Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

бишоп

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  273
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,381 Одлична

About бишоп

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан 01/09/1990

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Sever

Последњи прегледи профила

406 profile views
 1. Тема о форумашима

  Аванти админ ау јбт или боље речено воимјаоца
 2. Живела мцз авангарда, цтр
 3. То да си најбољи, најлепши и најпаметнији овде нико не пориче, то је бар свима опште позната ствар. Мени само није јасно, како онда таква особа са свим тим квалитетима може да буде гробарска чкапи.
 4. Нико ти не брани да навијаш за српски клуб али ти си изабрао да навијаш за хрватски и тој још на звездашком форуму, а уз то постављаш клип са стоком где певају "сисај Звездо". Шта је следеће, "курва умире...". И ако је троловање, глупо је и непримерено.
 5. Разумем и зезање и све али постављати ову стоку на звездашком форуму је дно дна.
 6. Музика

 7. Музика

  УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО! УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО ДИГНИ ГЛАВУ НАТКРИО ТЕ ОБЛАК ОЛОВНИ СПУСТИЛА СЕ МАГЛА СА ПЛАНИНА ПОЉЕМ ГАЗИ ВЕТАР СЕВЕРНИ УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО ДИГНИ ГЛАВУ ПОЗДРАВЉА ТЕ ЗВЕЗДА ДАНИЦА НА ЧЕЛУ ЈОЈ БРАЗДА ВЕЛИКА РАНИЛА ЈЕ НОЋ ОД ЧЕЛИКА УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО! ПОЗДРАВЉА ТЕ СНЕГ СА ПЛАНИНА ХЛАДНИ ПОКРОВ МРТВОГ КАМЕНА БУКТИ НЕБО ТУКУ ГРОМОВИ ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОБУДИШ УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО! УСТАЈ МОЈА ЗВЕЗДО
 8. Тема о форумашима

  @iggy79 Не секирај се брате, пусти ове душмане што неће да се уједине око Звезде. Јави ми се у пп па идемо ја и ти заједно код Јоргована на авангарди, тамо можемо до миле воље да обједињујемо звездаше и да заборавимо на све ове што нам наносе душевну бол. Не могу они то да схвате како нас боли кад видимо оно што они не виде. Видим да си фин и културан дечко и заиста ми је жао што си тамо добио бан , а овде те нешто не прихватају али не брини велика већина генијалних људи у почетку није била схваћена, знам то на основу личног искуства. Сада ми се клањају али ја такве више не примећујем, тако ћеш и ти али само сутра. А ако ти је баш тешко због рсб-а , ево ја могу да ти помогнем да те брзо врате али мислим да је боље да запалимо заједно на авангарду.
 9. Музика

 10. Серије

  Па има и превод и квалитетан снимак 1080p web-dl, лако се налази
 11. Серије

  Чуди ме да нико од вас није препоручио ову врхунску серију. http://www.imdb.com/title/tt1837492/?ref_=fn_al_tt_1 Као и то да је почела
 12. Музика

 13. @Kisli Krastavac Сумњив си ти мени са овим, "Овде смо због Звезде", јбг дошао сам са рсб-а па ми нешто позната та терминологија.
 14. Кој рацку медаља да стоји у витрини и хвата прашину, тапшање по рамену је нешто више од тога, а може и пријатељ подвучено плавим да се постане. П.С. Добро је Брундо, само опуштено, без превелике нервозе, смирено и немој да ти се ручица тресе док лупаш минусе
 15. Тема о форумашима

  Хвала на питању Жив јесам, а боље да нисам, бар не бих одгледао најгори дерби у историји дербија
×