Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Капитен

Звездаши
 • Постова

  282
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

941 Одлична

About Капитен

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан October 3

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  .

Последњи прегледи профила

1,086 profile views
 1. Сваштара

  http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/kazu-da-sam-ja-zapoceo-rat-na-maksimiru-ispovest-sime-zulua-mitskog-vode-zvezdinog-severa/ https://video.vice.com/rs/video/zulu-warriors/5acf2ffaf1cdb30e574f05b8
 2. Сваштара

  Има ли неко искуства са радом у кладионици?
 3. Изузетно лепа ствар када те се неко и на форуму сети. Хвала Драгане. Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
 4. Сваштара

  Простије него што сам очекивао. Хвала.
 5. Сваштара

  Како да окачим клип са јутјуба, а да не буде прикизан само УРЛ већ да буде слика клипа?
 6. Сваштара

  Усудићу се да питам. Зашто Капоне више не пише на форуму?
 7. Поделио бих са вама једну причу. Рецимо да сам другар са једним активним српским кошаркашем. Није био позван на шири списак 2014. иако је заслужио тако нешто после изузетно коректне сезоне, с обзиром на све који су тада били на ширем списку. У причи са њим сазнам да је ипак имао могућност , не да буде на ширем списку, већ да буде у дванаест на СП. На директан или индиректан начин , један члан стручног штаба је од њега тражио одређену своту новца за тако нешто. По његовим речима, одбио је и остао кући то лето. Након тога је иста ствар уследила са другим играчем, који је то прихватио и био на СП. Ја не могу тврдити да је овако било, немам ниједан доказ, али моје веровање у ову причу је стопроцентно. Уколико мој пост није на месту, нећу имати ништа против да буде обрисан.
×