Хлапи

Звездаши
 • Постова

  295
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Хлапи last won the day on April 1

Хлапи had the most liked content!

About Хлапи

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан 03/15/1995

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација
  Нови Сад
 • Интересовања
  Физикална медицина, Физиотерапија, Медицинска рехабилитација

Поља профила

 • Прва утакмица
  Смедерево - Црвена Звезда 2007.
 • Клуб који највише пратим
  Фудбалски
 • Поред Звезде, пратим и...
  Рому
 • Омиљени играчи
  Франћеско Тоти, Зинедин Зидан, Роберто Карлос

Последњи прегледи профила

946 profile views
 1. Маму им јеб*м, једва чекам да победимо тих 6 утакмица баш зато што су безобразни, стока! Па да им запевамо ЈЕДИТЕ ГОВНА МИ СМО ШАМПИОНИ!
 2. Какав доктор овај Робен, кад год узме лопту осети се опасност у ваздуху. Што је још јаче, лик константно пролази на исту фору и већ годинама је незаустављив, шта би тек било да се није толико повређивао... Роналдо комотно може да се пресели у шпиц, има физикалије и зна да да гол а изгубио је ону вихорност типичног крила. Било би занимљово видети трозубац Хазар, Роналдо, Бејл... Бајерн исто паклена екипа... Може неко да воли више неке друге тимове али објективно овај меч је финале пре финала.
 3. Ко ће дочекати следећу епизоду? Хаха, јеботе колко је добра серија... Добијеш онако наговештај неких ствари па га прекину а држи пажњу константо.
 4. Другари, ај молим вас ако неко налети на другу епизоду Prison Break-а са преводом нек је тутне овде.
 5. Ово је јако добра ставар. Замисли центре Боби, Радуљица, Кузмић... Јокић може и на 4. Битно да Боби диже форму и самопоуздање како се ближи ЕП. Уз овакве центре и два врхунска плеја какви су Тео и Јовић неће бити преамбицозно да очекујемо напад на злато.
 6. Е па другари, да се чекирамо у/на: Pyongyang, North Korea. Свака част Белом за перформанс, цела опозиција комотно може да батали политику кад их један фиктивни лик прешишао по процентима и то дебело.
 7. Јебо маму, Вучићеви предлагачи и подгузне муве заузели пола папира
 8. Није нормално да се људи, другари међусобно зезају и није нормално да се друже људи који навијају за два различита клуба? Фудбал је игра, забава, најважнија ствар на свету али споредна. Пецкање међу навијачима, симпетизерима је саставни део и нормално је да се зезамо на тему, то има посебну чар. Ионако нам је фудбал спрдачина... Друже ја мислим да си ти то мало преозбиљно схватио.
 9. Немојте ми рећи да немате другаре Гробоше са којима се од малена товарите? Нормална прича. Наравно да је титула најбитнија, ја само кажем да би то било много слађе уколико бисмо добили дерби и показали да смо бољи. Вечито се врти она крилатица "Дерби се не може купити" и то сасвим има смисла, ако си бољи победи бар један од 3 јебена дербија и нико ти нема права рећи било шта о намештању и слично. Јебему кеву, бусамо се ту да смо бољи од Гробара да нам је екипа не знам каква на основу победа против ових смешних ЈСЛ екипа. Не памтим кад смо добили неку јачу утакмицу сем Воше. Без победа против равноправних противника нема ни стварања великих играча ни искорака у Европи а с обзиром да је Партизан у овој ливадарској ЈСЛ једини достојан противник и с обзиром да се игра 3 дербија... Па да га *ебем ако смо толко курчевити и квалитетни дај да добијемо бар један. А што се инсинуација о намештању тиче... Постоје органи који се тиме баве. Мада чињеница је да судије повлађују и нама и комшијама, наши играчи кад год их пипну играчи других ЈСЛ екипа падају сигурни да ће добити прекришај, кад нису задовољни уносе се судијама у лице, пенали се и нама и гробарима свирају прилично лако а против нас не памтим да је неки свиран. Размажени смо ко пич*е неке, није ни чудо што нас неки за Европу неки испод просечне екипе испрескачу као аматере. Кад смо већ код аматера... Па људи, ми смо јебене Малтежане једва прошли и били срећни ко кучићи.
 10. Ред би био да добијемо следећи Дерби. Ако освојимо титулу а да не добијемо дерби, па не би могло да се живи од њиховог кмекања како нам је АВ затворио првенство. Овако лепо Канга и Боћко да им дају по једну црначку киту и да им запуше уста па да на миру славимо титулу.
 11. која крађа живооте
 12. ХАХАХ мали црња ми улепшао ове стресне моменте
 13. Другу би он песму певао да смо га ми узели, сада могуће да је и из револта према нама већи је католик од папе... А и то моралисање ми је смешно у бизнису а фудбал то свакако јесте. Капитен младе репрезентације који неоспорно има сасвим добре физикалије и таленат и притом нема клуб а теби фали нападач... Логично је било узети га, узети титулу, пробати европу и утопити га преко са машницом репрезентативца за лепу лову. У томе и јесте ствар, он би био наш играч а Боаћи би морао да даје два-три гола по утакмици да би се нама исплатило да га откупимо па препродамо а плус је странац који сигурно нема стрпљења за наше зајебанције.
 14. Жешће смо се зајебали што га нисмо узели, пред Делијама би тек преорао терен сваки пут. Код Гробоша постаде репрезентативац. опет ће неку солидну лову да извуку кад га продају. Наш Боаћи мора дати 20 комада да бисмо се ми и близу толико овајдили. Ај све то него овај јебени Леонардо, Иглица га извуче из друге лиге а овај сваким контактом с лоптом показује да је уз Доналда можда и најбољи играч у ЈСЛ (и то на мало скупљој позицији). А Косовић (популарни КИЋА) изгледа има много јаког менаџера чим га оволко форсирају. Евертон сисица опет изазива...
 15. Имаће новинари о чему да пишу... Са Лалатом бар никад није досадно. Срећно Лалате!!