Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

dacha od bosne

Звездаши
 • Постова

  239
 • Придружио се

 • Последња посета

About dacha od bosne

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан 10/21/1967

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

538 profile views
 1. ovu su pjesmu izveli jedan jedini put javno...ali zato razbija...
 2. Zato će ih biti zajedno na splavovima.
 3. Bold 1. To je tvoje mišljenje. Imaš pravo na njega, ne mora da znači da je ispravno. Na kraju pokazuje se da je netačno jer otkud neki viđeniji sa severa da sjede sa Torcidom? Kako bratstvo i jedinstvo djeluje kada se nađu zajednički interesi, a? Bold 2. Zašto? Zato! Ako kažeš Ultras, no politis, onda se toga drži...ili mijenjaj gaće /čitaj stav)u zavisnosti od situacije.
 4. Vještački se taj veliki okean i razbucao na male barice. Zvezda (dok se nije gledalo odakle je koji igrač i dok se nisu brojila krvna zrnca) ima la je sve što joj je trebalo da hara Evropom i da je na kraju i pokori. Ono što trenutno radi Dinamo je najbliže onome što je radila Zvezda, ali Dinamo nema taj DNK za Evropu. Da Zvezda kojim slučajem radi to što radi Dinamo, ja ti tvrdim da ne bi bili kanta za nabijanje u LŠ i LE. Na kraju krajeva i tim purgerima fali jača liga, ali oni sve da igraju u Premijeršipu, ne bi nnikada napravili ništa. Zvezda mora da izađe iz okvira srpskog fudbala. Za kraj, da se ponovim...oni koji sa naše strane najviše kče...navijači... ULTRAS, NO POLITICS!!! Pare su se isisavale i u bivšoj Jugi, ali tada su imali šta da isisaju. Ovdje trenutno imaš malokrvnog giganta koji je iscjeđen, a ovi lešinari ga dodatno cijede. i guraju u grob...zajedno sa nekim navijačima. I kada Zvezda potpuno klone, ti isti će da operu ruke kao Pilat i kažu: "Nismo mi, matere nam."
 5. Najgore je što vi veliku bijelu ajkulu želite da zadržite u bari...a srpska liga je trenutno bara koja, ovo tvrdim odgovorno, neće nikada postati okean u kome Zvezda treba da pliva.
 6. Šuplja priča tih istih ljudi. Zašto? Zato! Šalim se...da pojasnim...svojevremeno, dok je Bosna igrala aba ligu, u Skenderiji bili naši...sa njihove strane Horde...i? Bez ijednog incidenta. Majku mu staru, sada ću da kažem nešto pa nek me banuju, ili mrzi ko god hoće...navijači (a isam sam i bio i ostao) nek se tjeraju u tri lijepe...ako se drže krilatice "Ultras, no politics" onda ideš da navijaš, ne da se kolješ.
 7. Ti bezbjednosni razlozi su glupost najveća. Sve se sredi kad se hoće.
 8. To je za početak manji problem. Zvezdin kvalitet i uspjesi su bitniji od količine navijača u gostima.