Jump to content

МиланЦЗБГ

МЦЗ Тим
 • Постова

  3,575
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  91

МиланЦЗБГ last won the day on March 8 2019

МиланЦЗБГ had the most liked content!

1 Follower

About МиланЦЗБГ

 • Рођендан February 6

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

6,905 profile views

МиланЦЗБГ's Achievements

Легенда

Легенда (8/10)

17.8k

Репутација на форуму

 1. Породица са обе стране - савска (додуше, овде на граници са врбаском). Крајина љута! Ја Београд.
 2. Тако треба за све српске земље које су нам комунизам и Југословенство отели.
 3. Честитке браћи у српској Спарти на победи и слободи!
 4. Значи, по теби, образовање треба да постоји искључиво из материјалног интереса? Ништа из жеље за учењем, усавршавањем, стицањем нових знања, зашто не и из жеље за истраживачким и научним радом? По твојој логици, треба да постоје само технички факултети, ИТ смер, програмирање, правни, економски и, евентуално, учитељски. Мислим , можда се нађе неки посао за васпитачицу. Боже ме сачувај, какво размишљање. Није ни чудо што нам је образовање у каналу и што приватни факултети ничу ко печурке, са све разним "специјализованим смеровима".
 5. Реци ми да се зајебаваш, молим те?! Јеси ти, уопште, био рођен у Слобино време?
 6. https://www.telegraf.rs/vesti/humano-vesti/3236201-suze-samo-idu-srce-i-dusa-me-boli-jer-je-mojoj-princezi-sve-gore-potresna-slika-lane-iz-bolnice
 7. ”Велика ствар је била супротставити се Хитлеру и изгинути храбро против њега. Али шта је комунизам нама Србима донео? Да ли бисмо ми имали више просперитетну државу или мање, да је капитализам остао? Многе државе су биле назадније од Краљевине Југославије, па су направиле економско чудо после Другог светског рата. Зашто ми Срби, не кажемо шта смо добили од комунизма—као Хрвати који су добили Истру, Барању, у крајњој линији стекли су морално право да имају државу захваљујући комунизму после свега, јер је могло и за њих да важи оно што је Рузвелт рекао за Немце да ће их раздржавити и посељачити, да ће им уништити индустрију итд? Зашто ми данас не кажемо да је комунизам отео Србима Косово и Метохију? Никада Косово не би отишло да је остала Краљевина. Било је већ на ивици да Срби постану већина на КиМ пред рат 1941. године. Зашто не кажемо да је комунизам обесправио Србе у Хрватској и Босни и Херцеговини? Због комунизма су Срби постали мањина у Босни и Херцеговини и то први пут од средњег века. Зашто не кажемо да смо због комунизма Војводину за мало изгубили? У Македонији комунизам је направио нову цркву!!! То су чињенице. Не стидим се ја да су ми и један и други деда били партизани. Нису имали друге. Али хајде да сада гледамо чињеницама у очи”. —проф. др Чедомир Антић
 8. Како лепо сам откриваш своје право лице и показујеш да си све оно што сам и говорио да јеси. Ти си нашао да причаш о некој површности. Прозиваш опозиционе медије за најмању глупост и то најјаднијим и најплићим могућим "увредама", прозивкама на нивоу тинејџера од 16 година (мада су и они зрелији од тога) и спамујеш сваку тему са некаквим причама о "злим издајницима". Ало, зато, кад пичкоусти смрад издаје државу и прави јој проблеме на све могуће начине, распродаје је како коме стигне, као да му је то дедовина, нема прозивки од тебе, него ти, као, сад гледаш то шире, само да би одбранио свог председника. Не Прозиваш медије са националном фреквенцијом за извештавање. Нема никакве критике.
 9. Ретард јебени. Психопата. Разумео сам ја тебе, али не мислим да си праву. Наравно да рат није никакво решење и, наравно да има алтернативу, као и све остало. Али за то је потребно да је неко способан и да није продано говно, пудлица Запада и издајник.
 10. ИЗДАЈА! Дај, брате, не брукај се. Да су Албанци у наше име преговарали, боље бисмо прошли.
×
×
 • Create New...