Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Црепајац

Звездаши
 • Постова

  915
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Објаве posted by Црепајац


 1. Још кад ми људи причају да ће бити вансеријски играч и играти по најбољим светским лигама... :facepalm:

   

  ПС: Добио сам експлузивну слику играча репрезентације Србије са загревања пред данашњи сусрет.Изволите погледати:

   

  drvece-krupno.jpg

  • Палац горе 2

 2. Кол'ко су ови хрвати курате среће против нас,не би ме чудило да га Шћеповић метне у 94.минуту за 0:1  :smeh211:

  Наравно ''двојка из ината'' на Србију,ма колико менаџерска репрезентација била,ова утакмица је нешто посебно  :Aleksandar:

   

  ЕДИТ: Не могу да прежалим што хрвате нисмо извукли док је селектор био Радомир Антић,а не сад,кад смо у најгорој могућој ситуацији.Толико би их тада откинули од...живота :D и у ''љепом њиховом загребу'' и у Београду.

  • Палац горе 1

 3. http://www.youtube.com/watch?v=-LFzERH-dLQ

  Будите спокојни,Милан је прорекао :D

   

   

  Ево на шта сам још налетео данас: http://www.pravda.rs/2013/02/15/nova-prokovacija-tompson-peva-ustaske-pesme-na-poluvremenu-utakmice-hrvatska-srbija/ . Не верујем да је истина,али ништа ма не чуди од њих.


 4. Србија 1 - Словачка 1

   

  Јовановски изгубила дуел против Хантухове, а на шта је тек личио дуел Цибулкове и Долонц... Весна је изгубила први сет 6:4, у другом је било 5:3 за Словакињу и таман када сам изгубио сваку наду бацио сам клетву на Цибулкову (дабогда поломила руку) и она се повреди и преда меч  :adzapokerface:

  Влашка мађија :D

  Требао си и сутрадан да урадиш исто :/


 5. Али каква краљина један играч Ј.Кореје,радује се кад постигне гол или избори фаул као да игра финале,а не прву утакмицу на првенству :D

   

  Иначе,у овом тренутку имамо позамашну предност,чини ми се 11 разлике 4 минута пре краја,тако да слободно можемо да упишемо прву победу за Орлове.Браво момци! :)


 6. Све се њему нешто не уклапа у систем...смешан је и он и његови играчи које зове ( које му диктирају) у репрезентацију.Шћепакадабра на квадрат,Миливојевић,Максимовић ( јесте да су Цигани,ал' ајде једном реално - људи нису за репрезентацију Србије ) и остали таленти...Све се плашим да ћемо да одемо на СП.


 7. туга...туга...не знам шта да кажем.Докле ће менаџери гурати своје играче у репрезентацију,докле ће више мафија да влада нашим фудбалом...падамо на све ниже гране,за 2-3 године играћемо егал са Сан Марином,Лихтенштајном и Андором...ее Србијо...

×
×
 • Create New...