Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

dragan wien

Администрација
 • Постова

  10,214
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  160

Everything posted by dragan wien

 1. Sve u svemu dobro je bilo, ostvarili smo odličan rezultat. Drugo poluvreme je neki pokazatelj za dalji tok kvalifikacija i verujem da će uz određene korekcije biti to sve bolje. Golman je katastrofa, videlo se to i u prvoj utakmici a večeras je pokazao sve svoje nedostatke. Rajković mora na gol! Odbrana je klimava ali veeujem da će kroz utakmice biti sve sigurnija. Drago mi zbog Mitrovog rekorda, zaslužio ga je dečko. Retko ko se borio kao on za državni grb, veliko srce ima, a one suze u izjavi na kraju utakmice su pokazale koliko mu ovo sve znači, apsolutno zasluženo ulazi u istoriju. @Јури svi drugoplasirani idu u baraž.
 2. Sastavi su da se smrzneš. Njihov od imena i kvaliteta a naš od muda i rizika. Biće zanimljiva utakmica i svakako nemamo šta mnogo izgubiti. Ne verujem da će se nas našom ovakvom postavkom baš nakantati, verujem da ovako imamo više šanse nego da pokušamo bunkerom i čekalicom. Srećno!
 3. @Момчина za Dmitrovića si potpuno u pravu. Kad je meni kao gledaocu ulivao nesigurnost mogu misliti kako je bilo momcima iz poslednje linije.
 4. Račić je bio mnogo bolji od Lukića, on nije toliko problem koliko ga pominjete, bio je korektan, nudio se, nije grešio u pasu, učestvovao u igri. Dok je Lukić prespavao poluvreme. Đuričić isto ništa konkretno, jako slabo, bekovi koji su trebali da prave prevagu i višak nisu to uspevali. Jedino je Tadić raspoložen i bio na nekom nivou. Vlahović jedna šansa jedan gol.
 5. Ovo i ja mislim, verovatno za Portugal čuva i krije karte. Računa da sa Ircima može i šareno.
 6. Sreća što su Irska i Portugal kući prve dve, znači će to sigirno dok Piksi ne pohvata i ne posloži to kako treba.
 7. Večeras od 20.00 je Piksi gost na Areni1, verovatno će biti detaljnijih objašnjenja.
 8. Izričito mi je drago zbog Spajića, da se konačno ustali u repki. Za mene naš najbolji štoper, i žao mi što ga ne vrate u klub, ne verujem da u Fejnordu sad mnogo više zarađuje nego što su kod nas plate. Petković, Krstičić, Ilić, Despotović, Račić, ovo Piksi pravi Zvezdu
 9. Menadžeri imaju uticaj na sastav repke i tu se slažem, ne baš u toj meri u kojoj se želi predstaviti ali definitivno imaju uticaj, ali na kraju krajeva je selektor taj koji ih vodi na terenu a ne menadžer, ni kod Antića nije bio drugačiji sličaj, čak šta više, tu su bile i gore stvari pa je bio rezultat, znači selektor će ipak povrh svega imati presudan značaj.
 10. Ja verujem da Piksi može napraviti dobre stvari, oko love ne ulazim u priču i ne znam ni koliko je sve to tačno što se piše, jer vidim da imaju 3 šeme tako da se ne bih toga ni hvatao. Naša reprezentacija ima materijala samo im treba autoritet i vođa a Piksi to definitivno jeste.
 11. Ja najviše zbog Birmančevića i Tufegdžića, hteo sam da ih vidim malo u drugačijoj situaciji kako će izgledati. Ali boga mi jako slabo, Veljko se kao malo i trudio i jedini je i bio koliko toliko zapažen ali sve u principu velika nula.
 12. Šta je se desilo sa ovim momcima? ovako nešto nisam video kod bilo koje naše reprezentacije. Jel moguće da toliko znači selektor?
 13. Ja odslušam himnu i odgledam uvodnih par minuta, i vratim se na završnih 5 minuta. Sve između toga je previše
×
×
 • Create New...