Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

dean

Звездаши
 • Постова

  875
 • Придружио се

 • Последња посета

About dean

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 04/07/1976

Информације профила

 • Пол
  Male

Поља профила

 • Клуб који највише пратим
  fudbal
 • Омиљени играчи
  Dejan Savićević

Последњи прегледи профила

827 profile views
 1. I ja mislim da je izvikan trener, klasični karijerista!!! A i to zvezdaštvo je široka tema, mi treba da budemo zvezdaši, ali kvalitetni ljudi, treneri i igrači u Zvezdi moraju da budu kvalitet i prioritet, mora u Zvezdi da postoji i kriterijum kvaliteta !!!
 2. Naravno!!!
 3. Miroslav Đukić je novi trener Partizana, info 100% !!! Uh kako će nam biti slatka titula u sledećoj sezoni !!!
 4. Veliki Zvezdaš!!!
 5. Iza ovih protesta se kriju određeni političari koji se trenutno ne pojavljuju i koji su sve to organizovali, a ispada kao da te demonstrante niko nije pozvao u proteste, kao da je protest nastao spontano, "ma da kako da ne, malo sutra", pa što ti isti studenti i omladina nisu protestvovali 2003. 2006. 2008. ili 2014. godine ni tada nisu bolje živeli, sve je ovo jedna nameštaljka i prikupljenje političkih poena za neku skoriju budućnost i sledeće izbore, na ovim izborima Vučić ih je razvalio!!!
 6. sada ispade da oni igraju nekakav fudbal, a mi kao loši, pa danas smo (i svaku utakmicu) imali 10-15 udaraca u okvir gola, igramo efikasniji fudbal od njih.
 7. Kakvi srećkovići, iz ničega, bez akcije!!!
 8. Tako je to već 25 godina, i Džajić kada je kupovao Darka Kovačevića od Proletera, dogorio cifru 1.500.000 maraka, odneo je prvu ratu 300.000 i rekao im ostatak će vam doneti Arkan, znači nikad!!! Sada od jednom mi treba da budemo nešto zgroženi zbog naše Uprave, tako je to u našoj državi, mnogo je širi problem našeg fudbala nego sada ovo za Pavkova, ko to zna šta se sve krije iza ovoga!!!
 9. Tončev je stari lopov, njegovi preci su krali još u vreme Karađorđevića, pardon Obrenovića!!! Uh, ustvari, njegovi su džeparili negde po Bugarskoj!!!
 10. Može da se zove "Mesara Papak Super Kokeza Liga Srbije" ili ti skraćeno "MPSKLS"
 11. Ako se vratimo 10 godina unazad, jedino što znamo o Kokezi je da je Švercer, Šibicar, Makro, jedan običan bednik, kome određeni ljudi pune glavu o fudbalu i savetuju ga nebitnim stvarima, jedino normalno pravilo o strancima je da treba ukinuti broj stranaca u našoj ligi, neka klubovi koji imaju para dovedu i 10 stranaca, i a koliko ima pravo da igra u Evropskim kupovima, toliko treba i u našoj ligi, tako je svuda u svetu, samo se mi pravimo pametni, MAFIJA je svuda oko nas!!!
 12. Ako se ovo stvarno desi, onda Franjevcima nećemo bežati 6 nego 4 boda, jer je Bačka njima otkinuli 2 boda letos u NS-u!!! Videćemo sada za koga Kokeza radi, trebao bi kao prvi čovek Srpskog fudbala da pomogne Bačkoj!!! http://www.mozzartsport.com/vesti/ofk-backa-istupamo-iz-lige/162601
 13. Rekoh ja ranije da Kokeza uopšte nije u dobrim odnosima sa ljudima iz Zvezde, ovo je tačno sto si napisao, klasično seljobersko ponašanje jednog primitivca, švercera i Šibicara na čelu FSS-a koji se samo sveti Terzi i Grofu što su ostali u Zvezdi nakon one utakmice sa Radničkim iz Niša, posle koje smo počeli da deremo sve pred sobom, pa se kasnije grizao za svoja muda što nije ostao u Zvezdi i hvalio se kako je zaslužan za rezultate i titulu, klasična imbecilčina, ***** ga usta žvalava!!! Tole je bio gospodin na kub za njega!!!
 14. Inače Neško je teški Grobar, kako samo izgaraju protiv nas, a ovi ih ladno dobiju bez šansi i igre!!!
 15. Dadoše i drugi, opet na foru!!! Kakva je ovo katastrofa od fudbala!!!