Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Imax

Звездаши
 • Постова

  692
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

2,046 Одлична

1 Follower

About Imax

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан 03/14/1976

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Svuda

Поља профила

 • Прва утакмица
  81. derbi
 • Клуб који највише пратим
  FK
 • Поред Звезде, пратим и...
  Ni jedan
 • Омиљени играчи
  Svi

Последњи прегледи профила

2,534 profile views
 1. Mi imamo puno osrednjih igrača, koji su vrlo precenjeni. Ja tvrdim da Zvezda ima bolje igrače, nego reprezentacija i to ne samo kao ekipa, već i pojedinačno, samo što su mnogi iz reprenzetacije mnogo precenjeni.
 2. Ja sam uvek za pomirenje, ma šta se desilo u prošlosti, ali je suludo da se miriš sa nekim, koji ti na svaku pruženu ruku pljune i ugrize te. Ja ne ne mrzim ni 1 čoveka na svetu, pa čak i ako je Hrvat, ali Hrvatsku mrzim. Kod nas ljudi ne mrze toliko hrvate, koliko oni nas (može se reći da su opsednuti nama), iako su oni nama mnogo više naudili nego mi njima.
 3. Koliko god mrzeo Hrvatsku, na kraju utakmice sam priželjkivao da im daju 5 komada, jer su Argentinci toliko bezobrazno i prljavo igrali, da ja tako nešto nikada nisam video na SP. Da sam ja bio sudija, dao bih im 3 crvena kartona.
 4. Сваштара

  Ne zamračuju se kanali zbog pretplate, već zato što tv stanica ima otkupljena prava na emitovanja, samo u svojoj zemlji. Kada ne bi zamračili, tužili bi je oni koji imaju pravo za tu zemlju.
 5. Сваштара

  Nema veze da li su pravoslavci ili bilo šta drugo. Bitno je da su se prodali zapadu isto kao i mi kada je DOS okupirao srbiju.
 6. Meksiko za sada igra najbolji fudbal. Za sada gaze Nemce, kao plitak potok.
 7. Музика

 8. Сваштара

  Za vreme Slobe i ratova (koji su nam nametnuti, ne mislite valjda da smo samo mi krivci, a Hrvati, Muslimani i Šiptari nevini) većina fabrika je radila, loše, ali su radile i hranile neke ljude, a dolaskom dosa je sve rasprodato i uništeno.
 9. Сваштара

  2000. je DS imao jedva 5%, pa je manipulacijom i prevarom vlado Srbijom i bukvalno svim medijima, ni 1 medij nije bio vanrežimski. Samo pogledajte kako je u dosovo vreme prolazula Zvezda i sve je jasno. Nije potrebno ništa više reći. Daleko od toga da je sada dobro, ali ono, bilo ne ponovilo se.
 10. Сваштара

  Svakako su blokade režirane od žutih, jer na primer 2012. je benzin bio čak iskuplji, pa nisu bile blokade puteva. Tada je koštao 140 dinara, a evro je bio 106 dinar, tako da bi po današnjem kursu cena iznosila oko 155 dinara. Dosivci su vrhunski manipulatori, pa tako su i pokrenuli ovu akciju kako bi iskoristili prost narod. Da je ovo normalna zemlja, kompletan dos bi bio u doživotnom zatvoru zbog uništenja Srbije.
 11. Сваштара

  Ubedljivo najgoea vlast je DOS u svim oblicima. Uništili su sve, a najgore je što su nam uništili ponos, pa sada neverovatno mrzimo sami sebe.
 12. Ma sto posto. Ima da naj.be kao Sanader.
 13. Odavno nije bio bolji i pravedniji spisak. Jedina falinka je što je tu Rukavina, a ne bilo koji drugi desni bek i možda bi bilo dobro da je otišao i Jovičić umesto nekog.
×