Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Капитен

Звездаши
 • Постова

  331
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,207 Одлична

About Капитен

 • Позиција
  Кадет
 • Рођендан October 3

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  .

Последњи прегледи профила

1,374 profile views
 1. Капитен

  Скаутинг

  Сећам га се из Кубања још, са МВилом у пару. Какав је он у дефанзиви и заштити обруча? Тотално сам заборавио. По мом мишљењу осовина плеј- центар је најбитнија. Ту не би смело да се погреши.
 2. Ајде и ја да кажем неку. Пре два месеца сам чуо како Милоје одлази из Звезде и да је наследник Симо Крунић. Информација је дошла од човека који је јако добар са неким нашим бившим играчима, такође се креће у том неком 'информисанијем' друштву. Ово су апсолутно приче из категорије 'рекла- казала'. Ја сам сад истог мишљења ко и тад! Тврдим и даље да Милоје остаје и за сл сезону! Чиста интуиција! Али чисто кад се потегла прича да поделим моје рк сазнања.
 3. Капитен

  Скаутинг

  Гледам мало унапред. Мени би феноменално било да Перпер остане и догодине. У том случају не видим место за Јанковића. Успут, може ли неки скаутинг за њега? Мени не делује као неки вау играч. Такође ме занима зна ли неко нешто више о Сикми из Албе? Какав би он био на месту Фајеа? Ако сам добро ухватио он игра четворку?!
 4. Капитен

  Играчи ФК Црвена звезда - сезона 2018/2019.

  За Пешића су погрешили. Које место изнад му следује.
 5. Видим провејава да може и на кеца. Нисам сигуран колико је то тачно. Сећам се да је пре свега добар шутер, није оперисан од спуштања лопте на паркет, неки корак у назад и прангија. Али не знам баш да ли је такав тапкач лопте да може и на кеца. Може неко и благу анализу о њему. Зна ли се да ли је упућен позив на ЛАдресу?
 6. Под претпоставком да је ово истина, а и логика каже да јесте... Не знам који разлог по среди може бити да те одговори од доласка сад. Идеш на шипку, певушиш у арени, у сваком интервјуу кажеш како си Делија, потенцираш како не желиш да будеш ту у 35-36... Све се поклопило, отвориле се карте. Али ту су мудролија и филозофија.
 7. Можда човек једноставно неће да прича о глупостима.
 8. Најсрећнији бих био да нам Стојковић буде крај аут линије наредних година. Са капитенском траком, наравно. Момак је пре свега квалитетан играч, неко ко има много фудбалске и људске енергије, што на терену што ван њега. И такође мислим да је на нивоу нашег клуба у сваком погледу. Не дискредитујем никога, али самим тим што неко тражи гаранције да ће бити први играч на позицији коју игра даје ми право да сумњам у карактер и квалитет истог.
 9. Капитен

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Земара, финансијски интерес ти је био на првом месту. Љубав према клубу ти може бити тек на другом. Ако и то. Бивши си играч, борио си се поштено, и сад немој те алиби приче и скидање одговорности са себе. Зна се ко то ради. Довиђења.
 10. Боли ме туксон за Дегенека. Сам је бирао свој пут. Али рећи да је све плански, идеално и да нема никаквих махинација у свему овом је глупост. Фрустрација немам, опуштено. Ал ваља рећи, понекад.
 11. Прави се тим, чува се костур... Два битна играча одоше, два на климавим ногама (Борјан, Родић), а Бен и Марин апсолутно неизвесни. Што сад, што за лето. 50+ милиона прихода, ал се продавати мора...
 12. Ај сад, није Дегенек Малдини, али је апсолутно најконстантнији по броју утакмица и релативно поуздан играч. Џаба све. Пара врти где бургија неће. Дон је увек за опцију да се узме који ојр, а и земара брже боље да се обезбеди. Сам је бирао, на крају кад се сведу рачуни уз сву лову коју зарадиш нећеш дићи пехар на Маракани. Постоје ствари које новац не може да купи.
 13. Капитен

  Бивши играчи и звездаши широм света

  Поздрави нам Рајка, Бору, Глогија, Буњу, Николиће-Гагу и Марка, Бату, Јагоду... Сву црвено белу браћу колики их је горе. Нека грми небеска Маракана! Почивај у миру Господњем.
 14. Радоја?! Да ли тај дечко игра/играо у Селти? Задњи/централни везни?! Из воше отишао тамо? Једно време се причало о њему како је добар играч, чак је био добар и у селти, наравно ако не грешим о коме се ради. Ако неко може коју реч о њему, било би кул.
 15. Капитен

  Стадион " Рајко Митић " (Маракана)

  Против модерног фудбала!!! Рајко и Звезда иду заједно!!! Доживотну сваком ко помисли на неки нови стадион!!! Маракана рођаци!!!
×