Jump to content

Никола '89.

Звездаши
 • Постова

  1,145
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  5

Никола '89. last won the day on December 3 2014

Никола '89. had the most liked content!

About Никола '89.

 • Рођендан 12/18/1989

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Beograd

Последњи прегледи профила

12,392 profile views

Никола '89.'s Achievements

Првотимац

Првотимац (6/10)

1.6k

Репутација на форуму

 1. Нисам испратио - шта се десило са том поганом заставом, зна ли неко? Видео сам само да је зграбио онај Шиптарчић. Иако сви знамо да би требало да човек буде прави идиот па да не схвати колико су Албоси смешни у својем убеђењу да су извојевали некакву велику победу (мо'ш мислит'), глупаво би било дозволити да се то платно у некој скоријој или даљој будућности појављује као историјски експонат за хвалисање Шипаца. Искрено се надам да то говнаво платно није завршило у авиону с Шиптарима. Оно представља директан покушај атака на Устав и суверенитет ове и других земаља и морало је бити одузето, а онај који је одбијао да га преда - приведен правди.
 2. Ма целу утакмицу фантастично играо, сви они погођени отворени шутеви, па сјајни шутеви из немогућих позиција, гранитна одбрана (сећам се оног напада кад је остао у рекету јер, хеј, кога боли туки да прати Џејмса који је само одличан шутер док се игра одбрана човек на човека, па му овај царски увалио трицу). Тачно сам рекао матором да ће Сале да га врати за ту завршницу и да иде на њега. Зашто га је константно гурао у ватру кад види да га не иде (како то често бива), а има искусне играче који могу да преузму, то само он зна. Контрапродуктивно, у сваком случају. Богдане плодитељу расни, покењам ти се у тих дванаест или колико поена. Ал' боле те туки, тиспоказо Ракочу. Јеа.
 3. Слава им и живела Србија. А ми да се преобразимо.

 4. Калинић одиграо сасвим солидну четвртину. 4 поена, ако сам добро испратио, гледам на прекиде, уз добру одбрану. Ево малопре проби онај блок и натера човека да се креће и направи фаул. Али екипа генерално лоше почела. Пардон. Ако треба, пребаци, ако ти није мрско.
 5. У говнима пливање право је уживање...

 6. А онда је адмирал приметио да је палуба од велике жеге била потпуно натопљена знојем, те дохватио крпу у намери да помогне посади у њеном сушењу.

 7. А шта да... радииим... када оду пријатељи моји... када оде дјевојка на коју... бацам ноћу...

 8. "С ким ја овде ратујем..."

 9. "Встать в ряд рядом с братом и не шагу назад!" "Не отступать и не сдаваться!"

×
×
 • Create New...