Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Imax

Звездаши
 • Постова

  967
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

3,025 Одлична

1 Follower

About Imax

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 03/14/1976

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Svuda

Поља профила

 • Прва утакмица
  81. derbi
 • Клуб који највише пратим
  FK
 • Поред Звезде, пратим и...
  Ni jedan
 • Омиљени играчи
  Svi

Последњи прегледи профила

3,136 profile views
 1. Ovom Šabanu bih zalepio oštru kaznu za ovakvo ponašanje. Volim Atletiko, ali on mi se gadi.
 2. Avanti, predvodnik teoretičara zavere. Evo već vidim kako mu izrasta treće oko.
 3. Dobro je da se uvede var, jer će se smanjiti greške, što naravno ne znači da se ne trebaju srediti tereni. Dosta je bitno da tereni budu u solidnom stanju.
 4. Imax

  Управа кошаркашког клуба

  Do ove godine je bilo da je u fudbalu jedna titula naša, jedna njihova, pa sada kada se vidi da je to glupost i konstrukcija, sada fudbal nama, košarka njima. A u košarci već godinama osvajamo prvenstvo. A, šta će biti ako i ove godine, kao i prošle opet osvojimo i fudbal i košarko? Hoće li neko priznati da je bez veze propagirao teorije zavere?
 5. Imax

  Управа кошаркашког клуба

  Je l' hoćeš da kažeš da klub koji ima 7 stranaca može da bude neko koga država sabotira? Da li je Čović u ratu sa državom, a malo-malo pa gostuje na Pinku i par puta je i sam rekao da je to glupost? Zašto imamo potrebu da lažemo? Država pomaže i njih i nas. Priznajmo da smo omašili u izboru pojedinih igrača, a pogotovu trenera. I pored svega imamo jači tim od njih. Nadam se da se na kraju ipak mi više radujemo. Čak se nadam da možemo i budućnost da dobijemo.
 6. Imax

  Управа кошаркашког клуба

  Je l' stvarno neko veruje da smo mi uskraćeni za pare? Jbt. pa imamo 7 stranaca. A niko nam nije kriv što smo napravili lošu selekciju i lošeg trenera.
 7. Da se čovek prekrsti i levom i desnim rukom.
 8. Nemoj samo da kukakamo kako mi nemamo para, a diveli smo 7 stranaca, mislim da nema smisla. Druga je stvar što smo promašili većinu igrača i što nam je trner očajan. Moramo nekada da budemo malo kritični i prema sebi, a ne da nam je uvek neko drugi kriv. Nadam se da ćemo ipak pobediti u ABA i našoj ligi, jer i sa ovakvim promašajima smo ipak jači od njih, pa čak i od Budućnosti.
 9. Nemamo nikakvu igru. Čak i kada nešto uradimo, obično uradi pojedinac, a uigrane akcije ne postoje. Sreća pa su i oni loši, pa plivamo nekako.
 10. Mnogo bi mi bili jači da imamo bar 1 dobrog pleja, ali mi nažalost imamo 2 slaba. Da imamo dobrog pleja, lagano bi osvojili ABA ligu, ovako možda osvojimo, ali nije sigurno.
 11. Koje teorije zavere. Sve više ličimo na one, na koje nikako ne bi trebalo da ličimo.
 12. Imax

  Сваштара

  Jbt. šta se Dosovih botova nakotilo, pa to više nije normalno. Po ceo dan ispiraju mozak.
×