Капитен

Звездаши
 • Постова

  159
 • Придружио се

 • Последња посета

About Капитен

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан October 3

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

679 profile views
 1. Честитке браћи из Пиреја. Још једна, па две. Били у свом моду. Лаганини.
 2. Да се и ја упишем у жеље, поздраве, честитке. Надам се да ће Олимпијакос наћи начин да оде на тај ф4, а онда да Били подигне трофеј, чисто да ови наши "симпатизери", мрзитељи попуцају од муке. Свим срцем уз Олимпијакос до трофеја ел за сезону 2016/17 !
 3. Синоћ је за Барсу играо Ксавијер Манфорд. Не знам да ли је писано већ, али занима ме је л то онај што се летос помињао као потенцијално појачање?
 4. Простије него што сам очекивао. Хвала.
 5. Како да окачим клип са јутјуба, а да не буде прикизан само УРЛ већ да буде слика клипа?
 6. Усудићу се да питам. Зашто Капоне више не пише на форуму?
 7. Синглтон је буквално комичан играч. Извикан много, прескуп за оно што нуди. Да сам у ситуацији да бирам између њега и Митровића од десет пута-десет пута бих бирао Митровића. Али срећа не морам да бирам. Sent from my LG-P768 using Tapatalk
 8. Други с лева ће поразити ове чике лево и десно од њега. Чак ни Ђорди неће бити поштеђен. Џаба везе са Човићем.
 9. Поделио бих са вама једну причу. Рецимо да сам другар са једним активним српским кошаркашем. Није био позван на шири списак 2014. иако је заслужио тако нешто после изузетно коректне сезоне, с обзиром на све који су тада били на ширем списку. У причи са њим сазнам да је ипак имао могућност , не да буде на ширем списку, већ да буде у дванаест на СП. На директан или индиректан начин , један члан стручног штаба је од њега тражио одређену своту новца за тако нешто. По његовим речима, одбио је и остао кући то лето. Након тога је иста ствар уследила са другим играчем, који је то прихватио и био на СП. Ја не могу тврдити да је овако било, немам ниједан доказ, али моје веровање у ову причу је стопроцентно. Уколико мој пост није на месту, нећу имати ништа против да буде обрисан.
 10. Какав ће бити систем такмичења? Првих 8 у четвртфинале на три добијене, па ф4 или ће се у полуфиналу и финалу играти плејоф? У сваком случају, равно чуду ће бити ући у топ8 !