Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Ћемпо

Звездаши
 • Постова

  92
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

201 Одлична

About Ћемпо

 • Позиција
  Петлић
 • Рођендан 04/06/1974

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

1,335 profile views
 1. Ћемпо

  Сваштара

  Опет вршиш замену теза, али нећу овде одговарати на неистине које си изрекао, послао сам ти приватну поруку!!! Поздрав
 2. Ћемпо

  Сваштара

  Извини да ја тебе питам, али да ми искрено одговориш! Ја тебе не познајем, нити ти мене познајеш! Да ли је нормално да ти узимаш за право да се, како ти кажеш, спрдаш с неким, да му кажеш да сјаше итд. То извини али не дозвољавам. Цела поента није у томе да ти кажеш да сам ја у праву! Него да ти схватиш да ти својим "спрдањем", можда и вређаш неке људе, које узгред и не познајеш! Ако си можда приметио, поред свега што си написао, ја ни у једној прилици нисам рекао да си ти нешто умислио, да ћеш ти боље да спаваш ноћу итд. само показујеш каква си особа у ствари! Чак сам рекао да немам ништа против и на пиће да те водим!!! А ти на све то пишеш да ја желим фрку, да је тражим на фејсу!!! Ја то не користим, то ми је губљење времена! Овде сам само због Звезде, више читам, понекад нешто напишем и то је то! Данас сам изгубио време дописујући се с тобом, а могао сам много корисније, али ми смо (Звезда) сада овде зато што су се добри људи који су желели добро Звезди, склањали!!! Друже, ја се "спрдам" са људима које знам, не пада ми напамет да се "спрдам" са људима које не знам, који су можда старији од мене, можда, млађи!!! Ја сам тако васпитан, можда је то у свету у којем живимо мана!!! Све поштујем и очекујем да мене поштују!!! Али ти изгледа никако да укапираш да је овде поента поштовање, да ми од других, да их не спомињем, треба да се разликујемо поштовањем једних према другима!!! П.С. Стварно ћу те замолити, да ако већ не можеш или не желиш да нормално комуницираш, оставиш моју маленкост по страни! Хвала унапред !!!
 3. Ћемпо

  Сваштара

  Очигледно ти не читаш, добро, лепо сам ти рекао, ја нисам чувао овце с тобом, те уличарске фазоне, сјаши, ово оно, користи с неким кога знаш!!! Нити сам те ничим увредио, нити назвао погрдним именом, зафрканције тог типа фурај с неким другим, не самном! Да читаш, видео би да сам такође написао да немам ништа против аргументоване комуникације с тобом, али без вређања, али ти и даље не капираш поенту! Поента је да си некога увредио и ти уместо да се извиниш, ти и даље настављаш са неким дрипачким понашањем! То што имаш велики број уписа, не даје ти за право да то можш да радиш! Напад је најбоља одбрана, нека се жртва осети кривом зато што је нападнута! Е па, братац не иде то тако! Овим стављам тачку на сваку даљу дискусију и немој да ми се обраћаш ни преко сваштаре, нити на било који други начин! Ако не памтиш неке наше слогане, између осталог "ми смо господа", онда ја као искрени Звездаш, члан клуба, стварно немам намеру да трошим своје драгоцено време на тебе и на теби сличним, има пунпо паметнијих ствари које могу да радим! П.С. Још једном ти кажем, ако увидиш где си погрешио, ако се људски извиниш, немам ништа против и на пиће да те водим након или пре неке утакмице! Ако и даље тврдиш да си ти у праву, заобиђи ме! ХВАЛА И ЖЕЛИМ ТИ СВЕ НАЈБОЉЕ!!
 4. Ћемпо

  Маркетинг фудбалског клуба

  100 људи 100 ћуди. О изгледу дресова не бих коментарисао јер што се неком свиђа, не мора да значи да ће се свима свидети и обрнуто. Евидентно је да имамо нешто ново, да је неко имао смелости да изађе из клишеа што се тиче 2. и 3. гарнитуре, што је за похвалу !!! Ја сам увек куповао прву гарнитуру, јер ми смо Црвена Звезда, тако да ћу опет купити црвено бели дрес! Шта да вам кажем, стара школа
 5. Ћемпо

  Управа кошаркашког клуба

  Све ја разумем, али сам мало старији и памтим нека боља времена, кад је Звезда била шампион и желим да се та времена врате!!! А видим где се греши, или имамо одличног тренера, а скромну екипу, па мора да се извлачи максимум из екипе која је лимитирана или имамо одличну екипу, а лошег тренера који не зна да извуче максимум из одличне екипе !!! Па докле бре више, кад ће већ једном да буде и добар тренер и добра екипа !?!
 6. Ћемпо

  Управа кошаркашког клуба

  Људи, како из управе клуба не виде да "стручњак" Радоња ништа није урадио, да смо Евролигу добили захваљујући одустајању Цибоне !!! Да Цибона није одустала били би у чабру само тако!!! Квалификације, па и да смо их организовали, не би победили !!! Па јел желе да на крају сезоне будемо у још већем чабру??? Ако се не пласирамо у Евролигу по резултату, нећемо добити позивницу!!! Шта онда, ко ће онда да буде крив Радоња или онај који га је оставио на месту тренера? Шта ћемо имати од тога што ће Радоња тад бити смењен - једно велико ништа !!! Зато, боље је сменити га сад, док не буде касно !!! Радоња, ОДЛАЗИ !!!
 7. Звезда у срцу - срце на терен !!!

×