Jump to content

Ужичани ЦЗ

Звездаши
 • Постова

  252
 • Придружио се

 • Последња посета

Everything posted by Ужичани ЦЗ

 1. Eкипа гази редом!

 2. Не треба нам плаћена титула!

 3. Kao што некад давно рекох, нек' играју у белим памучним мајицама са грбом и нек' узму титулу! Дижете фрку око дресова? Људи као да је битно у каквим дресовима играју! Погледајте само дресове Барсе, најбољи клуб на свету, дресови-благи ужас. Много обраћамо пажњу на неке небитне детаље, нити игра тај дрес, нити играју људи из Леђее!
 4. Срећан рођендан Таурунумима! Цепајте и даље! "Било која лига да си ти"
 5. Наравно да је имају, кад сваку утакмицу плате 200 кинти. Све организовано. Иста ствар и са Фирмом.
 6. У Србији је навијачка сцена веома сиромашна. Има доста група, али је мали број група које поседују квалитет. Наравно, ми смо на самом врху, али има доста тога што је код нас много испод нивоа! На првом месту МЕНТАЛИТЕТ трибине је раван нули! Уз нас бих издвојио Таурунуме који су у 3. лиги и показују како треба да се понаша једна права навијачка група (љубав, верност, квантитет, организованост) и наравно УФ који су тренутно 2. група у Србији, последњих година добијају на квантитету али квалитет остаје исти што је за сваку похвалу! То је сам врх наше сцене, тренутно не рачунам Гробаре због ових дешавања. Маринци, били смешни до преласка Ужаса, а сада су још смешнији. Комедија. Дивља Телад су група за сваки могући респект! Они су клубу који није имао новац за дресове дали тај новац и на месту где стоји лого генералног спонзора стоји њихов лого. МНОГО ЈЕ РАДНИЧКИХ, ЈЕДАН ЈЕ РАЛЕ! Остале групе су просек. Ништа посебно ни једна не показује.
 7. Људи, има ли ко какав снимак са ватерпола?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Црепајац

   Црепајац

   било шта :Д

  3. Драган

   Драган

   Имаш на нашем јт каналу све голове :)

  4. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Хвала Драгане. И коначно

   !
 8. Kao што рекох после Белгије, ми Бразил можемо само да сањамо. А млади били паметни или не, они су дали све од себе, трудили се и борили колико су могли, то није било довољно, али идемо даље. Скандирање "шампиони, шампиони" довољно говоре! А о разбијању п**ки енглезима не треба трошити речи, такав су народ-најгори могући.
 9. Ноле легендо!

 10. Да ли је могуће да поселе онаквог понижавања, појединци имају образа да се буне због реакција навијача? ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГЋЕ? Па и треба да вам се звижди! Не само оном мајмуну на голу, него свима, 90 минута без престанка!
 11. Надам се да су фудбалери гледали дерби синоћ. Немају паре, ал' имају срце! Свака част момци!
 12. Поздрав и поштовање за све Смедеревце! Праг је цео црвено-бео!
 13. Мени вредно је оно што паре не могу да плате!
 14. Ми теби певамо!

  1. СестреДругарице

   СестреДругарице

   и када губимо и када водимо ми теби певамо !

 15. И због педера ја не могу да гледам Звезду... Брука и срамота!

 16. Шта је бре ово? Ђаволи какви сте ви то навијачи? Знате да се курчите над девојкама и децом, а кад кренемо ви бежите? Где та муда нестају тако брзо? Жао ми је само што испред стадиона није дошло до линча. Нико се бре од вас не би вратио читав.

  1. Show previous comments  1 more
  2. SHERIFF

   SHERIFF

   Pustite bre momke da tutnje malo,sta ste ih napali i zakerate ko neke babetine...Samo ostro Uzicani...

  3. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Симпатични видео бих како би ти реаговао да ти је на западу била сестра/девојка! Кажете пусти те их да тутње, а шта да радимо? Скидају обележја чичама са запада, носе их на њихову трибину и курче се са њима. Нигде после неће писати/причати да су скинули то неком чичици од 80 година. Да би се разумела дешавања из Крагујевца мора да се има ултра размишљање. Можда на први поглед оно изгледа као безвезно дивљање, али постоје узроци онога што се догодило.

  4. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Све су започели искомплексирани људи из Крагујевца, ја толику мржњу никад и нигде нисам видео, а тешко и да ћу је видети. Поново кажем, ако ниси у причи не можеш да разумеш то!

 17. Ужичка дечурлија увек уз тебе! Дечурлија ЦЗ!

 18. Еее да ја имам макар једном муда да уплатим тикет са тачним резултатом наше репрезентације...
 19. Ал' нико тако као ви!

 20. Oва репрезентација ми никако не улива наду пред ова два меча. Надам се да ћемо узети тих 6 бодова и да ћемо се некако докопати СП!
 21. Узми дуле наше курчине, наше курчине!

 22. БРАВО ЗВЕЗДАШИ! БРАВО ЗВЕЗДО!

 23. КАКО ОБЈАСНИТИ ЉУДИМА ДА ВЕЧЕРАС МОРАМО ДА НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ, А НЕ ПРОТИВ ЛУКИЋА, ВЕСИЋА, СТЕФАНОВИЋА??? НИКАКО МИ СЕ НЕ СВИЂА УВОД У ОВУ УТАКМИЦУ, ПЛАШИМ СЕ ДА ЋЕ НА ТРИБИНАМА НАСТАТИ ХАОС И ДА ЋЕ ПОДРШКА ИЗОСТАТИ! ЗАТО ДЕЛИЈЕ АКО ЗАПАД И ИСТОК КРЕНУ ПРОТИВ УПРАВЕ (НАДАМ СЕ ДА СЕВЕР НЕЋЕ) НА НАМА ЈЕ ДА ИХ НАДГЛАСАМО ДА СЕ ЧУЈЕ ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, А НЕ УПРАВА НАПОЉЕ! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!

  1. ChargerNS

   ChargerNS

   Hvala bogu pa teranje ološa, kreće još danas!!!

  2. Djoni93

   Djoni93

   Tako je uzicanin, samo vatrena podrska , ima vremena za teranje uprave vec u protiv novog pazara. Hvala bogu chatger pa si u manjinji

  3. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Симати није тренутак за зајебанцију. А чаргер има времена за управу... Од Пазара ради шта хоћеш.. Ал' данас мора да се ори, да грми, да се тресе! Нек' се Звездин противник усере од буке! ШТО НЕ МОЖЕ НИКО, МОЖЕШ ТИ! ЦЗБГ!

 24. После ових дешавања најбитније је да у четвртак не буде негодовања за време утакмице!!! Током тих паклених 90 минута песма МОРА да се ори са све 4 стране стадиона, покажимо своју љубав према Звезди! И помозимо нашим играчима да уђу у ЛЕ! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!

  1. Show previous comments  1 more
  2. ChargerNS

   ChargerNS

   Liga Evrope? Da li se to maže na hleb???

  3. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Баш о оваквим реакцијама сам и мислио када сам писао овај статус! Нећете да подржите, немојте да дођете, ћутите док се не заврши, а после радите шта хоћете! Битно је да ко год дође на Маракану остави глас на њој, али не да оставља глас против управе, против крнете, за Робија, против Саше, већ само за једну, једину Звезду!!!

  4. SHERIFF

   SHERIFF

   Onda pevaj :)))

×
×
 • Create New...