Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

CCCP

Звездаши
 • Постова

  667
 • Придружио се

 • Последња посета

About CCCP

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Xyz

Последњи прегледи профила

2,717 profile views

CCCP's Achievements

Омладинац

Омладинац (5/10)

1.9k

Репутација на форуму

 1. U pravu si, ovaj poturčeni njofra sabotira od početka utakmice. Svaki centaršut mu prebacije sve igrače. Ne bi taj meni igrao da je Mesi. Dosta mi je onog bolesnog Mustafu što moram da gledam, samo mi je još ovaj falio. Gledam Matića, on je sa ovakvom igrom za nijansu korisniji od Račića, ako je i toliko. Gomila bezmudaša na terenu.
 2. Jel gleda onaj majmun Mažić kako se sude penali? Mustafa je retko glup čovek.
 3. Rekao sam sebi da reprezentaciju neću gledati sve dok je ona odvratna njuška, Mustafa, na golu i dok je onaj kriminalac na čelu saveza. Potpuno sam ravnodušan na sve rezultate dok je stanje takvo.
 4. Nije mu sramota zviždati, zašto bi bila. Jedina sramota je to što njega nije bilo sramota da izlazi pred narod. Ovo je sport i nema mesta za političarčiće kojima je samo lični interes bitan. Uostalom da ga narod voli ne bi ga ni izviždao. Zato onaj drugi nije ni danas došao na utakmicu, malo je lukaviji od ovoga.
 5. Пре утакмице је Шоштар рекао како је цела репрезентација сасатвљена од играча Партизана, сем Саве Ранђеловића, а онда је све зачинио на крају голман у покушају Серо и констатовао да је укупно 12 играча Партизана. Какви су то комплексаши, невероватно. Па зар у финалу да се секташи, стока загребачка.
 6. Ауууу каква утакмица. Каква генијална тактика, једина могућа против Бразила. Рајковићу ставити цену од 10 мелеона, па изволите богати западњаци, доста је било отимања и харача. Иначе, који је зликовац пустио Немању Максимовића да оде, за чије је то владавине било? Момак је рођени победник. Невероватан, али невероватан успех.
 7. 7 загребачких ведета у првих 11, другачији исход и није био могућ. Губитници!
 8. Треба Звезда да повуче све своје играче из репрезентације, како бивше (ако се слажу) тако и садашње. Нека играју Сава Крава, Лаковић, Мркела, Дуле Савић, Бата Ђора, Ратомир Бабић, Милановић, а Толе нека буде изборник. И то све док матора распала дртина не напусти ФСС у пакету са свим својим подгузним мувама.
 9. Откад је олињала игуана на челу ФСС-а кад гледам репрезентацију имам осећај као да не играју наши. Буквално ме заболе за резултате. И док смо имали репрезентацију Звезда ми је била милион пута важнија, а сада то више није ни за поређење. Иначе толико ми је била занимљива јучерашња утакмица да сам видео само први гол, све остало сам преспавао.
 10. Ову матору игуану, страног држављанина, смениће само свети Петар лично. Е сад, када ће то бити не знам јер немам увид у здравствено стање овог криминалца.
 11. Немамо ми више ни државу ни нацију, нажалост. Ми смо обични амерички протекторат, односно колонија.
 12. Плачем, али буквално. Пеца Страјнић је победник вечери. Носферату фантом ноћи.
 13. Iz Novosti: "Ekstremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije. Na energično insistiranje ambasadora iz EU organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion." Каква смо ми држава?
×
×
 • Create New...