Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Mike Bibby

Звездаши
 • Постова

  70
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

223 Одлична

About Mike Bibby

 • Позиција
  Петлић

Информације профила

 • Локација:
  Београд

Поља профила

 • Клуб који највише пратим
  Fudbal

Последњи прегледи профила

782 profile views
 1. Евролига 2017/18

  Ma, nemojte biti ni toliko uvereni u to da ce se ispostovati to da ce region biti deo Evrolige do 2020. Taj ugovor je snazan koliko i tromesecni ugovor na odredjeno vreme kod nasih poslodavaca, moze se raskinuti kad i kako hoces.
 2. Евролига 2017/18

  Лиценцу заборавимо, од тога нема ништа. Економски смо незанимљиви у сваком смислу. Видећете само кад наредне сезоне Будућност буде имала скор 2-17 у току сезоне и Ђорди одвали избацујемо АБА регион јер није донео потребни квалитет, нека се кали кроз Еврокуп, па им у будућности можда вратимо место... Е, овакав ћемо изговор чути, иако нема везе са тим што нас избацују из приче.
 3. Евролига 2017/18

  Ђорди нам је овде, у Београду рекао шта нас чека. Знајте само да је став мало и ублажио, желео је да буде малчице фин. Нема више проходности кроз АБА лигу до Евролиге. Овим се губи готово сваки такмичарски смисао и АБА лиге, шта, играће се за безброј места у Еврокупу? Такмичење где се пола места попуни позивницама? И концепт АБА лиге нема више смисла, ако је икада и имао... Клупска кошаркашка је велика срамота.
×