Ganac

Звездаши
 • Постова

  1,246
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Ganac last won the day on April 27 2015

Ganac had the most liked content!

About Ganac

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

870 profile views
 1. Sudije su blago navlačile za groblje, i normalno da mi je drago da igraju treću utakmicu (bolje je za nas). Mršić je neznalica prve klase a Džilo se izgleda kvarcovao...Novica zaštićenm kao beli medved (izvini M.pare)...sude faul u napadu iumesto Novici faul, ne sude namernu Gordona na ustaši Tomasu...ma ima toga...a košarkaška, pardon, najkošarkaškija publika naq teren samo što nije ubacila one korpe ispred hale. Stoka je stoka.
 2. Ovako izgleda kada neko ima sreće... ovako...
 3. Zaista ne razumem kome smeta to što su semenkari zviždali igračima Olija , Grupi (ako su zviždali) i nisu pevali "Kati Magiko"... Lepo je Printezis rekao ako su navijači zbratimljeni igrači nisu i bore se za svoj klub, ja navijam isključivo za Zvezdu i reprezentaciju i za druge klubove "ne marim ič". Ko shvata, shvata, ko ne neće nikada ni shvatiti. Naš tim se borio za osiguranje tog 8 mesta za dalje učešće u ovosezonskoj EL, i sada se tu postavla jedno pitanje čemu pesma "U boj spremte se junaci svi" ako igramo sa braćom? Da li je to pravi način da se igrači i navijači mobilišu? Nije dobro zviždati Oliju ali u boj sa njima je ok, hm, vrlo zanimljivo. Gopodo, vi iz kopa, vama niko ne može i ne treba da zabrani da vodite navijanje kako mislite da treba (ako je u skladu sa zakonima RS) i vi navijajte kako mislite da je u tom trenutku najbolje za klub za koji se deklarišete da navijate. I zaista ne bih polemisao o pređenim kilometrima radi te iste Zvezde, svakom ko je putovao sa Zvezdom o svom trošku po Evropi i svetu, skidam kapu ali bato nije ti to spomenica pa da njom mašeš kako ti se nešto ne svidi. Zvezda iznad svega, ako je to tačno sve ovo gore oko Olija i putovanja sa Zvezdom je priznaćete bezveze, ako je "Zvezda iznad svega" onda je i ispred svega i nikako ne sme da se stave "braća" ispred Zvezde. Žao mi je što ne shvataju ljudi da je ovaj period kraj Marta i početak Aprila ključan za ocenu uspeh/neuspeh KKCZv (možda i za budućnost košarkaškog kluba)...žao mi je što su po pitanju ABA jtd lige i dalje tvrdog stava a sa druge strane im je Zvezda iznad svega...o velikoj Suboti, Božićima i svemu ostalom i ne treba tošiti tastaturu, ipak je Zvezda iznad svega.
 4. Ne znam da li je bio: Kaze ciga tati: Tata, tata, kupi mi belu čokoladu. Zašto sine? Hoću i ja da budem musav
 5. Rumenige "pod mač bato"
 6. Vidim ja na sajtu da su 4 turska igrača u rosteru ali igraju samo čedi i Balbaj i to po par minuta u prvom poluvremenu.. Lako je kada imaš love, ipak se nadam da će Žalgiris da pobedi.
 7. Mene samo zanima da li ovaj efes ima više od dva turčina u rosteru?
 8. I za koga onda treba glasati? I nisu svi mladi, ja sam penzioner...i mislim da je važna poruka na ovim izborima a ne da li će pobediti pera ili mika...Predsednik je titula i služi kao lutka u izlogu (to što je Bota prisvojio neustavno neke ingerencije nije pravilo, da budem iskren i Vučić bi to/će to uradio/ti). Pobeda "Preletačevića" (ako bi do ne došlo) šalje jaku poruku svim političarima.
 9. Poštujem tvoj stav, ni ja nisam izlazio par krugova na izbore, ovaj put izbori koji šalju poruku, ako pobedi čićvu "ja sam najjači u selu i najebali ste ga" a ako pobedi neko drugi (voleo bih Preletačević jer nemam stomak za ostale prevarante) šalje se poruka da su i oni smenjivi i obični smrtnici koji zavise od nas malih, od naših glasova. Pozicija predsednika je samo protokolarna ali šalje poruku i strankama i glasačima (narodu). Ja nekako tako vidim ove "izbore".
 10. Đurđević nije dao lepši gol od makazica malog Adže, ni tehnički ni estetski nije lepši gol, kao što ga u štampi burek novinari prikazuju...kao i igru grobara kao neku "vau" igru... Tako je...nego, ko mu je menadžer? Otprilike da će na leto da pokušaju da ga utope, čim ga toliko veličaju po štampi.
 11. Drži "to" na engleskom, i zanimljivo zvuči kada počne da se dere.