Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

crnirocko

Звездаши
 • Постова

  144
 • Придружио се

 • Последња посета

About crnirocko

 • Позиција
  Пионир

Последњи прегледи профила

435 profile views
 1. smitrovic vise ne sme da se zove, ovaj belgijski narkoman je dodao u noge austrijancima 2 zavrsna pasa,2 asistencije, uzas koliko je los i nesiguran koji je qrac muslinu da ovaj panj uopste se zove ili igra za nacionalni tim
 2. nas najbolji igrac posle onog iz sautemptona je onaj lucanac iz batea. Sve je zatvorio. Primili smo gol zbog stopera makse kiksare,njega oterati koliko danas. Igra je bila dobra trazicemo sansu preko krila i bekova. Mitrovic ne sme da bude prvi spic,bilo ko sem njega jednostavno sem fizicke snage finishing mu je go qrac. Formacija je odlicna za igrace koje imamo, jer nemamo dominantne igrace sredine terena kao sto je to nekad bio piksi.
 3. cim sklone toleta iz fss, zbog ovog uefa tumacenja sudije ce da masakriraju jsdp sledecih 10 godina, sudije su posebna fela, ovako je predsednik hajduka st pre 2-3 godine namestio nekog sudiju i dan danas ih kradu