Ganac

Звездаши
 • Постова

  1,122
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Ganac last won the day on April 27 2015

Ganac had the most liked content!

About Ganac

 • Позиција
  Првотимац
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

834 profile views
 1. Da li je smišljeno ili ne, ne mogu tvrditi a nije ni bitno. Rasizmu nije mesto na terenima i tribinama (ja svakako ne biih dao na Mičela, Kangu i Boćka), zabrinjavajuće je da se nije oglasio nezavisni sindikat i Poledica...zabrinjavajuće je da jedan trener rasista radi nesmetano u srpskom fudbalu (Elmer- Nikolić..GTR) ili to nije bitno? Za UF se zna da su rasisti i teški desničari i da im je mesto u zatvoru, Nikoliću svakako nije mesto u srpskom fudbalu. Ja bih voleo da igra, pa da ga naši igrači ispreskaču fudbalski...da zaradi još koji karton.
 2. I šta su mandrili skandirali Evertonu?
 3. Nikako ne treba pisati ta sranja "nož, žica Srebrenica", oni samo koriste sistem i rupe u tom sistemu. Zakon mu dozvoljava to. Lingvisti treba da dokažu da su jezici na prostorima bivše SFRJ foliko slični da nema potrebe za tumačem/prevodiocem, zakonodavci da to pretoče u zakone a da se ne ruše manjinska prava i to je to. Nekako mi je simpatično to kako jebuckaju sistem... i da ponovim, svakako nisam za transparente gde se vulgarno i ružno poziva na nasilje. Cilj kluba bi trebao da se navijački korpus širi van Srbije a navijačima cilj treba da bude da navijaju za "svoj" klub a ne da mrze druge...zašto ne bi Bošnjak, Hrvat, Rom navijao za Zvezdu? Odakle ekskluzivitet Srbima (iako sam i sam Srbin) na brend Zvezda? Kako može neki tamo iz bivših kolonija da navija za Mančester, Liverpul...kako neko koga je germanska čizma gazila može da navija za Bajern? Kako tamo neki u Latinskoj Americi mogu da navijaju za Real i da gravitiraju Španiji iako su im Španci hebali nanu naninu? Zaključak: zajebi politiku, sport je tu da se voli, igra i da se navija za svoj klub.
 4. Problem kod prosečnog forumaša jeste što on vidi samo trenutno stanje nekog igrača, i to uglavnom ono što je transparentno, niti ima podatke, niti želi i može da ulazi u dublju analizu nekog igrača. A i ta dublja analiza se sastoji iz iščitavanja statističkih podataka...dok stručn štab gleda i (koiko može) ljudske kvalitete, i zdravstveni blten, afinitete igrača, cenu...ko zna šta još i onda dovode "pojačanje". S te strane Kuz je bio defanzivno jak i po forumašima, ali (još uvek ga merimo sa pikom Zebre) i dalje se slabo odmotava iz pika, sve bolje rešava oko obruča i za taj off deo je zaslužan Radonja i sistem igre koji je uspostavio.
 5. Samo mala ispravka, intervencije SSSR- ne bi trebalo računati Rusiji iako su oni pravni naslednici (šta god to značilo)...
 6. Nešto razmišljam...koliko je meni sve jedno ko će nam doći u polufinalu, ko u finalu. Imam ogromno poverenje u Radonjića i tim. To što neki "priželjkuju" nas u polufinalu jeste samo najobičnije kuraženje. Nama najveću opasnost predstavljaju sudije i ne daj bože neke povrede naših igrača, pu,pu...daleko bilo.
 7. I lepo si objasnio, uživajmo u igrama voljenog kluba. Mislim da klub ima najbolji odnos uloženo/ dobijeno, jer su najbolji pokazatelji rezultati i uloženi novac i rad.