Ganac

Звездаши
 • Постова

  1,381
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Ganac last won the day on April 27 2015

Ganac had the most liked content!

About Ganac

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

956 profile views
 1. U posle kažu - učinio nam Rumenko kada je kupio Kalinu...Kalinari je kralj velikih utakmica.
 2. Naravno da ne, ali ni ne navijam ni za jednu ekipu osim za Zvezdu, ovde su mi simpatični samo Bili, Teo i Ljulj (i mali Luka).
 3. @Juri Angemon: Ne idemo mi po prstenje, ako si zaboravio ta "braća" su nam sredila to da ne moramo da se mučimo sa F8...
 4. A Nando ima ribizle umesto mooda jebeni floper i luzer. Bez obzira na Teovu odličnu partiju gube zbog luzera.
 5. Mene samo zanima da li će klub iskoristiti zicer i poslati žalbu/tužbu ili šta sledi već UEFA-i? Ako su krali a verujem da jesu krali nikako klub ne sme da ćuti, ako je pičkousti pomogao, treba mu se zahvaliti na sledećoj utakmici na Mari gromoglasnim skandiranjem Vučiću pederu, sve jedno koja će tribina to pokrenuti ali se to mora učiniti. Sve to, sve njihove krađe, svi njihovi spinovi ne aboliraju našeg bivšeg trenera, upravu, igrače. Trener nije spremio ekipu, uprava nije zaštitila klub, igrači su igrali kao babe. Dakle, ako klub ne uputi tužbu/žalbu UEFA-i na eklatantnu krađu, smatraću da su i oni (uprava) umešani u istu i da ne misle dobro Zvezdi.
 6. Sve to ne bi imalo smisla samo da je Grof utegao ekipu, njemu je ekipa iz tekme u tekmu izgledala sve lošije. Ko je branio terzi da i on zatvara utakmice? Sigurno nisu uticali forumaši i njihovo pisanje, jednostavno neko se ovde zajebao u proračunu a to nisu fporumaši.
 7. Jeli leonardo opet nekoga udarao bez lopte?
 8. Navijam da Rumenko popu*i a ko će da pobedi od ostalih učesnika F4 meni je sve jedno.
 9. Nadam se da neće biti: kad izađu na teren i da neće statirati "u kukuruzu", već da će izgarati na terenu... a na provokacije ovako odgovoriti a može i ovako
 10. Ako im rezultat ne bude odgovarao, očekujte situaciju s početka drugog poluvremena sa nama kada su krenuli da biju i izuvaju iz nemoći...mi nismo izdržali, niti uzvratili.... a da li će radnički moći ne znam a biće zanimljivo videti i kakav će sudija zauzeti stav. "Mobilisali" su svoje navijače i iimaće sa te strane podršku.
 11. Ne treba još jedno saopštenje (koje prija mojim očima) već treba pismo, poziv UEFA-i od FK Crvena Zvezda, da se zaštiti regularnost takmičenja pod okriljem te organizacije i to je jedini ispravan put. Ovo nadgornjavanje je bzvz jer slži za šiljenje patke i paljenje navijačke mase a ne za stvarno rešavanje problema. Možda bi bilo dobar odgovor kada bi postavili kopiju dokumenta kojim pozivaju zvaničnike UEFA.
 12. Mislim da bi bilo odlično da dođe neki iz UEFA-e da posmatra meč sa grobljem u Nišu, pa zar vi mislite da za njih igraju Ronaldo i Mesi? Igraju JSL drva i neki nabeđeni likovi (leonardo,đurđević i everton), baš bih voleo da vidim u utakmici sa nepristrasnim suđenjem kako bi ti išlo...dokle bi izdržali da ne počnu da se šabanišu, padaju, udaraju...i vi ste potpali pod uticaj štampe i mislite da su oni Juve za siromašne...ne, oni su obična gola g***a, koje su uvek znale sudije da poguraju ili pare da poguraju (razna širenja nogu...). Ja se i dalje pitam zašto mi ne tražimo od UEFA zaštitu? Ako smo i mi zalužili 5/6 ligu, neka idemo...oni su sigurica za gašenje. Ovo zlo mora da stane, inače će sve manje (iskreno se pitam da li može manje) iskrenih ljubitelja fudbala biti na stadionu...ostaće samo porodica i prijatelji, čak će i sponzoruše da beže od takvih. Samo 1500jura, jeftino a učinkovito...da se Terza isprsi po 3000 jura dizginu...
 13. "Iz vaših usta u božje uši" mislim da bi nakon toga goreo internet od jauka groblja, međutim mislim da oni ne prepuštaju slučaju ništa, već kreće mašnerija da se zahuktava (lažljiva, kakvu samo mogu da imaju)...ipak se može reći da su Grof i terza sjebali sezonu (pojačanjima i igrom) i tu nema kod mene dileme, 50-ak fudbalera je prodefilovalo kroz klub a mnogi nisu ostavii nikakvog traga. Ipak, meni bi bilo izuzetno drago da mi do finala kupa dignemo kvalitet igre, da se psihički dignemo i da razvalimo groblje da upamte.
 14. Žalono je što je sve ovo oko Elmera i njegovog rasizma, te Vlahovića i njegove igre bez lekarskog bilo samo za zvezdašku populaciju i jednokratnu upotrebu. Čini mi se da se nije ozbiljno ni mislilo sa nekim tužbama, što je meni baš bez veze. Ako si bacio kosku u javnost, idi do kraja, sportski sud u Lozani, pritisak na FSS i slično...ovo mi deluje neozbiljno i zabava za raju.
 15. Zašto da ne? Pa to je put za "kalčopoli" u srpskom fudbalu.