Хлапи

Звездаши
 • Постова

  209
 • Придружио се

 • Последња посета

About Хлапи

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан 03/15/1995

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација
  Нови Сад
 • Интересовања
  Физикална медицина, Физиотерапија, Медицинска рехабилитација

Поља профила

 • Прва утакмица
  Смедерево - Црвена Звезда 2007.
 • Клуб који највише пратим
  Фудбалски
 • Поред Звезде, пратим и...
  Рому
 • Омиљени играчи
  Франћеско Тоти, Зинедин Зидан, Роберто Карлос

Последњи прегледи профила

834 profile views
 1. Радовци су познати по својим зајебанцијама и наравно да то не треба толерисати. Исто тако треба казнити и Евертона који је у причи испао Мајка Тереза мученик а заправо је говнар који константо провоцира на терену а и ван терена. Разумем ја спорт и страст и све то али то што Евертон ради се зове безобразлук а после плаче као ***** нека.
 2. Пробао сам једном давно то на њиховом форуму али неће из неког разлога. А и реално то би требало да раде људи из клуба који су задужени за вођење оних официјалних страница итд... Мислим чисто сугестија, па кад неко уђе на ТМ страницу Звезде да и то показује озбиљност клуба. Велики клубови воде рачуна о детаљима. Свестан сам и да су код нас ку*чина и неке знатно битније ствари, па ови детаљи изгледају као ситничарење али опет... Ништа те не кошта а није безначајно да профили играча буду уређени а не као да смо мали клуб и да су нам играчи тотални анонимуси, аматери (о квалитету се може дискутовати али опет).
 3. Гледам баш сад тим на Трансфермаркету, пола тима нам нема ни слику обичну а не нешто више. Кад се гледа неки велики европски тим, па само што не пише број крвних зрнаца играчима... Је л зна неко како се приступа оном делу за едит? Да нам играчи бар имају лепе слике, можда се неки прода на лепе очи
 4. http://mondo.rs/a982133/Sport/Kosarka/Milos-Teodosic-u-NBA-ligi.ht Па комплет Србија ће заменити дан за ноћ ако се ово деси!
 5. Јокара се игра кошарке
 6. Ау, Лепа села... Па дрим тим!
 7. Који црни Блажо.. Он је маскота. Хуго, Доналд па и Ле Талек су дошли због Грофа. Лучо дошао да оживи каријеру и с њим је било повуци, потегни, гаранције, лудила, сећамо се. Срна дошао опет зато што је Гроф добар са оним ликом из Чуке. Терзи ето за Плавшу свака част, ал се он сам посере на сваки свој добар потез кад после доведе Илића, Милошевића, Милића из истог тог клуба а зна да од њих кур*а бити неће. Ја Терзи скидам капу што је окупио већину добрих клинаца али исто тако ћу да га пљујем ако те клинце буде продавао на кило као што има обичај.
 8. Радовић је лик који је имао неко име, ни у Пољској сад није лош. Само што је тада био тренер онај Томић погубљени. Ђурђића људи призивали у репрезентацију, опет и он је неко име. Гогуа није био лош само што је дечко дебил, то се касније испоставило. Али зато трозубац Леонардо, Ђурђевић, Михајловић... Не може се рећи да није убоо. Евертона извукао, па ни овај Милетић није лош., Остојић исто солидан, Монир је био добар сећам се из Јагодине још. За дебитанта на позицији спортског директора то уопште није лоше, а наш Терза прослављени спортски радник доведе у сваком року по 10ак људи, 9 балвана и једног играча. Прошле сезоне титула осигурана на полусезони а ми не направимо штоперски тандем па да га уигравамо цело пролеће за квалификације. Што је најгоре, ми и даље немамо одбрану.
 9. Ми се спрдамо са Иглицом а кад мало боље човек погледа... Реконстуисао им је целу екипу без већих промашаја, сад што су их одјебали ови из УЕФА па се странци буне, то није до њега него до оног буцкастог и те бирократске екипе.
 10. Ови ако продају Евертона, онда реално Канга и Мики на дербију могу да покажу сав свој раскошни таленат а без страха да им онај дивљак поломи ноге. Кљајић рупчага, биће занимљиво кад Руиз заломи удесно и намести се на десну или кад је Мики распизди с 30 метара Ал' се зато плашим позади Лунетових црних рупа а није ни Ле Талек Видић да све закрпи.
 11. Приметио је Терза Голијата још док је играо трећу лигу ал јадан није смео да га доведе П.С. а можда је и заборавио ко је победио у тој причи о Давиду и Голијату... Можда би требао да прошита ту књижицу, можда га пукне нешто па постане моралан и поштен.
 12. Lego bi nama Maras samo tako, nije korpulentan al je pokretan a ni ne libi se da iznese loptu kad ima priliku...
 13. http://www.xztals.com/work/#/concept-kits/ Занимљиво, креативно. Можда би наша маркетинг служба или ко се већ бави тиме требало да погледа ово, има занимљивих идеја.
 14. Шекијева Колиндица
 15. Пернар