Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Бјелке

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  7,873
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  28

Бјелке last won the day on August 25 2016

Бјелке had the most liked content!

Репутација на форуму

19,491 Одлична

About Бјелке

 • Позиција
  Циганштура
 • Рођендан 01/11/1995

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  (ЦЗ)БГ
 • Интересовања
  Фудбал, рукомет, видео игре, аниме, манга, Звезда...

Поља профила

 • Прва утакмица
  Квалификације за ЛШ: Звезда - Динамо Кијев (2000.)
 • Клуб који највише пратим
  Фудбалски клуб
 • Поред Звезде, пратим и...
  Барселону, Манчестер Јунајтед. Слабо додуше.
 • Омиљени играчи
  Каду, Нинковић, Мрђа, Ибањез, Џенкинс, Јовић...

Последњи прегледи профила

5,615 profile views
 1. Продати Ебисилија би била једна тешка глупост спортског сектора. Човек је сваки пут имао неку улогу када је добијао шансу. Гол, асистенција, учествовање у акцији која је претходила голу... Тек могу да замислим шта би било када би редовно добијао прилике.
 2. Само ми реци да није у питању штопер карактеристика Савића и Милуновића већ неко сличан Дегенеку. Стварно нам не требају спори и троми штопери тренутно.
 3. Још да ви знате шта је дефиниција намере и на коњу смо. Као што неки овде не знају разлике између критике и пљувања тако да ме ово сада не чуди. Не кажем да сад треба оправдавати Павкова тј. причати како су ове ствари нормалне у фудбалу и да се правимо луди. Још сам и сам рекао да је старт баш оштар и црвени је оправдан, а сигурно да је такмичарска у питању онда би сигурно било пар мечева суспензије и то сасвим оправдано. Ствари гледам како јесте и судим реално. Толико затуцан и навијачки острашћен као стока прекопута нисам.
 4. Откуд ми знамо да се Павков није извинио том чупавом? Можда је то урађено након утакмице, када су играчи ишли у свлачионице? Наравно да старт није био намеран јер намера није постојала. Залетео се човек да узме лопту, овај логично бржи, померио лопту, Павков промаши лопту и погоди ногу. Неопрезност и закаснела реакција. Да су он и Павков имали неки сукоб који датира од ко зна кад па да кажемо да има неке намере, али овако... Дај да се не лупају глупости. Јесте старт био баш, баш оштар, али не намеран.
 5. Нема Јовељић клаузулу у свом уговору (то би била лудост сама по себи да је има), само га нећемо продавати испод те цифре.
 6. Нисам знао да су Милоје и Косан били у клубу од како је Јовеља дошао у исти. Немој да претерујемо сад у неким стварима. Јесу Милоје и Косан сјајни стручњаци, али сад све да се пришива њима баш и нема смисла. Данас се прича како ми лоше радимо са младима, а онда се сутра појави оваква прича и тада радимо сјајно са младим играчима. Одлучите се како се опходимо према њима, а не да се мишљење мења како ветар дува. Малог одавно прате скаути неколико клубова, овде је то писано неколико пута (чак мислим да је и Капоне једном конкретно навео клубове који га прате). То датира већ неколико година, а он је сада већ у годинама када полако сазрева као играч и где су за њега очекивања велика. Има све предиспозиције да буде одличан нападач калибра за велике клубове тако да не чуди број скаута који га прате.
 7. Неко је поменуо да наводно постоји клаузула у Јовељићевом уговору од пет милиона евра. Мислим да је тада речено да га нећемо продавати испод те суме, а не да је то клаузула у његовом уговору, тих пет милиона евра.
 8. Атлетичари се већ жале на (татран) стазу на нашем стадиону и да је ту тешко тренирати. Руку на срце, стварно изгледа лоше с обзиром да није мењана 10 година мање-више. Оронула на неким местима, татран се негде ни не види тј. нема га... Стварно је требало и стазу мењати ономад када смо стављали нову траву.
 9. Па нама скаутинг служба је постојала само формално све до неке године, али ако је Терза видео Павкова још док је овај играо у другој лиги, зашто га тада није узео практично за трактор малтене ако је већ тада, како је сам рекао, видео какав је то играч? Или питање које овде постављају други - зашто га није довео за џабе него смо Радничком морали да платимо солидан новац за њега? Признаћеш да баш и није јасна цела ова прича и да нема логике. Причало се још онда када је Павков доведен (не са моје стране, већ са стране неких инсајдера, да будем јасан како ме људи не би оптуживали да нешто инсуинирам) да су те паре које су плаћене Радничком за трансфер Павкова у ствари паре које је држава (или Тончев) дала Нишлијама , али наводно није могло директно да се њима уплати него 'ајде преко трансфера. Не знам стварно, доста је замршена прича, али да нешто није чисто - није.
 10. Нису га приметили наши скаути, ал' га је приметио Терза док је овај још играо у другој лиги? Не знам баш...
 11. Бјелке

  Владан Милојевић и стручни штаб

  Милоје је такав. Никада он ништа није обећавао већ човек иде корак по корак, меч по меч. Није нам обећавао ни Лигу Европе, ни Лигу шампиона, па ни титулу па ево, имамо све то. Полако, доћи ће све на своје место временом.
 12. Друже, добронамеран савет: немој да се правиш да си глуп и да не капираш на шта се мисли када се за неког каже да је ''менаџерски играч''. И не, када неко напада Терзића или Мркелу или Милојевића није напад на Звезду. Шта, када су навијачи нападали Лукића и Весића ономад и то је био напад на клуб? Изгледа да си ти негде изгубио компас. Имаш неке испаде у последње време, као да намерно контрираш некима а да при томе ниси свестан шта причаш. Администратор си овог места, сабери се јер ти неке ствари не приличе. Не нападам те или сам нешто безобразан, само ти добронамерно говорим.
 13. Истина, напредовао јесте и делује да је тако. Плате дигнуте, ради се доста око самог стадиона, постоје планови да се среди западна трибина (ал' то већ има прича две године), да се изгради балон код помоћних терена подно Севера, играчки кадар (и стручни штаб) никад озбиљнији иако можда пренатрпан на неким позицијама... Једноставно, у овом тренутку не постоји бољи човек од Терзића да води клуб, чак мислим да неко бољи тренутно не постоји. Али... Људи имају тај страх у подсвести да нешто није како треба. Једноставно, после Лукића и Весића мораш бити жестоко опрезан када је у питању руковођење клуба. Не падају навијачи Звезде на неке бум и бомба приче, нити се више пада на неку патетику. Ја први сам такав. Лажу и муљају политичари, газде, шефови, а неће да муља неки руководилац једног (фудбалског) клуба? Ма иди бегај. Лепо је што су у клубу дигнути неки нивои, али увек треба бити опрезан. Милион пута је овде речено, али видећемо какво је стање клуба када Звездан Терзић једнога дана буде отишао из истог. Ако (икада) буде отишао, наравно.
 14. Пројекат тог стадиона (који је ЛК окачио) доста подсећа на стадион Спартака из Москве.
 15. Није, види се атлетска стаза (код Севера и Запада највише). Приде, додате трибине на Истоку је исти фазон као Чаир + кров. Кажем, пројекти ништа посебно.
×