Велики Делија

Звездаши
 • Постова

  1,659
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  20

Велики Делија last won the day on March 4

Велики Делија had the most liked content!

About Велики Делија

 • Позиција
  Грофов сведок
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација
  Братислава, Словачка

Последњи прегледи профила

934 profile views
 1. Код гробарчине Радојевића ме не највише иритирало, док је коментарисао дербије АБА у сезони 2014/15., да је стално понављао "цепање мрежице" када је неки његов дервиш погодио тројку.
 2. За мене је Един последњих година класични дервиш и то је то. Коле ме исто иритира понекад иако је наш.
 3. Trazio je i vise love nego sto smo mu mogli da damo, ali to vec nisi rekao.
 4. То је било 7.12.2014. када смо ми тамо играли 1:1 што су изједначили после Вулетовог кикса у 89. минуту (С. Јовановић) и тиме смо практично избачени из трке за титулу у сезони 2014/15. Али ја сам причао о утакмици одиграној 25.10.2015. када је ЈСДП гостовао у Лучанима и било је 2:2. То је ваљда једини пут што памтим да је Младост стоци откинула неке бодове.
 5. Чак ја ћу рећи да смо се ове сезоне мучили на великој већини утакмица. Само док је био Катаи ту смо добијали колико-толико лагано (ако не рачунамо кикс у 1. колу против Напретка). Ја памтим да су им ови само једном узели бодове, на јесен 2015.
 6. Ипак су најгори ови "наши" што дркају курчиће на ону сподобу.
 7. Нико не зна боље затворити утакмицу него они. Такви су професионални у томе да нико никад није на њих ни посумњао, од плаћених медија. Све поштено као и увек
 8. Сада ако се не варам имају Вождовац на ЈНА (лаганица) и онда иду у Ниш.
 9. Па да, немају пораз још од 20. августа 2016., дакле скоро па пуних 7 месеци.
 10. Сигурно су намештали нешто, али ипак, ја их не пратим сем утакмица са нама или Вошом рецимо, тако да заиста не знам. Мада, лига је толико слаба, да ово ни не чуди. Сада ми је тек жао због киксева јесенас у Суботици (Петковићев аутогол) и на Мари са овим Лучанима када је било 2:2, имали би сада +10.
 11. Елмер је и овакав далеко озбиљнији тренер од Кизе и Томића. Мада, прошле сезоне ни да их је рол-он тренирао, не би им помогло. Чињеница јесте да се шлепају на индивидуални квалитет двојице играча + спорадичан допринос неких прашинара. То је само доказ колики је куртон од лиге ова ТСЛ. Мада, некако зна да их наложи у дербијима овај Калимеро.
 12. Ја мислим да они неће кикснути ни једном до краја регуларног дела. Леонардо и Ђурђевић су им сасвим довољни у овим "малим" утакмицама.
 13. Морам да кажем да је словачка лига сада миљама изнад српске.
 14. И у кошарци можемо да их газимо, па и тако пречесто играмо срамотно против њих. Ја мислим да је све ово психолошке природе.
 15. Још једно скидање гаћа у најави.