Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

МиланЦЗБГ

МЦЗ Тим
 • Постова

  3,513
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  91

МиланЦЗБГ last won the day on March 8

МиланЦЗБГ had the most liked content!

Репутација на форуму

17,758 Одлична

1 Follower

About МиланЦЗБГ

 • Позиција
  Легенда
 • Рођендан February 6

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

5,515 profile views
 1. МиланЦЗБГ

  Реч Звездаша

  Хвала.
 2. МиланЦЗБГ

  Реч Звездаша

  Је л' може само неко да окачи пример уплатнице?
 3. МиланЦЗБГ

  Лига Шампиона и Лига Европе

  Какве емоције, какав клуб... YNWA!!!
 4. МиланЦЗБГ

  Лига Шампиона и Лига Европе

  БРАВО, ДОКТОРИ!!! КОЛИКО ВОЛИМ ОВАЈ ЧАРОБНИ КЛУБ!! БРАВО, МАЈСТОРИ, БРАВО, ЛИВЕРПУЛЕ! ТРПАЈ ЉИГАВИ СЕПАРАТИСТИЧКИ ПРОЈЕКАТ!!! ИДЕМО ПО ШЕСТОГ УШАТОГ!!! ЈОШ ЈЕДНО ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ ОД ОВОГ ГИГАНТА СА ДУШОМ! ХВАЛА ТИ, ЛИВЕРПУЛЕ!!! We are Liverpool! This means more!
 5. МиланЦЗБГ

  Серије

  Уф, да, те из Дорна су врх рибе, а тек о Марџери да не причам. Мада ја не знам ни зашто потцењујете Денерис (Емилиа Кларк), и она је добра.
 6. МиланЦЗБГ

  Серије

  У праву сам да је Мисандеи бомба или да је Арја стасала? Или обоје?
 7. МиланЦЗБГ

  Серије

  Није ти сметало кад сте о Беси писали на сто страна, јер си то гледао. Ја сам се то питао у оној епизоди кад се скинула оном ковачу да му искује срећу. Свакако, Мисанде је бомба!
 8. МиланЦЗБГ

  Серије

  Реално, шта год да су урадили, било би људи који су незадовољни тиме. Мени је ова епизода била врх, гледао сам премијеру ноћас у три и нисам могао да заспим буквално, а мало је рећи да сам још увек под утисцима. Епизода ме је држала у неизвесности буквално све време, неке сцене су биле епски добре, брутално одрађене. Било је и лоших и нелогичних сцена наравно, али то никако не може да ми поквари свеукупан спектакл. Мени је крај са Арјом баш екстра и уопште ми не смета, она је баш лик за то, а и није да није наговештено кроз серију, само што нисмо приметили. Оно чиме сам незадовољан и у чему се апсолутно слажем са другима је то што су буквално учинили бесмисленим многе приче и ликове који су доминирали серијом и нису их уопште довршили и сад као да се ништа није дешавало, чиме се доста губи и иде у површност, али не треба ни закерати превише.
 9. МиланЦЗБГ

  Серије

  Ко је гледао вечерас Жигосане у рекету, могао је да види како гробари "разговарају" са судијама пред Дерби.
 10. МиланЦЗБГ

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Наравно. Колико нам је само фалила његова брзина за контре у Лиги шампиона.
 11. МиланЦЗБГ

  Реч Звездаша

  Да ли сте реални да тражите већи бан за некога? Пази ко се јавио да прича о томе, лик који већ месецима ботује за СНС на Сваштари. Ти ћеш да упозораваш на банове... Nazivanje drugih forumasa botovima, ili slicnim izrazima ce se ubuduce kaznjavati. Ovo je poslednja opomena, i odnosi se na svakog.
 12. Али, каква тактичка измена увођења СМС-а... Није битно који је резултат и шта нам треба, битно је шта каже менаџер. Лудом срећом смо извукли и више него добар резултат. Сад, ако не могу да добију Украјину, онда јебига. У сваком случају, бод као кућа!
 13. МиланЦЗБГ

  Серије

  Мени је ова серија "Краљ Петар" баш жешће срање. Није ми јасно како можеш да обрађујеш тај период, а да потпуно прескочиш Балканске ратове. Да не причам о томе што је и ово што је урађено очај. Историјске личности су баш погрешно представљене и све је некако млако одрађено.
 14. Па, Спорт клуб и Нова С су исти канал, тј. имају истог власника, зато је на новој пренос јер Спорт клуб има право на пренос свих утакмица из квалификација.
×