Jump to content

Aki

Звездаши
 • Постова

  2,091
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  15

Everything posted by Aki

 1. Hahhaha, to je ta ekipica iz voza. Ajde Ušćanac da se prisetimo slavnih dana naše prošlosti:
 2. Povraća mi se od njega majke mi. Godinama razne uprave pokušavaju da me ubede da ne gledam Zvezdu, da prestanem da pratim skroz, izgleda da će Terziću to konačno da uspe.
 3. Све их треба говњивом мотком растерати! Ђубрад једна незасита, онај Терзић покрао све што је могло да се покраде, ИНТЕРПОЛ НЕ ЈУРИ ЉУДЕ ЗА ЏАБЕ. А Лазовић је ЉУДИНА у души, шта је све проживео кад се сетим у овој мртвој Звезди која сваког дана све више и више тоне. Питам вас, да ли стварно мислите да је ово крај бруке? Терзић, Кокеза, Тончев, све господини, оно што су урадили Мијаиловићу сам некако и прежвакао јер никад нисам волео Мијаиловића и увек ми је ишо на живце. Али Лазовића? Тај дечко је заслужио да му се цео стадион поклони кад се погледа кроз шта је све прошо за ове године. А шта они ураде? Уцене га? Невероватно. Говњивом мотком их треба пребити. Ако не реше ово са Лазовићем по његово добро ја престајем да пратим ово што носи име Звезде, ми више нисмо Звезда, од оне старе Звезде је остало само име. Ово што раде је каљање имена клуба који сви ми овде највише волимо. Сви који су на овом форуму знају да сам у праву у вези овога. Пре 15 година ово што се догађа данас није било ни теоретски могуће да се деси. Лукић је био много бахат са играчима, али шта овај Терзић ради то је срамота за све нас који се зовемо Звездашима. А ови дилетанти са севера, који немају завршена 4 разреда основне каљају грб клуба колко и Терзић. Глупи идиоти без грама мозга, некад нису били овакви гледали су колко толко интерес клуба бре. Звезда је морала да буде прва. Ово данас је срамота за све нас. А знате шта је најтужније од свега? То што овоме нема краја. Приватизација је пусти сан који никоме сем правих навијача не одговара, не одговара политичарима, не одговара лоповима по управи, не одговара плаћеним вођама севера. Ово има да буде све горе и горе. Ја једноставно немам стомак више да гледам ово. Ово шта су урадили Лазовићу је последњи доказ да смо стварно дотакли дно. Ниже од овога увек може, али ово... Некад смо били велики клуб, клуб који је свуд био поштован. Данас смо лоповски клуб коме се сви подсмевају - и то са добрим разлогом.
 4. Па ако тако гледаш ми онда само да се надамо да ће да нас купи неко са ових простора, бише Југославије... Али си у праву за све што си реко...
 5. Одрећиће се Вучко 20 милиона које би држава узела, ради бодова за гласање ;)
 6. Руси или Арапи све је једно, да се разумемо, ми смо избачени из ЛШ због дугова... Терзић све лепо прича али то што он прича и што ће у ствари да се деси су две различите ствари. Да се разумемо, ако нас Газпром стварно купи то што ће да се пренесе неки део дуга је небитно, они ће да преуреде клуб и да направе клуб који послује позитивно... Тако да се не бринем око дуга уопште... Мене једино брине да не постанемо филијала Зениту...
 7. Pa ljudi sad će da izađu x96 procesori, AMD je seriju x64 izbacio 2003 godine... Logično je da igrice više neće da rade na 32bitnim... Ja čekam Mount&Blade Bannerlord već 2 godine i nikako da izađe više, ali kad izađe biće bolesna igrica.
 8. Кад сам видео минус, јел ми верујеш да сам знао да је онај међед босански? Међеде није за тебе интернет!
 9. GOOOOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOV ROK, SAD 2 NEDELJE SLOBODE! IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO BRE ZVEZDA SAMPIJON
 10. ***** ти Алгоритме да ти ***** Алгоритме и теби Мирко са све првим задатком и функцијама, црко дабогда.
 11. Мени проради само од себе, само језик промени на Енглески... Можда је због тога... Ал ме избаци после једне утакмице, немам ја живаца за ово. За 3-4 године ово можда и испадне пристојна игрица.
 12. На коју фору вам ради ово? Мени неће да креира игру, пријави грешку и то је то.
 13. Брате мени ради нормално, само је игрица реално прелака, ово није хумано, Партизан ми 3 сезоне завршава на 6-7 месту, ја освајам без изгубљене утакмице (да без изгубљене утакмице!). А и кад освојиш ЛШ и ЛЕ није то више онај осећај, као пре 5-6 година. ФМ је мене реално сморио. Сад ћу да скинем овај за баскет менаџер, па да видимо, ако је тежак или личи на Чемпионшип Менаџер идемо :)
 14. Враћаш се мајци у Босну?
 15. Ајде долааааази на неку текму, овакав ток: Дођеш, попијемо неко пиво, скандирамо Велибору и онда идемо у неку кафану!
 16. Кажи слободно чији је глас пресудио. Немој да се стидиш.
 17. AJDE BRE VISE TAJ JUN DA NAM DODJE NEKI DZAN KI MUN JUNG SAO, ULOZI 100M I NAPRAVI REGIONALNU LIGU!!!
 18. Једно једино решење. Ако уопште постоји човек са здравим разумом (овде не подразумевам припаднике северне трибине који слепо прате људе који немају завршену ни основну школу) који је против приватизације, нека ми наведе један једини аргумент, како вратити 40 и кусур милиона дуга? Што више размишљам о приватизацији то је примамљивија, сад већ није ни питање "ако", већ "кад" ћемо се приватизовати, а "кад" се то и буде десило сигурно Вучић неће Звезду која представља највеће бирачко тело, продати некоме ко ће мењати грб, дресове итд. Тако да је и то бесмислена прича. Након те приватизације да се направи и Регионална лига па да нас Бог види. Заболе ме за Вождовац, Чукарички, Рад, ОФКу и те клубове, хоћу нормалну лигу, утакмицу против Динама, пуну Маракану и ФУДБАЛ! А не ово, шта год то било. Ово је тиха агонија и једва чекам тај, јун, јул шта је већ реко Вучић.
 19. Звезда 60 милиона, Бејл 100.
 20. Броћић што пре треба да поднесе оставку, толико се причало о тим његовим "способностима", да је рад маркетинга нешто одлично. Какав бре рад маркетинга?! Па какву корист навијачи Звезде имају прво од тог маркетинга? А друго какве Звезда има користи? 100е за дрес?! Оставка моментално.
×
×
 • Create New...