Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Ganac

Звездаши
 • Постова

  3,881
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Ganac last won the day on April 27 2015

Ganac had the most liked content!

Репутација на форуму

10,871 Одлична

About Ganac

 • Позиција
  Легенда

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  kuća

Поља профила

 • Прва утакмица
  Velež Crvena Zvezda
 • Клуб који највише пратим
  KK CZv
 • Поред Звезде, пратим и...
  /
 • Омиљени играчи
  Boaći, Lazić

Последњи прегледи профила

2,704 profile views
 1. Ma naravno da bi i Kaminski odgovarao ali kao i u fudbalu (u društvu kod nas uopšte) vredi "koliki je moj deo" a to sa Kaminskim nema...Hoću reći ko zna kakvi se dilovi vrše ispod žita (jer kako objasniti pozivanja Birčevića i Raduljice). Ucene reprezentacijom (od strane grobara SRB košarke) i ko zna šta još, a opet su se infiltrirali (samo su bili par godina pritajeni) u KSS i opet vedre i oblače našom košarkom.
 2. Treba da se kroz škole (osnovne i srednje) forsira rukomet i košarka kao obavezni sportovi i da se organizuju opštinsa i gradska takmičenja između škola. Da bi deca od najranije dobi stekli kulturu bavljenja sportom (a da pri tom ne utiče na budžet porodice). Kvalitettnu (talentovanu) decu bi skautirali rukometni (košarkaški) znalci (tu dolazimo do sledećeg problema a to je taj pad kvaliteta stučnjaka) koji bi ih odvodili u klubove i dalje "tesali". U klubovima se mora posebna pažnja posvetiti osnovnim stvarima da im se u kasnijem ne bi dešavale tehničke greške, znači poboljšati rad sa mladima. U kasnijem predseniorskom uzrastu je potrebno raditi na taktičkom opismenjavanju igrača, i naravno pratiti trendove i najbolje mlade kadrove (trenerska struka) slati o trošku RSS (KSS) na seminare. Iskoreniti nepotizam, ortakluk i svaki vid protežiranja na uštrb kvaliteta i za par godina (5/6) stasava prva jaka generacija.
 3. Kod nas je rukomet na amaterskom nivou, takva nam je i struka u RSS. Rezultati stoga i ne mogu da budu bolji.
 4. Radonja nije turnirski trener i njemu je potrebno vreme da bi svee svoje ideje sproveo a to sa reprezentacijom nije moguće učiniti. Imao je pokušaj sa CG reprezentacijom i to je prošlo kao i što je prošao Mitrović (valjda se tako preziva sadašnji selektor). Jako bih voleo da sledeći (nadam se domaći trener) selektor ima svog mentora, savetnika...možemo ga zvati kako god koji će svojim iskustvom i znanjem da pomogne i reprezentaciji i selektoru.
 5. Daj ne zajebavaj, Lalatović zbog onog "preko grla" rukom treba na stub srama da bude stavljen, dečko se previše utripovao.
 6. S.Đ. je pokušao i za malo da uspe (da sjebe i ovu utakmicu uvođenjem Birčevića) i onda kada je Milutinov došao na 5 a Jokić na 4, Lučić. Bogdan i Jović to je izgledalo sasvim drugačije. Bogdan ima nestvarne procente ALI utakmicu ne dobija najbolji poenter u timu (nije bez značaja ali nije najbitniji faktor) već utakmicu dobijaju drugi, treći i četvrti timski poenter jer Bogdan će dati svojih 20-30 poena ali treba neko da da nekih 60 da bi pobedili. Osim toga i odbrana je bitna, kada smo je zategli malo i kada smo zadržali koncentraciju rezultat je došao. Najgori deo ovog tima je stručni štab na čeku sa ćelavom prevarom.
 7. Inače po članku iz Politike, on je bivši jer je tako i pre prvenstva hteo da bi se u potpunosti posvetio novom projektu koji će da upropasti, Virtusu. Tako da možemo da odahnemo.
 8. Kalinić je kalinoglu jer su njemu Srbi najgori narod, kradu, obijaju, kada vidiš da neko sa vrha Ajfelove kule pljune/piša znaš odmah da je Srbin(parafraziram njegov twit)... A da je MALO pismen i da je iskoristio internet za pretraživanje a ne drkanje na trandžu, mogao je da nađe i sazna šta i kako se ponašaju engleski huligani, kako američki milijarder piša po beskućniku dok mu vozač drži kišobran da ne pokisne...
 9. Loše izgledamo, Bogdan se ispucava i jedini u kontinuitetu može da da koš, ostali su žali bože. Bjelici jedino što je ostalo je šut za tri poena i to ga uzima sa nekih 9 metara i treba mu bar4 pokušaja da jednu ubode, u odbrani je spor i ne može da zagradi koš. Gudura je očajno odigrao prvenstvo ali ga ja ne bih stavljao u isti koš sa Raduljicom i Birčevićem. Gudura je perspektiva Srbije a Raduljica prošlost, Birčević je samo slučaj koji potvrđuje neprincipijelnu koaliciju a mizeran (znanjem) košarkaš, radujem se što je potpisao za Partizan.
 10. Sa ovim se slažem u potpunosti, ono sa čim se ne slažem je ovaj dole citat. Inače, MIlutinov kada je bio u igri iako u napadu nije bilo pik igre u odbrani je odradio vrhunski, zatvorio je reket i tada smo i stigli Argentinu, međutim "znalac" brže - bolje to menja. Jer, svoj obračun sa selektorom može da obavi i na način da ne pljuje po dojučerašnjim saigračima. Kalinić je naša najbolja trojka ali je verovatno i najlošija osoba. Zbog onog jučerašnjeg likovanja posle našeg debakla mogu da mu poručim da nastavi da žulja vršnjaka na nekog trandžu a Srbiju da zabortavi. Neka njemu Vojvodine i Jugoislavije. Selektor (ne pominjem mu ime jer ne zaslužuje) je sam birao igrače i sam pao, ko ga jebe i njega i njegove drugove utoku i onog nazovi vernika.
 11. Birao je igrače, i nije poveo najbolju opciju na poziciji 3 jer mu se nije koncepcijski slagala, njegovo pravo - sada odgovornost za neuspeh. Očajan trener kojeg će i Italijani vrlo brzo da iscipelare zbog loših rezultata.
×
×
 • Create New...