Ambasador

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  2,082
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  6

Ambasador last won the day on July 7 2015

Ambasador had the most liked content!

About Ambasador

 • Позиција
  Ветеран
 • Рођендан 10/08/1982

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација
  Beograd

Последњи прегледи профила

1,692 profile views
 1. Ako pogledaš da mi npr. ne znamo 100% šta se dešavalo za vreme prvog i drugog svetskog rata, kako onda da znamo pravu istinu o kosovskom boju. Mi ne znamo ni kako se raspala bivša Jugoslavija. Ko je tu sa kim ratovao, ko je pregovarao, ko se za šta zalagao. Isrorija je jedna jako čudna nauka. Ako nas petoro završimo isti fakultet i imamo slične izvore informacija, kako je moguće da na neke stvari iz prošlosti gledamo iz totalno različitih uglova. Ko tu koga laže onda? Istoriju pišu pobednici. Zato su 45. jedni bili obrijani, sređeni i pošteni, a drugi bradati,masni i pokvareni. Kasnije čovek sagleda neke stvari i vidi da to baš i nije bilo tako. Tako je i sa kosovskim bojem. Trebalo je vremena da saznam da Branković možda i nije izdao, a da Obilić nije ubio Murata kao što je Laušević "rasporio" Ljubu Tadića. A na svima nama je da prihvatimo onu "istinu" za koju smatramo da je najbliža nekim našim razmišljanjima.
 2. Zašto je Deretić poremećen? Zato što ne zagovara lažnu istoriju koja nam se nameće. Srbi bili pod Turcima 500 godina, Vuk Branković izdajnik, Draža saradnik okupatora... Ovu ili sličnu priču o kosovskom boju zagovaraju još neki istoričari, nije samo Deretić. Činjenica kaže da je Srbija pala pod Turke dosta posle boja. Ako su dobili bitku, zašto Srbija nije odmah porobljena? Da ne širim priču dalje. Više verujem "drugoj" nego zvaničnoj istoriji koja se uči po školama.
 3. Ako izuzmemo malo patetisanja u prvoj trećini filma, ostatak filma skoro da ostavlja bez daha. Sjajno snimljene scene rata. Meni glavni glumac malo ide na živce (gledao sam ga u Spajdermenu), ali u ovom filmu je prilično dobar. Ovaj film morate da pogledate. Filmova na ovu ili sličnu foru ima dosta, ali ja volim da ih gledam. Meni se sviđaju filmovi gde glavni lik radi sam (uz obavezno neku žensku osobu, koja se kasnije pojavi). Ko voli Ben Alfleka, dodatni razlog da pogleda ovaj film. Ko ga ne voli, možda će mu se svideti. Moja topla preporuka, ali ovaj gore da se prvo pogleda.
 4. Gledajući žreb, mi odlučujemo u Beogradu protiv Budućnosti o tome sa kim igramo u polufinalu. Samo da naše posluži zdravlje, mogu da se ujedine i neće nista uraditi.
 5. Termin utakmice je jedno, i tu se slažem sa tobom, ali odlaganje zbog zadušnica je nešto drugo. Početak pomeraju za nedelju, a sledeće kolo će se opet igrati u subotu. Ako se brine o onima koji rade subotom, onda se svako kolo igra u nedelju, a ne da se traži neki glup razlog za odlaganje.
 6. Šerife ti pričaš kao da je prosek gledalaca na utakmicama naše lige 40 hiljada. Ovo odlaganje nema blage veze sa životom. Pada sneg, velika sreda, četvrtak...subota, dolazi Putin, štrajkuju vozači, pederi šetaju ulicom... samo se traži razlog za neko odlaganje. Neozbiljna liga, neozbiljna organizacija. Jednom rečju ŠARADA.
 7. Gde vam je mladost i strpljenje. Hahahaha. Utisak je na početku da ima previse muzike i igranja, ali se to gubi kako film traje.
 8. Ko voli ovakve filmove (simpatične ljubavne drame) neka pogleda ovaj film. Simpa je. Ja bih ga nazvao Nja Nja Land. Subota uveče, napolju hladno, vi sa lepšom polovinom ušuškani ispod ćebeta i gledate ovaj film. Milina.
 9. Nisam igrao igricu, film mi se svideo. Možda su malo kraj zbrzali, ali to se ne događa prvi put. Mogu da ga uporedim sa Avatarom (po meni jednim od najglupljih filmova u poslednjih nekoliko godina), samo što je ovda priča mnogo ozbiljnija. Drži pažnju, odlično je snimljen, sasvim zadovoljavajuća gluma. Dobro potrošenih skoro dva sata, moja preporuka.
 10. Ma koliko se trudio, neke stvari mi nikada neće biti jasne. Doveli (ili dovode) neke izraubovane igrače, a već prave ozbiljnu ekipu. Ako su ozbiljni igrači oni kojo godinu i nešto nisu uzeli loptu u ruke, onda mi njih stvarno treba da se plašimo. Gordona ne smeju da stave na traku za trčanje da mu kolena nebi popucala, a mi pričamo o ozbiljnom kokurentu. Zvezda će se prošetati do kraja aba lige, a oni imaju jos gomilu penzosa koje mogu da vrate.
 11. Braćo forumaši, imam jedno pitanje za vas. Da li neko od vas ima bilo kakve veze sa nekom izdavačkom kućom. Potrebno mi je zbog pokušaja izdavanja jedne knjige. Da ne bi gušili temu, ako neko ima nekog, neka mi se javi u poruci.
 12. Nemam reči za ovo. Mrtve diže iz groba. NEVEROVATNO.
 13. Da li je moguće da ovde još uvek neko govori o razvoju fudbalskih centara kod nas. Znata kada će u sadašnjim uslovima da se razvije neki centar? NIKAD. U ovoj usranoj ligi imate dva-tri poluprofesionalna kluba, sve ostalo čist amaterizam. I tih par klubova bezglavo srljaju u propast. Naša liga je -50 i srlja ka -90. Regionalna bi bila -30, ali bi postojala šansa da dođe do -10. Ako me razumete šta hoću da kažem. Neko je gore napisao da kriminalac Mamić pere pare. Pa što u Zvezdi jednom neko ne opere pare, pa da jednom slučajno zalutamo u LŠ. Znate koja je razlika između mafijaša Mamića i mafijaša Terzića? U tome što Mamić opere 50 miliona, a Terzić 5 miliona. Oni su kao mafijaši a naši su kao patrijarsi. Dajte ljudi ne zanosite se. Privatizacija pa regionalna liga. Od ove naše lige su i najbliži rođaci odavno digli ruke.
 14. Postavlja se pitanje šta mi kao navijači želimo od našeg kluba? Da li želimo da igra polunamestenu ligu koju niko živi ne ceni, i koja je iz godinu u godinu u sve većem kanalu iz kojeg nikada neće izaći ili želimo da Zvezda igra u iole kvalitetnijem takmičenju, iz kojeg vremenom može da dosegne do nekog ozbiljnijeg nivoa igre i organizacije. Regionalna liga sigurno u početku neće biti na nekom visokom nivou, ali bi u perspektivi taj nivo mogla da dosegne. Ta liga vremenom može da ide napred, naša domaća ne može ni za 50 godina. Bolje da igramo protiv slabog protivnika pred 5000 "neprijateljskih" navijača, nego protiv slabog protivnika gde od 3000 ljudi, 2890 navija za Zvezdu. Dok se "navijači" budu pitali za sve, Zvezda će truliti u raspaloj ligi, a u Evropi će mizerni klubovi na nju da šilje onu stvar. Ja želim da Zvezda bude dobro organizovan klub konkurentan u Evropi. Ne vidim kako će to biti u blato ligi. Možda neće to postati ni u regionalnoj, ali zašto barem ne bi probali.
 15. Isto ili slično sam mislio kao ti, a onda sam pre par godina išao u pozorište i gledao Veliku dramu i oduševio se Vukom Kostićem. Objasnio je neke stvari, i od tada ga gledam drugim očima. A što se tiče ove serije, za promenu nije loše. Dosta je prizemnog i jadnog humora i teksta (pre svega Siniše Pavića) i nije loše da se malo bavimo i nekim "ozbiljnijim temama". Gluma je tu i tamo, radnja obećava, nadam se samo da kraj neće upropastiti, pošto on na kraju daje konačnu ocenu. Volim i gledam domaće serije, ova spada u kategoriju boljih.