Jump to content

dragan wien

Администрација
 • Постова

  11,111
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  178

Everything posted by dragan wien

 1. Zato sam i pisao o fizionomiji ekipe i da se mora u korenite promene. Ako misliš da postoji trener na ovom svetu koji može uraditi da Katai, Rodić, Kanga, Ivanić, Bukari, Pešić trče visokim intezitetom svih 90 minuta onda si u velikoj zabludi. Oni prosto nisu više svojom fizionomijom profili takvih igrača. Zato se lagano ide u proces promena. Milojević ima tu modernu filozofiju koju sada forsiraju sve vrhunski klubovi, ali nažalost mi nemamo trenutno igrače koji to mogu da iznesu više od 60 minuta, sada videćemo šta će klub uraditi u nastavku.
 2. Pa klasičnu zamenu za Kataija nije imao, ako misliš da je trebao Prucev onda se ne slažemo uopšte. Logično je bilo da pređemo na našu drugu formaciju zatvorimo sredinu i pozadi i iz kontri ih dotučemo, imali smo dve takve situacije ali su Pešić i Bukari zabrljali, a drugi je bio problem što su Kanga i Kangva podbacili, prvi se već bio ispraznio, dok se Kangva krio od lopte i stalno bio na pogrešnom mestu. Nakon povrede Milunovića odlučio da se vrati na početni sistem uvođenjem po meni opet logično malog Mijatovića, e sad što sve izmene nisu odradile željeno nije do trenera, Milunović iz opravdanog razlog, dok ovu dvojicu očigledno pojeo pritisak, ali sve u svemu uspelo se na kraju i privela se utakmica kraju, bila su i ta dva propusta koja nisu iskorištena sa njihove strane ali je prosto i nemoguće odigrati utakmicu bez ijedne greške, zato je na kraju krajeva i Borjan tu, mora i on opravdati onoliku platu. Da završim, Milojevićva ideja je bila dobra i jedina moguća i racionalna, što igrači sa klupe nisu iskoristili šansu je drugi par opanaka, ne znamo sad kako bi bilo do kraja da se Milun nije povredio.
 3. Nisam imao nameru da te uvredim! Ti si bar ovde poznat da poseduješ elementarno znanje ove igre, a primetio sam u poslednje vreme da ne pišeš objektivno nego više nešto tipa revoltiranog stava, ne znam šta je kod tebe dovelo do takvog stava i promene, no nebitno imaš pravo svakako, ali bar kad se već nešto kritikuje da to bude sa osnovom. Nemam vremena sada detaljno, jer pišem u hodu. Katai nije bio spreman za celu utakmicu, sa Milunovećem smo promenili formaciju i prešli na drugi sistem,cilj je bio da se ovaj derbi dobije po svaku cenu, ali se on nažalost brzo povredio, razmišljao je da uvede Gobelja i ostane u tom sistemu do kraja, ali je odustao i uveo Mijatović i vratio se na početni sistem.
 4. Buraz ne brukaju se sa ovim više, ako ne shvataš poentu i značaj i svrhu te izmene onda ne znam šta da ti kažem, ne vredi diskutovati. Nego bitno samo po automatizmu da se piše a elementarno nepoznavanje nije bitno. Budite bar malo korektni, a ne sve samo copy paste, nije zanimljivo.
 5. Ja lično smatram da problem nije u treneru, Milojević je dobar trener, ali mi moramo promeniti fizionomiju ekipe. Ova ekipa sada je lošija nego neke prethodne i dostigla je vrhunac, mora se u korenite promene što je klub lagano već i počeo. Ne može odjednom, jer nije ni pametno a nismo ni finansijski toliko moćni. Ali polako lećiće to, stvarno mislim da nije problem u treneru i da tu sada i neko mnogo iskusniji ne bi ništa promenio, stranac posebno se ne bi snašao sa nama kao klubom. Milojević ima vrhunsko znanje, fali mu malo iskustva i možda autoriteta ali nalećići to siguran sam. Mi da bi koliko toliko bili konkurenti u LŠ sledeće sezone bilo bi potrebno bar 50 miliona da uložimo u ekipu što nije realno, a i sa takvim ulaganjima bi bili ekipa iz donjeg doma koja ne bi ama baš ništa garantovana. Znam svi se hvatate za Šerif od prošle sezone, ali to je incident a ne neko pravilo, takav se slučaj desi povremeno, bilo je nekoliko primera od početka LŠ u ovakom formatu. Pa i mi smo pobedili Liverpul sa onakvim sastavom, to se desi, ali ne možemo se hvatati za to kao neko pravilo. Videćemo kako će ekipa izgledati od avgusta, ide se ka značajnim promenama, nešto je već urađeno, nešto će se još uraditi i svakako mislim da je Milojević sposoban da to iznese, sa promenjenom ekipom svakako šanse su mu mnogo veće. Za trenera koji bi nešto garantovao mi nemamo para a teško bi ga i privolili da radi u našoj ligi, sve ostali primeri su kila gore kila dole, domaćih opcija i nema nešto posebno, stranci kao Kek i slični se ne bi ovde ništa bolje snašli nego Milojević, a ako njega isforsimao i uz malo sreće mogli bi dobiti vrhunskog trenera na duže staze. Možda grešim ali on je meni veći potencijal i ima veće znanje i od Dekija, Grofa i Miloja starog. Ali vreme će pokazati sada je sve to samo moja pretpostavka, u svakom slučaju smatram da bi ga trebali isforsirati. Imao bih svašta da repliciram u vezi njegovih poteza, ali nemam vremena a ni volje da se najtežem sa ljudima, ali juče je dobro pripremio i vodio utakmicu. Izmene su bile rezonske, druga je stvar što nisu donele efekat ali to nije do njega, Milunovic se povredio, Kangva bio izgubljen u vremenu i prostoru a mali Mijat mors još dosta hleba da pojede.
 6. Nakon duplog poraza u Italiji je bilo jasno sve, samo smo se tešili i nadali, jer jbg teško je prihvatiti novo razočarenje. Šta je tu je.
 7. Koliko ja znam pokušavali smo oko Davidovca da uradimo nešto, ali nismo uspeli.
 8. Mislim da neće biti nikakvih aktivnosti sem Kampaca. Pre jedno dve nedelje smo imali nekih pokušaja a koliko ja znam od toga nema ništa. Tako da nije realno očekivati bilo šta da se desi danas ili sutra.
 9. Dobro bi bilo kad bi se nešto uradilo, ili privatizovao klub. Baš bih voleo da bude više centara i da se liga malo raširi, ovako imamo samo BG i NS sa gro klubovima. Mislim da bi najbolje bilo kad bi i Leskovac, Loznicu i Zaječar uzeli neki privatnici sa dobrom namerom, bilo bi to dobro za celu ligu što se tiče kvaliteta.
 10. Ovo extra izgleda. U kojoj ligi igra Dubočica? Jel ima tu interesa i nade za Super ligu?
 11. Ponovo nisam ostavljao komentar očekivanja pred utakmice i kup je naš Čestitke ekipi, stručnom štabu, upravi i navijačima. Nadam se da će nam ovo biti zamajac za finiš sezone.
 12. video-4059426a5d18a7cbba3112c880392a30-V.mp4
 13. Nemam potpunu informaciju. Nakon situacije oko Kampaca i curenja pre vremena više se ništa ne može objaviti provereno dok mu nije vreme. Tako da ja neću ni pokušavati više saznati, ako bude i kad bude, biće. Priče sa strane me ne zanimaju i uglavnom su netačne.
 14. Po nekoj logici bi tako trebalo biti. Ali ovo sve je nekako naopako počelo, ali videćemo, ima još mesec dana do izbora pa ko zna
 15. Baš tako, bilo ko da želi našu podršku bilo bi uljudno da dođe i porazgovaraju, Vidić još tim pre, jer smo iz iste kuće. No tek je to počelo, videćemo još šta će se dešavati, ima vremena za sve.
 16. Mladenović je jednu stvar u pravu. Trebao je Vidić doći u svoj klub i popričati o svemu. Mislim da bi to bilo u redu, da se čuje šta ima da kaže i da ljudi iz kluba kažu svoje viđenje i da se ljudski i kako treba izađe na te izbore. Ovako se sve nešto na silu pokušava i pravi se nepotrebna situacija u kojoj verovatno svi gubimo.
 17. To pisanje oko Di Frančeska je glupost! Ne znam odakle je potekla.
 18. Šta im Sveta uradi lebe dragi. Ovaj mali Brazilac Kristian DalBelo odličan, trebalo bi ga ispratiti.
×
×
 • Create New...