Jump to content

Ivar

Звездаши
 • Постова

  8,119
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  5

Everything posted by Ivar

 1. Inače je srpski jezik sličan latinskom i hebrejskom, a ne ruskom ? A i fizionomija isto. E to vam je problem braćo. Recimo pojavi se šarlatan Deretić, koji nalupa kojekakve pizdarije, a sa druge strane recimo Kalina(hehe) koji kaže da ovaj prvi lupa gluposti. I ko je kriv? Kalina. A zašto nemam pojma, valjda volimo da se lažemo.
 2. Dokazi u fazonu, negde je pročitao da je slovo S napisano na grobnici kineskog cara, što znači da je Portugal stara srpska kolonija ? Ne znam na koga je mislio ješa, današnji Srbi su došli na Balkan u 7 veku. Možda neki narod sličnog naziva.
 3. Kalinić bi trebalo da zna u kakvoj zemlji živi, da ovde istina nije dobrodošla, a pogotovo ne tako grubo rečena.Msm relano je u pravu skoro za sve sem za priznanje Kosova. Zato je i ispaštao. To je to u principu.
 4. Za mene je Kalinić Kalinić, a Bogdanović Bogdanović. Nema tu kalinoglua, ustaša i sličnih proseravanja. Manite se toga.
 5. E jbg šta ćete, ja nisam od onih koji se potajno nadaju neuspehu reprezentacije da bi mogli da pljuju po bivšim partizanovim košarkašima. Dok se bore za zemlju, svi su mi isti.
 6. Kako imate obraza da pljujete Bogdanovića koji igra za našu zemlju do poslednje kapi znoja?
 7. Pa ti burazeru nemoj ni slučajno da navijaš za kompleksaša i mrzitelja našeg kluba i za ustaše nego lepo za Gaučose. Šta se čovek neće ovde pročitati.
 8. Dobro je, ja reko Mandela efekat. Ti se sećaš da je ostalo 1 0,a ja Anrijevog gola za izjednačenje ?
 9. Jedina velika repka koju smo dobili je Nemačka 2010.Pre toga Argentina u prijateljskoj 1996 sa 3:2.Fan fekt. 2 pobede u 23 godine.
 10. A ove seljačine zvižde Ronaldu i skandiraju Mesi, Mesi, a zbog njega su samo i došli. ? Protiv Luksemburga i sličnih ne bi bilo ni 2000.
×
×
 • Create New...