Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Капитен

Звездаши
 • Постова

  294
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,030 Одлична

About Капитен

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан October 3

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  .

Последњи прегледи профила

1,192 profile views
 1. Од Египћана само Салах! Сачекати Боћу, ући у лш, узети титулу, сматрати сезону за успешну и терај даље.
 2. Занима ме да ли се Пефи икад јавно изјаснио као Звездаш? Јако ми је драг, момак са Нбгд(јбт!), али никад нисам знао да ли је декларисан као Циган? Влажни снови
 3. Искрено, бацио бих осврт на овај прелазни рок. Страва је одрађен, да се не лажемо. Међутим боде ми очи та задња линија. Мислио сам да ћемо ту направити неки бум. Поготово јер смо се дуго вукли са Милуновићем, који је заиста врло добар играч. Бабић и Савић су ми заиста ок, али страхујем и прибојавам се. Имао сам осигурач у виду Ле Талека. Сумаилу нећу да коментаришем, ту је ради ротације, док ми је Дегенек непознаница. Да ли је квалитетнији у односу на Бабића тренутно- не чини ми се тако. Све је то ли-ла. Верујем у момке, стручни штаб. Али ме још увек штопери нису купили.
 4. То ја кажем јер се Срна опоравио
 5. Јувентусу и Роналду да поручим већ сад... Ни катанаћо вам неће помоћи!!! #14 је опет у моди!!!
 6. Мислим да имаш лоше предвиђање. Један је од ретких младих спортиста коме је глава на месту. Таленат је велики, Звездаш је још већи. Све ће то доћи на своје место временом. Биће са њим Лига шампиона.
 7. Какав је овај мој земо Дегенек? Онако на кеца мишљење ме занима.
 8. Ко ће други, ја ћу први- Славољуб Срнић. Војниче, пуно среће у даљој каријери. Од мене имаш велики наклон. Показао си колико љубави имаш за овај клуб, показао си колико си спреман да даш за исти. Онај гол против келна је пун симболике.
 9. Ма какав бре Сумаило. Не верујем у ту причу. Или бар не желим да верујем. Ништа грђе од африканаца штопера.
 10. Ми млађи не памтимо Џају, Пижона, Панчева... Ја имам легенду у лику Ненада Милијаша. Онај који је био ту кад су други бежали. Које се враћао кад други нису хтели да остану. Он је Звездаштво у сивилу које нас је пратило годинама уназад. Једини исправан став је капитенска трака за Хаубицу.
 11. Онај ко је на моменат само помислио да ће тај играч доћи у Звезду, моментално на умивање. Тресе вас манија прелазног рока. Иронична објава рсб-а, по мом мишљењу има шмека и стила у истој.
 12. Лично ја се не заносим лш. Изузетно тежак пут је до тамо, али која је разлика између припреме за прворазедно и другоразредно европско такмичење. Ми јасно морамо настојати и имати став да желимо у лш. Све то поткрепити великим залагањем и трудом на свим нивоима клуба, па ако нам се пут отвори оберучке прихватити. Желим рећи да клуб као клуб мора бити амбициозан. Реалност је релативан појам, а она је за статистичаре. Кад нешто силно желиш и уложиш свој максимум- лете рибе, пливају птице.
 13. А када ће бити лакше? Хоће ли икада? Која је разлика између бацања карата на лш и ле? У праву си да је лакше ући у ле. То и логика каже. Али уколико будемо чекали да будемо фит и у складу са лш, ми исту никад нећемо дочекати. Свака титула је прилика да покушамо ући у лш. Уз темељан рад какав имамо, добре прелазне рокове ми морамо настојати ка лш. Па није ли доста чекања и патње било све ове године?
 14. Капитен

  Сваштара

  http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/kazu-da-sam-ja-zapoceo-rat-na-maksimiru-ispovest-sime-zulua-mitskog-vode-zvezdinog-severa/ https://video.vice.com/rs/video/zulu-warriors/5acf2ffaf1cdb30e574f05b8
 15. Најјачи су ови што су убеђени у своју теорију и не прихватају ништа осим исте. Ево рецимо ја сам мишљења да би се Мелег уклопио х2 боље од Канге. То је све прича шта би било кад би било, док не заигра не можемо ни знати. Лично ја нисам био задовољан већ поменутим Кангом, али сад кад немамо играча тог профила очигледно фали. Филип Ђуричић дечко који нема везе са чврстином, ретко прецењен играч. Опет то је моје мишљење. Апсолутно подржавам довођење домаћих играча. Странци само у случају где немамо домаћу опцију. То је природан ток ствари и тако треба да иде. Дејан Мелег има квалитет, има знање. Да, и ја сам га гледао уживо неколико пута па тврдим то. Али неће ни 50% тога показати уколико не буде имао систем и газду на клупи. Владан Милојевић мора имати примат. Без њега не очекујте јесен у европи.
×