Jump to content

Бјелке

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  9,367
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  28

Објаве posted by Бјелке

 1. Газимо Бразилце као шок за свет, освета овим мешанцима из Швајцарске за прошло Светско, нерешено са Камеруном где се после укрштамо са Португалом и Кристином где пада још једно бацање капитенске траке, а после тога шта нам Бог да. :D

  • Лајк 2
 2. За те паре што планирају за стадион, који ће да зврји празан добар део године и полу-празан када игра репрезентација, је боље да уложе у стадионе широм Србије и да их реконструишу.

  Мучени стадион ОФК Београда годинама изгледа као Чернобиљ и то треба средити, примера ради.

  • Палац горе 3
 3. Измене су биле лоше.

  Остављаш на терену Митровића коме вечерас, очигледно, није ишло и убацујеш нападача сличном њему. Мењаш Ђуричића који је доста вукао ту десну страну, остављаш Костића који је био невидљив готово читав меч. Мењаш Тадића за Максимовића јер си мислио да је утакмица већ добијена, а стоји само 1:0.

  Аутогол је само шлаг на торту свих оних наших промашаја и упропашћених котранапада.

  Шта рећи, идемо даље. Мораћемо тежим путем где нам ће нам победа против Португала под морањем, највероватније.

 4. 54 минута раније, Са истока Маракане said:

  mislim da je trener za mlade u ManUTD

  Није тренер већ је амбасадор Јунајтеда.

  Знаш како, и Станковић је рекао да тренерски посао није за њега након што је био помоћник у Удинезеу па види га сад. 

  • Палац горе 1
  • Лајк 1
 5. Пренос меча је био такав да сам имао утисак да гледам нечији клип са Инстаграма.

  Па и оно мало фудбала што сам видео није личило ни на шта, нити се било ко издвојио од наших па да кажеш да може тај и тај једног дана бити стандардни репрезентативац. Толико о "најбољима" из СЛС.

  • Хаха 2
 6. С једне стране ми је драго што ће ФСС и ти олоши у истом да још пливају у својим говнима које су изасрали јер се буквално не види никакав циљ и да ови не знају шта раде, али с друге ми је криво због репрезентације. Не због играча и томе сличном јер ми се за већину искрено јебе, већ репрезентације као репрезентације, земљу Србију као земљу Србију. Јеби га, Србин сам, то је моја земља, моја репрезентација - ја другу немам и није ми свеједно када смо постали комедија и спрдња.

  Искрено бих волео да се поново врати тај осећај за репрезентацију као ономад у 2010. години. Кроз целе квалификације, па на СП... Тада сам имао осећај као да је цео народ буквално пратио репрезентацију у стопу, без престанка.

  Ако би одлазак ових и долазак Видића на чело ФСС-а доста тога поправило, подигло, донело нешто ново онда бих волео што пре да дође до промена.

  • Лајк 1
 7. "Каже наш саговорник" "Извор из Звезде"... Или тај саговорник/извор нема име или Информер опет нешто измишља.

  Буквално медији узимају изјаве неких руководилаца клуба или неких запослених у клубу и представљају их као ''званично оглашавање Звезде'' иако то нема никакве везе с везом.

  Није први пут да се ово дешава и овоме треба да се стане на пут.

  • Палац горе 1
 8. Шта има Красић и Лане Јовановић да се оглашавају када они са ФСС-ом и нашим фудбалом генерално већ пар година немају никакве везе, нити су се људи помињали било где, нити их има на мапи. Буквално не знам ни где су ликови сада.

  Једино ако ће да причају како је било док је харао Толе на челу ФСС-а.

 9. Показало се вечерас какав (штетан) вишак су Тадић и Милинковић-Савић у овој репрезентацији.

  Са овим момцима (+ Ђуричић) кренути у наредним циклус квалификација (тј. ово сад за СП) и са новим (искусним) селектором и то је то.

  • Хаха 1
 10. Хоће ли и даље кренути дркање на ''МитрогОооол'' или ће људи коначно да схвате да је лик никакав нападач који са правом игра у најгорем тиму Премијер лиге? Нападач који може да постигне гол једино ако га центаршутем потрефиш у њоњару одвратну.

×
×
 • Create New...