Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Imax

Звездаши
 • Постова

  1,588
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Everything posted by Imax

 1. Var je najveća glupost koja je ubačena u fudbal, jer toliko se gubi draž pri golu, toliko se secka, a ako sudija hoće da ukrade, krade i sa varom.
 2. Šteta. Igrali smo odlično, samo što smo se ispromašivali. Glup potez Sergeja. Nema veze idemo dalje, kada se ovako odigra sve pohvale iako nismo pobedili.
 3. Reprenzetacija odavno nije ovako igrala. Igra tečna, brza, nema komplikovanja i svi grizu. Bravo Piksi, tako se vodi reprenzetacija.
 4. Ma, neka opsuje, ali ne protivničku ekipu, pogotovu devojke. Baš ružno.
 5. Terzić je sve lepo rekao, ali je ona poslednja rečinica vrlo glupa i ne priliči.
 6. Čovek koji je godinama trpeo nepravdu i bio zapostavljen, a ni sa čim to nije zasluio.
 7. A, on sirmah malo zaradio. Šta će jadan da radi sa tom crkavicom, koju je do sada zaradio.
 8. Šta zabole legendu MU za srpski fudbal? Dok su nas uništavali, ćutao je kao p...., a sada samo kenja. Srpski fudbal je poslednjih godina dosta regularniji i bolji nego ranije, dok su komšije igrale prijateljsku ligu, a Zvezda bila skoro ugašena.
 9. Mi smo niko i ništa, obična boranija, a on je vrhunski sportista i ne priliči mu onakvo ponašanje. Što je najgore, nije se on iznervirao zbog reprezentacije, već što je njemu poišten gol. On je onaj dečak čija je lopta, pa kada se naljuti, on uzme loptu i nosi kući.
 10. Vrlo loš odabir igrača. Igrači koji ne bi trebali biti u timu su: S.Mitrović, Milenković, Gudelj, Kostić, a možda i SMS. Jeste da nemamo neke kvalitetne igrače, ali ovi nisu ni blizu reprezentaciji.
 11. Vlahovića nisam gledao, tako da ne znam kako igra, a od ostalih špiceva najbolji je Pavkov.
 12. Zašto toliko pljuvanje naše reprenzetacije. Igra je bila solidna, protiv jakog protivnika. Takođe protiv Nemaca, koji su u gostima pobedili Holanđane, smo solidno odigrali i izvukli dobar rezultat. I ja bih nešto drugačije postavio, ali ni ovo nije bilo loše.
 13. Dobro je, kada ti znaš, da li je on imao nameru, ja stvarno ne mogu da čitam misli. Zato sam i napisao da se nadam, a ne da znam.
 14. Ne vidim šta sam preuveličao. Ja ne mogu znati da li je bilo namere ili ne. Zato sam i napisao da se nadam da nije nameran. Što napisa Aleks, ni posle starta nisam video da mu se izvinio, a trebao je.
 15. Ja se nadam da je ono bio neoprezan start. Ako je nameran, to bi bilo za žešću kaznu. Onako može nekom da upropasti karijeru.
 16. Ljudi, ima li išta pozitivno? Strašno je to kada vam se ceo život svodi na nezadovoljstvo i na stalnu kritiku nečega. Odakle vam tolika potreba da stalno nekog kritikujete i da ste stalno nezadovoljni. Opustite se malo i razmišljajte pozitivno, verujte biće vam puno lepše.
 17. Taj Gaćinović je prevara veća od Rukavine, Gudelja i Fejse zajedno. Oni ne vrede pet para, ali se bar bore, a mali uz to što nema ni jedan fudbalski kvalitet, nema ni ponašanje, ni požrtvovanost.
 18. To da se zna ko će da osvoji titulu i ko će u viši rang je ortodoksna glupost. Ko zna koliko se već godina piše, pa se ispostavi da nije tako. Evo kada se zna ko će sledeće godine da igra super ligu, a ko će da ispadne neka napišu oni koji znaju, pa da vidimo na kraju sezone da li se zaista zna. Čak je izbor pao na par klubova, koji su se izdvojili. Ja i pored malog izbora nemam pojma, a ako neko zna ko mora da uđe, ko da ispadne, neka napiše, pa da vidimo.
 19. Nadam se da će Radnički biti drugi. Posle Zvezde, Radnički najviše volim, jer jer ima tradiciju i navijače iza sebe, a ne tamo neki Voždovci, Čokarički i drudi mafijaški klubovi u koje neki kriminalac ulaže novac, a niko ih ne prati.
 20. To je to, kada je neko tvrdoglav i nerealan, on će reći da je napolju hladno zato što je Kokeza kriv. Nema veze što je kraj novembra. Zato što su ljdi mrzići i samo znaju da pljuju. Naravno za sve nam je neko drugi kriv. I ako za nekog napišu da ne valja, on šta god da uradi, oni ga pljuju.
 21. Za vreme ovih lopova Terze i Kokeze, moja zvezda napreduje i diže se. A ja nemam drugu reprenzetaciju, tako da su stvari jasne. Inače smo poznati po realnosti, tako da mi je sve jasno.
 22. Verovatno ti je bilo bolje za vreme pre njega, pa ti on sada toliko smeta, ili ti možda smeta zato što je tako sada u trendu.
×
×
 • Create New...