Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Бјелке

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  7,702
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  28

Everything posted by Бјелке

 1. На монтажном семафору који је стављен док су још Лукић и Весић били у клубу (и који је био мањи од стандардног семафора, био на Југу и на атлетској код југоистока) су ишли успорени снимци једно време голова и фаулова (против Смедерева нпр.). Колико знам, од када је семафор сада пола-пола, нису ишли успорени снимци. Можда грешим јер стварно не обраћам пажњу толико на семафор сем онда када гледам колико има до краја утакмице. Стварно не знам каква је ситуација у другим лигама, али ваљда на семафорима не иде утакмица. Већ на семафору стоји резултат и статистика код неких. Утакмица једино иде на екранима тамо где су новинари и/или у ВИП ложама.
 2. Бјелке

  Суперлига Србије 2018/19

  С обзиром да упорно потенцираш Каират, онда би требао да знаш да је тај исти Каират те сезоне (илити у тим квалификацијама) догурао до плеј-офа за Лигу Европе где је испао од Бордоа због гола у гостима.
 3. Бјелке

  Суперлига Србије 2018/19

  Клубови који треба да буду у врху нашег фудбала су они који имају квалитетан тим који може да одговори изазовима, а не зато што имају традицију и навијаче. Ево, Чукарички је први врху нашег фудбала тренутно, а нит' традиције неке, нит' навијача, али зато имају квалитетне играче и квалитетан стручни штаб који вредно ради и јасно показује да су заслужено ту где јесу већ пар година.
 4. Брате, ништа лично, ал' си се сад поштено иср'о. Павков и јесте комбинација, шта је ту чудно? Сви су овде то причали и знали још онда када се говорило да ће он доћи. Комбинација на релацији Раднички-ми како би Раднички добио неке паре (од државе или СПС-а, не знам тачно), а пошто не може директно да добију како не би изазвали сумњу, онда преко ''чистог'' трансфера. Чак се и тад писало да је Павков плаћен 100.000 евра, а не 300.000 евра колико се помињало и да је тих 200.000 евра разлике уплаћено Радничком од стране ''неког тамо''. Ти си константно причао како Терзићу не треба веровати, а сад одједном ''Терза причао да је одличан играч, ми нисмо веровали'', ма иди. Терзић је прво причао како је он гледао Павкова и хтео га (чувено ''загради, отресе па згази''), па онда после причао како он није хтео Павкова већ Гроф Божовић претпрошле године. Најбоље да ће Терзић, Џајић, Косановић или било ко из клуба рећи да овај играч појма нема или нема квалитет и да су бачене паре. Па и Просинечки је говорио за Стевана Рељића да је добар момак и да вредно ради, а дечко имао квалитет за Хајдук са Лиона. Превише сте се ви исхајповали око Павкова. Не хејтујем, не мислим да је буква од играча, али дај спустите лопту мало и не оправдавајте очигледне комбинације (ако је истина да је капарисан Чечарић).
 5. Бјелке

  Суперлига Србије 2018/19

  Кратак је пут од "Вучић мој човек" до "Кокеза добар и поштен човек је препородио ФСС". Треба се увући па освојити тај Куп мајку му...
 6. Како је кренуо, Терза на крају сезоне изјављује да је дуг на 5 милиона.
 7. Бјелке

  Звездини Евро изазови

  Не мислим само на овај случај већ причам генерално када медији крену да спинују и пишу будалаштине везане за ФКЦЗ. Превише смо ми озбиљан клуб да би ми правили некакве пропусте код УЕФА, нарочито око оваквих ствари и нарочито ако узмемо у обзир да смо ми вечито под њиховом лупом јер они воле да се издркавају над сиротињом. Да је дотични новинар који је писао текст написао имена те тројице играча који нису то одрадили па 'ајде да покажем неку сумњу, али када они напишу ''два домаћа играча и један страни играч из наше нам далеке земље'' онда ту нема шта да се прича даље. Квази информације квази новина. Ово је на нивоу писања Л'Екипа да смо наместили са ПСЖ-ом у Паризу.
 8. Бјелке

  Звездини Евро изазови

  Друже, шта има да се сачека? Приче о избегавању допинг контроле и свега су могли да напишу било када, а гле чуда, пишу када се ФКП сумњичи за намештање против Врања и да ће УЕФА да истражи. Хау јес ноу. Је л' треба да се подсећа ко држи Вечерње Новости и какве бљувотине су излазиле у том таблоиду везане за наш клуб (Врачар и фамозних 2:6)? Много се овде прича како ''не треба веровати медијима толико'', а чим изађе неки овакав текст онда креће некаква паника и све што се прича око медија падне у воду.
 9. Бјелке

  Звездини Евро изазови

  Наравно да је патка. Како се појавила прича о сумњи да ФКП намешта (наместио) против Врања и да ће УЕФА то испитати, одма' Вучелине Новости окрећу да нас УЕФА опомиње јер одбијамо да урадимо допинг што је тешка будалаштина. Наши играчи раде тестове на допинг након утакмица. Још у тексту стоји оно класично ''три играча, један ван наше земље'', нит' имена тих играча, нити било шта. Патетичне су Новости и њихова ''сазнања''. Новине које су постале таблоид за писање о курвама и ријалитима.
 10. Не кажем да си ишта погрешно написао, само је мени смешно да се озбиљно појачање и Бојан Кркић стављају у исту реченицу. Мени је Кркић извикан играч, прецењен као и Чаушић. Не знам ко је то за Марина причао да је бивши играч када је, барем овде, велика већина прижељкивала да он дође јер су наглашавали да је он потребан екипи као креатор игре, десетка, да је он за нас премија као што си рекао и да би издоминирао лагано у нашој лиги (што и ради тренутно), а и прави велику разлику и у Лиги шампиона. Можда су неки то говорили у афекту када се појавила прича да нас је први пут одбио јер му је трансфер у Кину ''готово завршен''.
 11. Добро се насмејах у ове касне сате морам признат'.
 12. Бјелке

  Суперлига Србије 2018/19

  Журнал, Моцарт, Мондо...
 13. Бјелке

  Маркетинг фудбалског клуба

  "Zvezda Kids" није званичан канал клуба.
 14. Бјелке

  Маркетинг фудбалског клуба

  Не смарајте, мајке вам. Од почетка канала се знало какав је садржај и коме је намењен. Миљан је то више пута говорио на једном преносу утакмице омладинаца и пре него што је канал направљен. То што је вама ''трансфер блама'', ''кринџ'' и слично, не значи да је овој дечурлији то тако. Ја се тако осећам у неким тренуцима гледања таквог садржаја, али Боже мој, немам више 13-14, 15-16 година па да ми је то нешто интересантно. Лично, мени је битно да овакве ствари не иду на званични канал клуба. Зна се шта треба на званични да иде и ту треба бити максимално професионалан.
 15. Бјелке

  Звездини Евро изазови

  Чуј теорије завере: ''чим неко изгуби поверење одма' излази у медијима да је повређен''. Свашта човек прочита овде. Овде се или повреде (битнијих играча) крију од јавности или једноставно играчи прећуте такве ствари (и стручни штаб не зна) јер мисле да је повреда ситна и небитна па хоће да помогну тиму или играју ту и ту утакмицу. После се испостави да није тако и оп - пауза на дужи период.
 16. Мислим да су Португалци направили пројекат, дизајнирали све, показали како би то требало да изгледа, а Кинези су требали све то да реализују. Али авај, тада је било модерно продавати маглу.
 17. Та прича се причала пре цирка 6-7 година док су још Лукић и Весић били у клубу.
 18. Бјелке

  Маркетинг фудбалског клуба

  Логично да објављују такве садржаје јер, ем што је то такав тип канала (зато у имену стоји "KIDS"), ем што добар број дечурлије још од малих ногу данас више времена проводи уз рачунар, на интернету. Боље да се интересују око тога, значи за музеје, географију и мало историје те и те земље, тог и тог града (''где смо све били ми због ње'') него за неке друге глупе ствари.
 19. То што је неко ''испод просечни фудбалер'' не значи да је (или ће бити) лош скаут. Лично, волео бих да нам бивши играчи буду скаути (волонтерски или као посао), макар они који су играли у иностранству и имају то искуство. Нпр. Ђорђић за Швеску, Видић за Енглеску, Деки за Италију итд...
 20. Крунића ионако Наполи жели да доведе, тако да оно, на њега можемо да заборавимо. Имали смо прилике да га доведемо још док је био у Доњем Срему, а што нисмо - то је питање за људе из клуба који су тада тражили појачања (Лалатовић био тренер, а Крунић је био његова жеља).
 21. Бјелке

  Сваштара

  Је л' си пробао преко Мозиле и/или Хрома? Стварно не бих да имам четири интернет претраживача на компу.
 22. Бјелке

  Сваштара

  Да ли још неко има проблем да уђе на (неку) вест на званичном сајту ФКЦЗ? Мени неће ни на Мозили ни на Хрому уз објашњење да "Сервер није пронађен" (Мозила) и "Овај сајт није доступан - хост crvenazvezdafk.com је одбио повезивање" (Хром).
 23. Што каже ЛК, Иванић може бити добра замена за Бена само у игрици, ем што нису иста позицији, нити исти тип играча. Додирних тачака немају. Прецењен играч као и Чаушић. Као што ни Чаушић није добра замена за Доналда или Бакулу као што се ономад причало, тако ни Иванић не би био добра замена за Бена. Њега (Бена) треба задржати свим силама јер је његов утицај на нашу игру поприличан.
 24. Брате, ако ти не видиш шта се дешава и ради око ФСС, лиге, саме репрезентације онда стварно... Људи су мислили да ће доћи до великих промена након одласка вола, али сјаши курта да узјаше мурта. Све је исто само оног од кога је све почело више нема, додуше, ту је он, у сенци као неки тип ''почасног председника''. У ФСС треба да буду људима којима је стварно стало до нашег фудбала, људи који желе да наш фудбал, репрезентација и лига напредују, а не они који виде корист за малверзације. Овде је потребан не само рестарт ФСС-а, него рестарт ФС Београда, ФС Војводине, Шумадије и колико их већ има. Ствари треба из корена да се мењају и сваки лешинар да одјебе из нашег фудбала. Квази легенде и квази стручњаци, ''фудбалски радници'' који су лопту задњи пут шутнули у трећем основне, а дају себи за право да дају неки суд и ''стручне'' коментаре. Мука ми је свега што се дешава у репрезентацији. Још 2010. године након СП у Јужној Африци ми је свака воља, позитивна енергија око исте убијена и од тада само иде силазном путањом, доводе се играчи који имају добре менаџере, а не што су добри фудбалери (Рукавина, нпр.). Сере ми се од малверзација у Судијској комисији, што се некима додељују судије који жмуре на једно око код неких ситуација па се после праве луди и оцењују суђење са ''одличним пет'', повраћа ми се што председник ФСС гура свој Бродарац да на силу буде најбољи у омладинским категоријама и онда има део од продаје тих играча. Жао ми је што је све ово око нашег фудбала разлог што има мало људи на стадионима, да игноришемо квалитет фудбала. Криво ми је што их (људе у ФСС) заболе за наш фудбал, а итекако сматрам да би наш фудбал илити наша лига била квалитетнија када би се о њој водило рачуна. Нпр. сваки Суперлигаш мора да има сређен терен или не може да игра у највишем рангу, за почетак. Ако је потребно да се смањи број тимова у лиги како би се поправио квалитет, онда нека се то уради. Има доста ствари које могу да се поправе, али се неће. У наш фудбал треба да дођу људи који желе из срца и поптуно искрено да све промене на боље, људима којима ће бити стало за бољитак фудбала у Србији. Гарантујем да би се неки део публике вратио на стадионе када би такви људи дошли у ФСС, људи пуни енергије, воље и жеље да ствари крену на боље, а и сам квалитет фудбала би се поправио. Људи би умели да препознају такве ствари. Препознао се и тренутак када је Звезди било најтеже па су људи долазили на стадион(е) у великим бројкама.
×