraju ovo. Istovremeno, njihovi botovi zasipaju Internet pričama o mezimici i Premijerovoj ligi...Mirko Marjanović je ustao iz groba.
 12. Ček, ček, onaj moj dečji stoni fudbal je DOBIO Vošu? Kako to mislite "dobio Vošu"...zar oni nisu običan stoni fudbal? A da, to su samo kod svojih gazdi u Humskoj jedan!
 13. Da sad i ja čitam. Ovo me podseća na sezonu 2006/07 kada je Groblje bilo u trci za titulu do negde druge polovine Novembra. Tada su prodali Simona Vukčevića koji je rešio većinu utakmica jsdp u dotadašnjem toku šampionata, a od tada ih nije je.o samo ko nije hteo :D
 14. @бишоп Dotakao si problem "ustaša i "četnika". Nije problem u huliganima, kojih ima i u zemljama koje nazivamo rajevima poput Švedske, Holandije, pa to vidjamo svaki dan. Problem je što i "više instance" prve koriste ove nazive formacija iz Drugog svetskog rata umesto da se trude da ne potpaljuju narodne mase. Nažalost ne mogu da nastavim dalje na ovu temu jer bih time prekršio član 2. Pravilnika ovog foruma. Elem, krenulo je sa košarkom, i nismo videli veće incidente. a i takva liga ti ne bi bila ništa rizičnija od Premijer lige BiH u kojoj se ljudi koji su se nekad gledali preko nišana sad gledaju preko terena. I pored toga, lopta se kotrlja i koliko toliko publike dolazi na stadione tamo.
 15. Naravno da je bolje igrati regionalnu ligu. Bolje i ustaše nego Industrija mesa Mladost iz Lučana i ratarska zemljoradnička zadruga Spartak iz Subotice sa oranicom koja ima tribine.