Jump to content

Ужичани ЦЗ

Звездаши
 • Постова

  252
 • Придружио се

 • Последња посета

Everything posted by Ужичани ЦЗ

 1. Eкипа гази редом!

 2. Не треба нам плаћена титула!

 3. Људи, има ли ко какав снимак са ватерпола?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Црепајац

   Црепајац

   било шта :Д

  3. Драган

   Драган

   Имаш на нашем јт каналу све голове :)

  4. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Хвала Драгане. И коначно

   !
 4. Kao што рекох после Белгије, ми Бразил можемо само да сањамо. А млади били паметни или не, они су дали све од себе, трудили се и борили колико су могли, то није било довољно, али идемо даље. Скандирање "шампиони, шампиони" довољно говоре! А о разбијању п**ки енглезима не треба трошити речи, такав су народ-најгори могући.
 5. Ноле легендо!

 6. Да ли је могуће да поселе онаквог понижавања, појединци имају образа да се буне због реакција навијача? ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГЋЕ? Па и треба да вам се звижди! Не само оном мајмуну на голу, него свима, 90 минута без престанка!
 7. Ми теби певамо!

  1. СестреДругарице

   СестреДругарице

   и када губимо и када водимо ми теби певамо !

 8. И због педера ја не могу да гледам Звезду... Брука и срамота!

 9. Шта је бре ово? Ђаволи какви сте ви то навијачи? Знате да се курчите над девојкама и децом, а кад кренемо ви бежите? Где та муда нестају тако брзо? Жао ми је само што испред стадиона није дошло до линча. Нико се бре од вас не би вратио читав.

  1. Show previous comments  1 more
  2. SHERIFF

   SHERIFF

   Pustite bre momke da tutnje malo,sta ste ih napali i zakerate ko neke babetine...Samo ostro Uzicani...

  3. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Симпатични видео бих како би ти реаговао да ти је на западу била сестра/девојка! Кажете пусти те их да тутње, а шта да радимо? Скидају обележја чичама са запада, носе их на њихову трибину и курче се са њима. Нигде после неће писати/причати да су скинули то неком чичици од 80 година. Да би се разумела дешавања из Крагујевца мора да се има ултра размишљање. Можда на први поглед оно изгледа као безвезно дивљање, али постоје узроци онога што се догодило.

  4. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Све су започели искомплексирани људи из Крагујевца, ја толику мржњу никад и нигде нисам видео, а тешко и да ћу је видети. Поново кажем, ако ниси у причи не можеш да разумеш то!

 10. Ужичка дечурлија увек уз тебе! Дечурлија ЦЗ!

 11. Еее да ја имам макар једном муда да уплатим тикет са тачним резултатом наше репрезентације...
 12. Ал' нико тако као ви!

 13. Oва репрезентација ми никако не улива наду пред ова два меча. Надам се да ћемо узети тих 6 бодова и да ћемо се некако докопати СП!
 14. Узми дуле наше курчине, наше курчине!

 15. БРАВО ЗВЕЗДАШИ! БРАВО ЗВЕЗДО!

 16. КАКО ОБЈАСНИТИ ЉУДИМА ДА ВЕЧЕРАС МОРАМО ДА НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ, А НЕ ПРОТИВ ЛУКИЋА, ВЕСИЋА, СТЕФАНОВИЋА??? НИКАКО МИ СЕ НЕ СВИЂА УВОД У ОВУ УТАКМИЦУ, ПЛАШИМ СЕ ДА ЋЕ НА ТРИБИНАМА НАСТАТИ ХАОС И ДА ЋЕ ПОДРШКА ИЗОСТАТИ! ЗАТО ДЕЛИЈЕ АКО ЗАПАД И ИСТОК КРЕНУ ПРОТИВ УПРАВЕ (НАДАМ СЕ ДА СЕВЕР НЕЋЕ) НА НАМА ЈЕ ДА ИХ НАДГЛАСАМО ДА СЕ ЧУЈЕ ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, А НЕ УПРАВА НАПОЉЕ! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!

  1. ChargerNS

   ChargerNS

   Hvala bogu pa teranje ološa, kreće još danas!!!

  2. Djoni93

   Djoni93

   Tako je uzicanin, samo vatrena podrska , ima vremena za teranje uprave vec u protiv novog pazara. Hvala bogu chatger pa si u manjinji

  3. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Симати није тренутак за зајебанцију. А чаргер има времена за управу... Од Пазара ради шта хоћеш.. Ал' данас мора да се ори, да грми, да се тресе! Нек' се Звездин противник усере од буке! ШТО НЕ МОЖЕ НИКО, МОЖЕШ ТИ! ЦЗБГ!

 17. После ових дешавања најбитније је да у четвртак не буде негодовања за време утакмице!!! Током тих паклених 90 минута песма МОРА да се ори са све 4 стране стадиона, покажимо своју љубав према Звезди! И помозимо нашим играчима да уђу у ЛЕ! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!

  1. Show previous comments  1 more
  2. ChargerNS

   ChargerNS

   Liga Evrope? Da li se to maže na hleb???

  3. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Баш о оваквим реакцијама сам и мислио када сам писао овај статус! Нећете да подржите, немојте да дођете, ћутите док се не заврши, а после радите шта хоћете! Битно је да ко год дође на Маракану остави глас на њој, али не да оставља глас против управе, против крнете, за Робија, против Саше, већ само за једну, једину Звезду!!!

  4. SHERIFF

   SHERIFF

   Onda pevaj :)))

 18. Немам девојку, немам пара, не идем на море, али пролазимо Бордо!

 19. Када се роди, сину ћу дати, црвено бели шал ће увек носити! Од првог гласа, од прве речи само ће твоје име Звездо певати. А када крене кораке прве на Северу с' нама ће и он скакати!

 20. Бојкот запада, одлично! Што се мене тиче запад бих забранио законом! Како се понашате на утакмицама и не треба да долазите!

  1. Show previous comments  7 more
  2. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Ја сам свој добио и сваки пут га добијам, тако да можеш и ти да дођеш слободно. Да ли сам ја поменуо звиждање у 90. минуту? Или звиждање у 15. минуту?

  3. Nenad74

   Nenad74

   Некористи фазоне управе или у 15 уместо у 3 ја кажем да треда да им се змижди јер враћају лопту у назада плаше се ја сам реко да треба да им се звижди када ненаправе ниједну шансу стопостопну за 90 минута

  4. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Слажем се и написао сам да разумем да неко звижди у 90. минуту, али не могу да разумем људе који су почели да звижде у првом полувремену. Боље да су ту енергију усмерили на нашу песму, да им ми (навијачи) дамо гол, ако већ они доле на трави не могу!

 21. То је оно што тражимо од вас! Играј и БОРИ СЕ!

 22. ТЕРЕН ПРЕОРИТЕ!

  1. Mazzan

   Mazzan

   Pa lepo da posade maline. Bila dobra cena ove godine, a fudbal im po svoj prilici slabo nesto ide. ;)

  2. Ужичани ЦЗ

   Ужичани ЦЗ

   Да имамо макар неке користи :)

 23. А многи су хтели да нападну ме...

 24. У сезону нову крени путем старе славе!

×
×
 • Create New...