Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Imax

Звездаши
 • Постова

  753
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

2,304 Одлична

1 Follower

About Imax

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 03/14/1976

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Svuda

Поља профила

 • Прва утакмица
  81. derbi
 • Клуб који највише пратим
  FK
 • Поред Звезде, пратим и...
  Ni jedan
 • Омиљени играчи
  Svi

Последњи прегледи профила

2,790 profile views
 1. Kako li će ovaj tim tek da melje za 2 meseca.
 2. Imax

  Сваштара

  A tek na kakvu tv je otišao. Ko gleda ovu američku, anti-srpsku progandanu televiziju? Ovi su štetniji od svih Pinkova i Hepija zajedno. Gori su od U92.
 3. Imax

  Звездини Евро изазови

  Da je UEFA nepravedna, kao uostalom i ceo svet i da pravda nigde ne postoji, to valjda svi znamo. Zato ne treba davati ni najmanjeg povoda toj UEFA-i da nas kažnjava. Valjda imamo bar malo mozga i ukapiramo kako da pomognemo svom klubu, a ne da mu štetimo.
 4. To da mi kao ratujemo sa savezom, je samo priča. Naravno da ne ratujemo stvarno, jer videli smo ranijih godina kako izgleda rat sa savezom i ne liči ni najmanje na ovo danas.
 5. Koliko znam ti si sa Terzom u svađi, a isto razmišljate. Da li to znači da si sam sa sobom u svađi?
 6. Imax

  Звездини Евро изазови

  Stvarno nevoraovatno. Pa mogli smo bar danas da uživamo. Tolika je mržnja prema Terzi, koji nam je "uništio" klub, da čak ni danas ne možemo malo uživati.
 7. Imax

  Звездини Евро изазови

  UEFA je vrlo nepravedna, jer za mnogo teže prestupke neke klubove, mnogo blaže kazni, nego nas za sitne. Pojedini navijači su upadali u teren, palili dosta baklji i još puno težih prekršaja, a blaže su kažnjeni, nego mi za sitnicu, pa ćak i ako je ponovljena. Neuporedivo su ono teži prekršaji. Mogu ja i 5 puta da ne vežem pojas, pa ne može to nikada da bude veći prekršaj, nego kada neko vozi mrtav pijan. Ali mi smo tu nemoćni i zato se moramo truditi da im ne damo ni malu šansu da nas kazne za nešto, kako bi pomogli svom klubu. To ti je kao sa vremenom. Na primer, leto je i treba da bude toplo vreme, ali napolju je 10 stepeni i duva vetar, a mi možemo da obučemo duks i jaknu i da ublažimo to loše vreme ili da kažemo, pa sada je leto, idemo u majici. Vreme promeniti nećemo, ali ćemo se smrznuti. Tako i mi, iako znamo da su vrlo nepravedni, nemamo izbora, nego da pokušamo da izbegnemo nanošenje štete klubu.
 8. Imax

  Сваштара

  To je samo novinarsko lupanje i od toga nema ništa. Videće se za par dana da novinari lupaju.
 9. Nas treba da interesuju samo rezultati, a kupovine, prodaje, finansije, to nije naša sfera i mi oko toga ne možemo imati pravu sliku i ne treba nas interesovati. Jedino merilo su rezultati, ako ih imamo u kontinuitetu, onda uprava radi dobar posao, a sve ostalo su nagađanja.
 10. Imax

  Сваштара

  Šta radi zapadna propaganda. Stalno kljukaju ljude lažima o komunizmu, kroz medije, filmive, dokumentarce i onda mlađi naraštaji koji pojma nemaju kako se nekada živelo imaju utisak da je to bilo nahveće zlo, a fašizam (danas se to zve neoluberalizam) se pretstavlja kao dobro. Imao je i komunizam dosta mana, pogotovu zbog zloupotreba ljudi, ali u odnosu na današnjicu je to nebo i zemlja. Pogotivu što se tiče morala. Kralo se i tada, ali mnogo manje i smatralo se kao loše. A danas te svi smatraju za budalu, ako si u mogućnosti, a ne kradeš, tako reći danas je normalno krasti. Nekada si morao u partiju ako si hteo da budeš na nekoj funkciji, a običan posao je mogao da nađe ko god je hteo da radi, a danas da bi se zaposlio na prostom radnom mestu, moraš u stranku. Nekada su lekovi bili besplatni i svako je mogao da ih priušti, a danas ako nemaš para, možeš da crkneš.
 11. Imax

  Сваштара

  Kada napraviš imenik na telefonu, najbolje je da ih čuvaš na gmail-u i da podesiš da telefon samo njih pokazuje. Tako i ako vratiš na fabrička i ako uzmeš drugi telefon, nema potrbe za bilo kakvim prebacivanjem ili bilo čim. A za vraćanje sistema na prethodno stanje, nakon što si ga vratio na fabričko ne znam da li može.
 12. Ja nisam ni rekao da njih država uništava, kao što je nas uništavala 2000. -ih, ali to ne znači da ih sada pomaže , a nas unuštava. Valjda možemo biti bar malo realni.
 13. Imali smo i mi strance, ali to nisu kvalitetni stranci. Stranac ne znači automatski kvalitet.
 14. To je isto kao da su oni pričali 2010. da smo mi državni projekat, jer nas održavaju u životu i služimo da se izživljavaju nad nama. Bar malo objektivnosti nije na odmet.
 15. Država ih gura, a oni već godinama ne osvajaju titulu, a dok ih nisu gurali, oni godinama bili prvaci. Stvarno ne vidim potrebu za konstantnim paranoisanjem.
×