Jump to content

AvantiStellaRossa

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  11,818
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  111

AvantiStellaRossa last won the day on November 17 2021

AvantiStellaRossa had the most liked content!

1 Follower

About AvantiStellaRossa

 • Рођендан 04/18/1972

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Којекуде

Поља профила

 • Прва утакмица
  https://m.youtube.com/watch?v=ib9oxcrQBbM
 • Клуб који највише пратим
  FK

Последњи прегледи профила

7,552 profile views

AvantiStellaRossa's Achievements

Нема даље

Нема даље (10/10)

41.4k

Репутација на форуму

 1. Počevši od Salamija, Matosa Itd. od brat bratu 30 stranaca promašeno je 30. Desetak je pogođeno (Hugo, Donald, Kanga, Le Talek, Ibanjez, Boćko, Ben, Sanogo...) ali i od tih svega uvrh glave 4 su njihove veze a ostatak trenera.Fibela je promašio Grof, Žandera nek bude da je Miloje i nek bude da je Falca Stanković. Koliko je to, 10%? Kažem neka bude jer hijerarhija u realizaciji transfera je jasna...ili nije?! Tako da su svi pokušaji da se uvijeno abolira doktora od tog teškog rasipanja krvavo zarađenih miliona više nego demagoški. Također je urbana legenda da su oni izvukli kola iz blata...izvukao ih je Grof kada je dovukao svoje fudbalere koje je znao iz Rusije i ubacio najtalentiranije klince u prvi tim. Što je rezultiralo rekordnom serijom pobjeda, titulom i prilivom 15-ak miliona evra za transfere Grujića, Jovanovića, Ristica, Rajkovića, Plavsica i kasnije Manojlovica. Dok se to lomilo doktor i ekipa su bili u ostavci, KZŠ držane na zapadnoj tribini zbog isključivanja struje, kafu se kupovalo iz privatnih džepova jer je nije bilo u klubu Itd., samo da se podsjetimo. I treće - moraju da se lupaju vrata kancelarije i nadalje i da se pravi pritisak. Ako je već svevišnjim dat daj bar da se konstantno vrši pritisak na njega od strane grupe prije svega kako bi koliko-toliko normalno radio. A ne da mu se ovuda glade jajca, što direktno, što indirektno i prave neke nauke od toga svega.
 2. Za razliku od Rivalda onomad , starca Foča od 100 ljeta, pored uloge maskote ova dvojica su još upotrebljivi na terenu.
 3. Zna se to Ilija brate sve. Samo se prave blesavi. Kako god, ako nas se sete, sete se...
 4. Nisam oduševljen nešto naročito Kuletovom statistikom. 40 golova u 5 sezona je tanko. Pošto nisam gledao igrača, polazni orijentir mi je mišljenje Kushe bratine. A od spinčina kako je za svakog promašenog stranca (njih 30-ak od kad ovi jašu) kriv trener tačno me obaspe osip. Pa dokle više to vrijeđanje inteligencije, vjerovanje da smo toliki debili?!
 5. Popularniji su oni bivši igrači i treneri a i “novinari” koji se što otvoreno, što pičkasto i uvijeno iseru po Zvezdi a?! Oni se kače ovuda svako toliko kad god se iseruckaju.
 6. Izgubili smo pare koje nismo ni imali a koji su genijalci unaprijed uračunali u budžet. Pa su rukovodeći drugovi nezadovoljni jelte. Znaju da ne mogu da ga smijene ali dovoljno je da gunđaju u bradu i stave mu indirektno do znanja da ga smatraju krivim i, znajući kakav je tip čovjeka, “pomognu“ mu u odluci. Ključno je ipak to da je sam Dejan bio nezadovoljan i razočaran kao i svi mi ali ne zbog izgubljenih miliona koje nikada nismo imali, već zbog Zvezde, zbog ambicije i klupske i lično njegove. Čovjek se emotivno ispraznio i kada je osjetio da neće moći dalje sa istim elanom i energijom povukao ručnu jer voli ovaj klub. Kakvi botovi kakvi bakrači.
 7. Koliko vas je gledalo Vešovića i uopšte pratilo otkad je otišao iz Zvezde? Ja evo sticajem okolnosti jesam, u Rijeci komplet period i to ono baš cijelu tekmu ili bar sažetke tekmi a ponešto i u Poljskoj. Kek ga je pretvorio u zmaja, koristio desno i na beku i na krilu a bogami i lijevo na obje pozicije đe je isto bio skoro podjednako dobar Odgovorno tvrdim da bi bio najbolji desni bek koga smo imali od Ninkova koji malo ili nikako veze nema sa onim Vesovicem koji je igrao kod nas. Za nas svemirski brod. Uz ogradu ako povrijeda nije ostavila značajnijeg traga. Njega sam ja već ranije predlagao a onda se javljali likovi nalik Mrkeli koji su ga poslijednji put gledali u Zvezdi kako dribla aut liniju i zaključili kako to ništa ne valja.
 8. Jako loš tajming i jako rizična situacija u delikatnom trenutku ali šta sad da se radi. Da li će Cokna uspjeti da uspostavi autoritet u svlačionici i pogotovo u kancelarijama veliki je znak pitanja. Aj uz Božju pomoć nek nam je sa srećom. Dekiju veliko hvala od srca za sve, za dvije duple krune, predivne momente, 2 proljeća u Evropi i za iskrenu emociju koju je pokazao. Vratiće se on opet i to na velika vrata, prilično sam siguran u to.
 9. U grupama D i F mogli bi se pošibati, posebno u D. U ovoj grupi đe je Makabi upo 3. mjesto bi bilo ravno čudu.
 10. Purgeri su ne toliko igrački ali finansijski organizaciono svakako koplje iznad nas. Tako da sad ovo i nije neko čudo. Veće čudo je da smo mi još prije njih uspjeli prezimiti u Evropi 2017/18. I uopšte ući u LŠ dvaput zaredom. U 2 najlakše grupe LŠ iz prošle sezone mi bi se mogli pošibati za 3. a čak možda i za 2. mjesto. U ostalih 6 grupa osvajanje 3. mjesta bi bilo ogroman uspjeh i nimalo lak zadatak.
×
×
 • Create New...