Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Хлапи

Звездаши
 • Постова

  821
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Хлапи last won the day on April 1 2017

Хлапи had the most liked content!

Репутација на форуму

3,449 Одлична

About Хлапи

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 03/15/1995

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нови Сад
 • Интересовања
  Кинезитерапија, Медицинска рехабилитација, Физиотерапија, борилачки спортови, наука у спорту

Поља профила

 • Прва утакмица
  Смедерево - Црвена Звезда
 • Клуб који највише пратим
  Фудбалски
 • Поред Звезде, пратим и...
  Рому, Реал Мадрид
 • Омиљени играчи
  Франћеско Тоти, Зинедин Зидан, Роберто Карлос

Последњи прегледи профила

1,951 profile views
 1. Реално Јованчић би могао да одигра у оваквој репрезентацији уз све повреде и одбијања. Тачно оно што нам је требало, да смири мало на средини... То Јованча има!!
 2. Толико младих, талентованих а већ озбиљних играча. Прави је грех што нису ту Пауновић и Косан, да се направи континуитет и кристалише та генерација. Разумем ја да Паун ради у врхунским условима, за добру кинту. И поред тога боље њега платити колико треба, више би се исплатило кроз успехе репрезентације и то на дужи временски период. Ово са Крстајићем нема смисла, почетник, без ауторитета... Није ни чудо што га играчи не јебу 5%. Са друге стране кондициони треба да се веже на 10год, лик је суво злато!
 3. Хлапи

  Серије

  @Lux Хвала пуно за ове линкове! Скроз ок брзина скидања, квалитет слике одличан, а нема реклама и других зајебанција као на онлајн сајтовима.
 4. Ако стварно продужимо Роду, онда стварно свака част управи!
 5. Опустите се људи, имамо сад баш много комбинација за најразличитије тактичке замисли, а то је једино битно! У одређеној поставци могу да играју Јованча Иванић Марин, у другој Јовичић Јованчић Марин, па Јованчић Ебисилио Марин, па Јовичић Ебисилио Марин, па Јовичић Иванић Марин, па Јовичић Иванић Ебисилио, па Јованчић Јовичић Ебисилио, па Јовичић, Јованчић Иванић... Милион комбинација и све су добре за одређени задатак!! Додаш на то Чаушића, Вулића, Симића и заврти ти се у глави. Јесте да ме нервира Чаушић, ал реално брука везни ред како год да окренеш!
 6. То већ има смисла. Даш му пола год да се ухода и остане ти још 3 год уговора, па кад проигра да нико не може да те зајебава са неким мизерним цифрама.
 7. Хлапи

  ЗИМСКЕ ПРИПРЕМЕ 2018/19

  Замисли Савић, Милуновић, Вукановић и Павков... Јеботе ово у ЈСЛ сваки корнер гол, нема ко то да надскочи. Плус имамо бруталне извођаче слободњака..
 8. Добродошао! Па да те гледамо ускоро у првих 11 А репрезентације уместо оног смора Рукавине.
 9. Је л има неких информација око одлазака, понуда? Пре свега ме интересују Павков и Родић. И наравно Савић, да ли уопште постоји шанса да продужи уговор или то Терза муља исто као ономад са Крстичићем?
 10. Да ли неко зна шта се дешава са Повковом? У смислу понуда... Вукановић је дошао и сигурно га неће гурати на крило кад већ имамо 7, 8 прави крила. То би значило да у случају останка Бена, Вукановић може само на место Павкова тј. да дели минутажу са Боаћијем на шпицу. Мислим да се планира тандем сличан као Пешић - Боаћи. Од домаћих левих бекова: Богосавац, Антонов, Младеновић, Настић... Све то танко и не би донели ништа више него Гобеља и мали Терза. Мада ја бих покупио Антонова с обзиром да је слободан, лако би он могао да процвета и буде нам потенцијални бум са минимумом улагања. Знам све околности, али да смо то гледали не бисмо ни Борјана довели, па се сад кунемо у њега.
 11. Слажем се потпуно али Крстичић је отишао и шта сад да радимо? Добио човек добру понуду, кад је долазио већ су постављени услови одласка и о томе може да се дискутује. Ја лично мислим да је он за нас јако битан играч, али отишао је и не треба сад плакати за њим. Чаушић и Вулић су плаћени, неће седети на клупи, поготово не Чаушић иако и ја мислим да је труба. Јованча може да одигра у пару са Јовичићем у некој дофанзивнијој поставци, тако да и он може да покрије и преузме улогу Крстичића бар делом. За Милуновића сам рекао да ће бити сасвим ок замена ако буде здрав. Сви знамо како је играо код Муслина, а и последњих неколико година у Батеу. Слажем се да повреда није за зезање, али да није био повређен не би се ни враћао у Србију, а поготово не би дошао без обештећења. Дегенек јесте био стандардан али није ни он био не знам ни ја колико спектакуларан реално. Јирка можда није конкретна замена за Милића, али отишло једно крило које не игра, дошло друго које ће играти исто толико. Ја се стварно надам да неће уваљати Бена, јер имам осећај да ће попиздети Милоје. Са друге стране, овај Вукановић би био ок да има 20год и да немамо 7 крила и још 5 играча који могу да покрију шпица и крило(мало карикирам). Скроз непотребан!
 12. Све играче који оду у овом прелазном року има ко да наследи, на свакој позицији имамо по два добра играча... Мене једино брине Родић, јер реално је да оде а тешко да можемо наћи праву замену. Мени је сасвим нормално растеретити играчки кадар и узети кеша колико се може, с обзиром да имамо много мањи број утакмица на пролеће а довољно играча за два тима. Отишао Дегенек, дошао Милуновић и ако буде здрав то је добра замена. Отишао Крстичић, ту је Јованча, Чаушић, дошао и Вулић, тако да могу донекле да га мењају у различитим тактичким поставкама. Отишао Милић, ту је сад Јирка, што је добар апдејт. Ја искрено верујем да ће остати бар до краја сезоне Марин, Бен, Ебисилио, Стојковић, Савић, Борјан, Боаћи (у старој форми). Борјан - Родић, Милун, Савић, Стојковић - Јованчић, Чаушић, Ебисилио - Марин, Боаћи, Бен... Уопште није лоша, чак мислим да би могла и боље да игра него јесењи део. Додајмо на то Симића, Јирку, Кафуа, Вулића, Јовељу, Павкова, Јевтовића... Сви комотно нашу лигу могу да играју у први 11... Значи напред и у средини можемо да комбинујемо до миле воље, једино проблем може испасти ако оде Родић! Терза јесте показао одређени квалитет, али питање да ли би могао дербије да одигра озбиљно, а квалитетног домаћег играча на ЛБ нема! Исто може бити проблем штопер ако Савић оде у шта не верујем, мада ту већ има решења која би могла да буду чак и апдејт.
 13. Хлапи

  Kaladont

  Билдерберг
 14. У лепом друштву је човек, свака част!
 15. Сећам се кад је Милоје хвалио Муслинову 3 - 4 - 3 поставку... #СамоКажем
×