Jump to content

Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  5,160
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  9

Деееккки last won the day on September 1 2021

Деееккки had the most liked content!

1 Follower

About Деееккки

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

Деееккки's Achievements

Звездина Звезда

Звездина Звезда (9/10)

12.6k

Репутација на форуму

 1. Браво девојке ! Тако се бори за своју земљу ! Драго ми је као да је Звезда прошла групну фазу евро такмичења! Срећно против Белгије!
 2. Мислиш тренер ? ! Исто то ја причам кад је случај Видића за председника Фсс-а у питању.
 3. Meni je tako nešto pričao jedan bivši Zvezdin igrač iz Muslinove generacije sa kojim se Muslin i dan danas često druži.
 4. Učinilo mi se da sam video Šerifa u publici. ? Rekao bih da je Sonja Petrović u slabijoj formi, nekako deluje iscrpljeno. Ostale devojke na nivou.
 5. Када смо на почетку другог промашили 4 зицера за 2 минута престао сам да гледам. Срамота да у земљи толико врхунских бивших играча а да нам је рукомет у оваквом стању !
 6. Дођох са посла и имам шта да видим , 6:13. Срећом сада је 7:13.
 7. Онај њихов голман је класа. Био би егал да су наши голмани мало бољи. Први пут да видим гол из слободног ударца у рукомету.-)
 8. Nema na čemu. Nije Jovana Stevanović ćerka Steve Svinje već Gorana Stevanovića Plavog, bivšeg igrača i trenera u FKP.
 9. Rispekt i za forumaša Micho9 koji je fantastično prognozirao ishode SP za muškarce i žene !
 10. Bravo devojke ! Srećan sam kao kad smo ušli u LŠ ! Uz ovako glup sistem takmičenja, to možemo samo mi !
 11. Хвала Мићо на одличној анализи. Мене је непријатно изненадило колико су ови завршни турнири слабо испраћени од стране медија. Ја једва да сам нашао неку информацију да се они одржавају тако да сам се укључио пред крај. Квалификационе турнире сам детаљно испратио а ове завршне, који су интересантнији и битнији , скоро и да нисам јер сам заборавио датуме а у медијима нисам налетео на неке информације које би ме подсетиле. Вероватно има и моје кривице јер сам се превише фокусирао на фудбалере. Слажем се да је женска репка тренутно квалитетнија од мушке и да је Грбић одличан селектор а уз искуство биће још и бољи. Ја кад чујем његов тајм аут видим да се разуме у игру до најситнијих танчина као и у противничку екипу. Терзић је дуго селектор и има резултате али ја све некако мислим да је он лош психолог јер ми делује да су неке девојке у грчу кад играју код њега. У сваком случају оптимистичан очекујем СП за жене и надам се да ћеш се детаљније оглашавати на овој теми.
×
×
 • Create New...