Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Хлапи

Звездаши
 • Постова

  1,080
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Хлапи last won the day on April 1 2017

Хлапи had the most liked content!

About Хлапи

 • Рођендан 03/15/1995

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нови Сад
 • Интересовања
  Кинезитерапија, Медицинска рехабилитација, Физиотерапија, борилачки спортови, наука у спорту

Поља профила

 • Прва утакмица
  Смедерево - Црвена Звезда
 • Клуб који највише пратим
  Фудбалски
 • Поред Звезде, пратим и...
  Рому, Реал Мадрид
 • Омиљени играчи
  Франћеско Тоти, Зинедин Зидан, Роберто Карлос

Последњи прегледи профила

2,827 profile views

Хлапи's Achievements

Првотимац

Првотимац (6/10)

3.6k

Репутација на форуму

 1. Ма само дај Катар из првог шешира, ово остало је подношљиво...
 2. Сад Пиксију одрешене руке да почисти говна у савезу. Какав менталитет, капа доле!
 3. Први пут још од Антића видим да селектор ради нешто логично. Свиђа ми се и како комуницира, без оних излизаних фраза. Тадић ме пријатно изненадио капитенским понашањем. Види се да је стало њему и Митру да искористе последњи репрезентативни воз.
 4. Ја само не знам који мој су сви тренери омађијани па зову Лукића. Тотално недефинисан играч, ни у Партизану није био ништа спец. За овог Митровића је Милуновић Рамос, идеалан за ту позицију и грађење напада из одбране.
 5. Фали Теодосић највише, он је мозак екипе и мудоња кад треба! Исто тако тек сад се види колико фали Калина, па чак и Недовић кад већ Тео не игра.
 6. Гле тај трозубац Радоњић, Јовић, Живковић али нема ко да пусти завршни пас кад средине нема. Бекови жалосни, одбрана не може да се ослони на задњег везног. Система нема, само испуцај па ако ова тројица напред нешто ураде ураде...
 7. Па ово је брука, селектор је ту најмање крив. Он није ни требао да буде на том месту, комплет савез мрш из фудбала доживотно. Не бих ја ту ни играче напушавао... Чуо сам из прве руке да они не могу да смисле савез, да им је мука од тога што праве спрдњу од репрезентације. Зато је Ивановић и отпао, као и остатак играча који имају неку каријеру већ. Остали играју преко курца. Нама пола најбољих играча не игра, имаш тренера кога не јебу два посто кад је сировина и свесни су играчи да би сами боље састављали. Један је Антић! Једино смо тад личили на репрезентацију. Екипа са главом и репом...
 8. Реално Јованчић би могао да одигра у оваквој репрезентацији уз све повреде и одбијања. Тачно оно што нам је требало, да смири мало на средини... То Јованча има!!
 9. Толико младих, талентованих а већ озбиљних играча. Прави је грех што нису ту Пауновић и Косан, да се направи континуитет и кристалише та генерација. Разумем ја да Паун ради у врхунским условима, за добру кинту. И поред тога боље њега платити колико треба, више би се исплатило кроз успехе репрезентације и то на дужи временски период. Ово са Крстајићем нема смисла, почетник, без ауторитета... Није ни чудо што га играчи не јебу 5%. Са друге стране кондициони треба да се веже на 10год, лик је суво злато!
 10. Ајмо Родићу покажи како се игра за Репрезентацију, а не као овај манекен Коларов
×
×
 • Create New...