Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

милпар+

Звездаши
 • Постова

  13,960
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  39

Everything posted by милпар+

 1. Волимо ми као нација да не освојимо злато на домаћем терену, па то ти је...
 2. Само кажем да је жемска кошарка девети ешалон озбиљног спорта, у рангу водопола, рукомета и осталих вашар спортова.
 3. Ако ћемо реално, све ове баскеташице нису имале напора у сезони као Јокић. Без жеље да га оправдам што не игра.
 4. То је тај недостатак плана и програма, недостатак визије и недостатак муда о коме причам. 3-4 сезоне смо форсирали разноразне циркузанте, преплаћене странце приватнике, доводили старе играче... А Добрић и ДеДа остајали скрајнути.
 5. Најбољи и највећи су два различита појма. Најбољи ће бити, свакако, ако није и сад. Већих од њега има. Бодирога, Дивац, Пеђа... Умор тијела постоји свакако. Није лако одиграти толико утакмица, поготово вући готово сваку. То је и показала титула МВП-а, за коју скидам капу. Мене занима шта би било да је којим случајем Денвер прошао даље. Да ли би играо финале Запада и евентуално велико финале? Јер ако си забринут за своје тијело и своје здравствено стање због утакмица које се играју за мјесец дана (нека буде да не игра квалификације), онда то значи да је твоје тијело већ у критичном стању и да одмах мораш на одмор. Али, ипак, мислим да би он одиграо тих 4+ утакмица за Денвер.
 6. Тачно нам фале Видић и Деки у репрезентацији, и да ово под конац буде. Свиђа ми се идеја, приступ и трчање, треба још доста уигравања, поготово у одбрани. Ево моћни Луксембург води против Португала, ако Бог да да издрже до краја, бар Х да узму.
 7. Само да нас мимоиђе, да га не упропастимо. Какав је овај Накић? Никола Ђуришић?
 8. Тога се и плашим. Мицић и нико више, ни на видику. Ваљда нешто смислимо, можда и Ускок издоминира.
 9. Колико ми је оправдана теорија да ћемо за пар година бити као Хрвати, са добрим играчима од 2-5, али без доброг плеја?
 10. Коректан састав. Мислим да би умјесто Лукића требао Максимовић да игра, и умјесто једног од Митровић/Павловић да игра Милуновић (знам да није позван).
 11. Поштовање, Момчина.

  Како сте? 

  Поздрав!

  1. Момчина

   Момчина

   Odakle su tvoji?

   Ništa manje!

   Hvala Vam što pitate za moje zdravlje, ono je svakako fantastično, uostalom kao što sam i ja. Isto želim i Vama!

   Pozdrav!

  2. милпар+

   милпар+

   Прелијепо, али и ружно. Честитке, срамите се.

 12. Људи, и Рукавина се опростио од репрезентације. Шта ћемо сад?
×
×
 • Create New...