Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

МиланЦЗБГ

МЦЗ Тим
 • Постова

  2,129
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  54

МиланЦЗБГ last won the day on August 14

МиланЦЗБГ had the most liked content!

Репутација на форуму

11,254 Одлична

1 Follower

About МиланЦЗБГ

 • Позиција
  Ветеран
 • Рођендан February 6

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

3,748 profile views
 1. Одличан резултат. Тактички смо сјајно одиграли, препустили им лопту и иницијативу на средини терена, али смо затворили све прилазе голу и спречили их да комбинују у последњој трећини терена. Они су диктирали темпо, али ми смо ти који смо имали озбиљније шансе и штета што нека од њих није искоришћена. Дегенек, дефинитивно, одиграо најбољу утакмицу од доласка у Звезду, Бабић од уласка, такође, сјајан и, наравно, велики Бакула, који је закључао све на средини терена. Све у свему, када се све узме у обзир, нисмо примили гол на свом терену, што је, када се погледају све околности, итекако повољан резултат и сада идемо у Салцбург пуни самопоуздања и верујем да имамо велике шансе за пролаз. Напред, Звездо!
 2. Ја, стварно, не могу да верујем да ми код куће морамо да играмо у резервним дресовима, јер ови индијанци нису у стању да направе трећу гарнитуру. Зашто нисмо могли да играмо у црвеним, а они у белим? ***** ти Уефу и њихова правила.
 3. Како се ближи утакмица, еуфорија је све већа и већа! Напред, Звездо! За славу!
 4. МиланЦЗБГ

  Тренинзи

  Галерија са данашњег тренинга:
 5. Нека прича ко шта хоће, али, мене је прошла језа док сам гледао ово. Ово није само "комад тканине", ово је знак да смо се вратили тамо где нам је место - у елиту. Велика си, Звездо!
 6. МиланЦЗБГ

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Клуб који жели и тежи ка томе да буде озбиљан не сме да продаје главне играче овако у сред квалификација, а, поготово, овако да се барата са више имена. Може да прича ко шта хоће, али није још време за продају Радоње. Тек ћемо ове сезоне да видимо најбоље од њега и цена може само да му расте.
 7. МиланЦЗБГ

  Стадион " Рајко Митић " (Маракана)

  Развучена је подлога и дуж клупа. Прелепо!
 8. МиланЦЗБГ

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Све најбоље, мајсторе!
 9. МиланЦЗБГ

  Стадион " Рајко Митић " (Маракана)

  Поставља се гол технологија.
 10. МиланЦЗБГ

  Маркетинг фудбалског клуба

×