Jump to content

Александар

Звездаши
 • Постова

  5,253
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  106

Everything posted by Александар

 1. Ма какви престао. :-) Али, има свега помало, за сада бих више да се фокусирам на ове необавезније, па ћемо видети за даље. :)
 2. Хвала, Драгане. :) Пробаћу некако да будем присутнији, мада више на овим темама за опуштање. П.С. Мало сам прелистао ову тему, видех доста форумаша из прве екипе, па мислим да би администрација требало да заседа поводом укидања шестогодишњег бана за напаћеног брата Разора, одлежао је 2/3 казне.
 3. Поздрав, браћо, након свих ових година!
 4. Срећан рођендан највећој легенди Црвене звезде! Хвала на свему и врати се кад те заслужимо!
 5. 2:2 у Лајковцу тренутно, игра се пети сет.
 6. Ово је био тежи тренинг, јер је Партизан јако млада екипа и ове сезоне неће моћи да угрозе нас и Раднички и утолико је већа штета што нисмо у ЛШ. Жао ми је што није било много људи на трибинама и што није било навијања, осим спорадичног скандирања, али добро. И да је било прилике да буде +10, Деки због Вујасиновића и тих момака, од којих је већини био селектор, а некима је и сада, то не би дозволио, и ја то поштујем. Браво, момци, лагана и рутинска победа, и сачувана снага за Крагујевац. Идемо даље.
 7. А Вешовић, Лазовић, Мијаиловић, Миливојевић, Милуновић и остали су пре две године били матори, а не млади играчи...
 8. Само ћу рећи, посебно онима који су редовни у протекле 2-3 године, то се јасно види, да погледају посету на утакмицама Робертове Звезде, а онда Пинтове, Јанковићеве и Стојановићеве. Све довољно говори. Ова посета је смешна, био сам ту и када је било код Кристића по 7000, и код Робија по 40000 и по 20000 на обичним утакмицама и сада када имамо у просеку 5000. Људи све препознају. Мрзим ту реч, али, ако већ треба да се спроведе та "визија", не можеш да најуриш тренера након годину и по дана и то након што си му уместо штопера доводио децу, након што су му уместо штопера играли везни играчи, што штопери нису хтели да се врате са окупљања репрезентације и што нису били нормални. Ја гарантујем, да је уместо Евандра (који је одличан играч када хоће да игра, а у 70% ситуација није хтео) имао овог Нинковића, који гризе без динара и који је доктор фудбала и играча квалитета и предиспозиција Дауде у нападу, прошетао би се кроз лигу. Ми до Нинковића годинама нисмо имали играча који је могао да игра пас игру у Звезди. Сагласан сам са тим да Стојановић нема штопере, али је ово најјачи тим Звезде од 2007. и ту нема дилеме.
 9. Све док се не врати, место му је на овој теми. Кад се врати, на стручном штабу. Много већа имена су отпуштана, из много већих клубова, а да не буде један Просинечки из неког Кајзерија. Људи нису незахвални као ми и поштују га. Кад навијачи траже да остане након 7 узастопних пораза, све је јасно. Човеку је повређено 5 главих играча и људи су свесни колико овај тим може. У лиги са оваквим буџетима је ово екипа за пласман од 10. до 12. места и желим му да то и оствари. Мада, њима не сметају Хрвати, и то је чињеница, ми смо ипак великосрпски клуб.
 10. Ево, навијачи и председник клуба му не дају да иде и траже да остане у клубу. Тако је то кад те тамо далеко поштују, а у кући пљују и не поштују. Исти случај као са неким другим легендама.
 11. У овом Звездином тренутку (дуг, незналице у тиму, распад система), за Звезду Мурињо. Али не онај самопрокламовани, већ прави.
 12. Смешно је рећи за некога да је дунстер када се ставља у исти контекст са Достанићем, Јанковићем, Кристићем...
 13. Не бих да буде хвалисање, али јуче смо имали ватерполо у 17:00, рукомет у 18:30 и ЖКК дерби у 18:30, на три различита дела града, плус она туга са ЖРК-ом, коју смо, мислим, једини објавили. И стигли смо на све, први објавили извештаје, са великим бројем фотографија. И тужно је што, не рачунајући ватерполо, те вести имају заједно исто коментара и људи који су прочитали, као састав Звезде за карантин. Звезда је СД, не ФК!
 14. Звездаши одлични у Евролиги Бјелица, Тадија, Штимац, Јеловац, Кук, Тео, Кари, Увалин...
 15. Геније, срећан рођендан! Пантела, срећан рођендан!
 16. http://www.youtube.com/watch?v=hLdXVjLH1eo Златна копачка Црвене звезде...
 17. http://www.youtube.com/watch?v=3efO8tliirI Гледајте шести гол. Шта је бре ово?!
×
×
 • Create New...