Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

бишоп

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  254
 • Придружио се

 • Последња посета

About бишоп

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан 03/28/1971

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

280 profile views
 1. УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО! УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО ДИГНИ ГЛАВУ НАТКРИО ТЕ ОБЛАК ОЛОВНИ СПУСТИЛА СЕ МАГЛА СА ПЛАНИНА ПОЉЕМ ГАЗИ ВЕТАР СЕВЕРНИ УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО ДИГНИ ГЛАВУ ПОЗДРАВЉА ТЕ ЗВЕЗДА ДАНИЦА НА ЧЕЛУ ЈОЈ БРАЗДА ВЕЛИКА РАНИЛА ЈЕ НОЋ ОД ЧЕЛИКА УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО! ПОЗДРАВЉА ТЕ СНЕГ СА ПЛАНИНА ХЛАДНИ ПОКРОВ МРТВОГ КАМЕНА БУКТИ НЕБО ТУКУ ГРОМОВИ ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОБУДИШ УСТАЈ, МАЈКО ЗЕМЉО! УСТАЈ МОЈА ЗВЕЗДО
 2. @iggy79 Не секирај се брате, пусти ове душмане што неће да се уједине око Звезде. Јави ми се у пп па идемо ја и ти заједно код Јоргована на авангарди, тамо можемо до миле воље да обједињујемо звездаше и да заборавимо на све ове што нам наносе душевну бол. Не могу они то да схвате како нас боли кад видимо оно што они не виде. Видим да си фин и културан дечко и заиста ми је жао што си тамо добио бан , а овде те нешто не прихватају али не брини велика већина генијалних људи у почетку није била схваћена, знам то на основу личног искуства. Сада ми се клањају али ја такве више не примећујем, тако ћеш и ти али само сутра. А ако ти је баш тешко због рсб-а , ево ја могу да ти помогнем да те брзо врате али мислим да је боље да запалимо заједно на авангарду.
 3. Напротив, бишоп не воли ни да оштри ствари ни да ствара непријатеље, већ једноставно не трпи неправду. Ето сада ја треба овоме админу Добрознај да реплицирам, а једноставно, мрзи ме, досадно ми је, бесмислено је човеку објашњавати када он сам не жели да схвати. Занимљивије ми је да читам прошлогодишњу временску прогнозу .Окренуо је ситуацију наопако, целе сезоне смо слушали и трпели од појединаца приче како нам је титула намештена, понављам ћутали и трпели и сада када се показало као једна велика неистина, напишемо пар уписа на ту тему и неко се осети прозваним због тога, извређа нас, напуши, назове дебилима... и врхунац свега од админа добије лајк на то. Па шта ви мислите да смо ми стварно идиоти и дебили и да не видимо о чему се ради. И онда неко оцењује нечије писање и битисање на форуму. Кад прекшим правило, казните ме али немојте да ми вређате интелигенцију, а још мање да оцењујете моје звездаштво.
 4. Добрознај То је само твоје мишљење које не мора да значи да је тачно. Нисам много писао па ето вечерас можеш нешто и да научиш док прочиташ све моје уписе.
 5. Ако потпаљујем, поступај према правилнику форума. Ваљда знаш да га тумачиш и поступаш према њему. То што те људи доста дуго знају не даје ти за право да неистомишљенике вређаш и то све са позиције админа. А ово болдовано је један од највећих хитова на интернету који сам прочитао. Што се учења тиче, наравно да те нећу учити јер ипак ја бирам своје ученике, а не ученици мене. Безуспешно си покушао да скренеш са теме, а то је да си ти као администратор форума своје неистомишљенике назвао просеравачима и свирачима курцу. Шта рећи а не заплакати. Нисам знао да сте квалификовани за оцењивање квалитета и смислености уписа. Очигледно сте пратили мој рад на форуму или можда нисте.
 6. Заиста речник достојан једне администраторске позиције на форуму. Већину форумаша си овим увредио и назвао их просеравачима и свирачима курцу и то само из разлога што имају другачије мишљење од тебе. Ако је ово тактика да отерате неистомишљенике са форума мало сте зајебали. Нећу да те учим како треба администратор да се понаша али очигледно си се "школовао" за то место на погрешан начин. У овако шкакљивим темама ви из админисрације треба да будете неутрални, а не да потпаљујете ватру и стајете на једну страну док уједно вређате и омаловажавате другу. Али као што речи Деки у једном од претходних уписима, а спомиње се зора.
 7. Титулу нам није узео снс, они су били само извођачи радова на основу воље једне мањине и страног тела у нашем друштву које је нажалост постало већина када је потпомогнуто некима који се "стиде", који су "поштени", е па зато нама циганима увалише туки. Није нам била битна титула, сецирали смо сваку сумњиву ситуацију која нам је или није свирана, свирали смо рацку у ствари, док су нам се они смејали у лице и уживали у нашој подели. Уместо да смо из кола у коло све више и више пунили Мару ми смо се такмичили ко ће бити реалнији и поштенији. Да нас је било по 25 к или 30 к, слали би јасну поруку извођачима радова али јбг, сујета и его су били јачи од љубави.
 8. Гледам стоку данас, а као да гледам
 9. Ценим да сте млађи па не памтите све шта се дешавало минулих 25 година. Крали су, отимали, спрдали се са крађама и болео их рацку што смо све то ми знали и немоћно гледали. Годинама су се наслађивали нашој муци. Певали нам да се гасимо и умиремо, називали нас курвом они који реч поштење немају ни у најситнијој фиоци малог мозга (ако га имају). Издржали смо ми много тога, њихов јад и њихова беда су нас чинили јачим јер смо веровали и знали ко смо. За њих увек велики, а они у односу нас нас мизерни и мали. И све је то трајало колико до јуче, када је из разноразних разлога већина нас одлучила да глуми "поштење" и наседа на њихову пропаганду, коју је у доброј мери потпомагала и једна зла машинерија са наше стране. Када смо били нападнути са свих страна уместо да збијемо редове ми смо им се придружили у глумљењу "поштења" и тражењу лопова. Лопови нам везали мараме на очи, а ми у свом слепилу опипавали међусобно једни друге и називали се лоповима. Е па сада када нас лопови поново израдише, да хоће бар да нам уши као на магарцима израсту, па нек неке будуће генерације звездаша уче на нашим магарећим ушима шта и како треба чинити са страним телом у нашем фудбалу и друштву уопште. П.С. Надам се да су сада бар "поштени" задовољни јер ето нисмо укаљали образ.
 10. И ја желим Меган Фокс на јави а не у сну П.С. Немој неко случајно да је помислио на мотор jawa
 11. Извињавам се ако је било, а ја нисам приметио https://www.cins.rs/srpski/research_stories/article/fudbal-biznis-i-politika-nova-menadzerska-agencija-preuzela-najtalentovanije-fudbalere-partizana ко је овде луд, а ко је већи снс, марш у кроацију стоко глодарска. П.С. Имамо ли ми права са 30 и кусур година на трибини(наш Ниш је био Скопље, а Апатин Љубљана, а касније ни српске вароши и верошице нису остале а да нису биле посећене и то баш захваљујући Звезди) да напишемо нешто о лоповлуку и поштењу? П.С.С. Ако је освојимо, све су ми слатке али ова ће бити међу најслађима
 12. Па има и превод и квалитетан снимак 1080p web-dl, лако се налази
 13. Чуди ме да нико од вас није препоручио ову врхунску серију. http://www.imdb.com/title/tt1837492/?ref_=fn_al_tt_1 Као и то да је почела