Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  3,179
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  4

Деееккки last won the day on February 13 2012

Деееккки had the most liked content!

Репутација на форуму

7,930 Одлична

1 Follower

About Деееккки

 • Позиција
  Аџин генерал !

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

4,044 profile views
 1. Ја нешто нисам приметио неке кардиналне грешке Стојковића али вероватно их је било јер ми комшија са којим сам се враћао после утакмице рече да је Милоје пар пута испиздео на њега. У сваком случају указати му на грешке а и против ПСЖ- а ће бити тактички тотално другачија утакмица тако да и даље мислим да је он боље решење од спорог Бабића или можда урадити ово чега се Куша одлично досетио.
 2. Коначно да делујемо моћно за домаће услове у последњих пар кола. Оно што ми се највише допада је што у офанзивној транзицији и у игри на малом простору пред противничким голом све више делујемо као боље европске екипе. Јуче изванредна игра Ебија у оба правца док је Гобеља био у лошијем издању. Мени одбрана са Стојковићем не делује толико лоше и питам се да ли су последња два кола уигравање одбране за ПСЖ јер Стојковић који је бржи делује као логичније решење од Бабића уколико Вујадин не буде играо.
 3. Овим текстом Коки изгледа алудира на Звездана и Мићуновића.
 4. Деееккки

  Маркетинг кошаркашког клуба

  Ко је тај, које су му референце, претходна ангажовања.....?
 5. Деееккки

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Мени је клинац који је тренирао са Мартином у омладинцима рекао да је Звезда све договорила са њим али увек има оно да док се не види са нашим шалом у прес сали ништа није готово. Рекао ми је и да је Мартин Звездаш. По мени најбољи играч у тој генерацији гробара, одличан смисао за игру, добра техника и ако поради на физикалијама може да буде паклен играч.
 6. Деееккки

  Реч Звездаша

  А зато те нема, правио си срања па ти сад требају правници.-) Штета што Ветар није више на форуму, од њега би добио опсежне и стручне савете да би се супротна страна одмах повукла.
 7. Деееккки

  Играчи ФК Црвена звезда - сезона 2018/2019.

  И ако је толико играча повређено онда нешто не ваља са физичком спремом играча и ту треба мењати. Ја се не сећам да је било нешто грубих стартова играча Ливерпула који су изазвали повреде ! Увек ми је у глави изјава Декија Станковића док је играо у Интеру да играч ако је сто посто спреман нема шансе да доживи повреду осим услед дивљачког старта противника.
 8. Деееккки

  Играчи ФК Црвена звезда - сезона 2018/2019.

  Ја не знам да ли су људи толико заборавни и не знам да ли критика иде клубу ако је вест са сајта или Марковићу ако је његова вест али Боаћи је одиграо и дерби на Јна. Ваљда памте ако ништа друго због оног гола око кога се подигла прашина.
 9. Деееккки

  Евролига 2018/19

  Ja sto sam video Spanulis je bio dosta loš a Gos otvorio utakmicu sa nekoliko uzastopnih poena, dao bitnu trojku i asistenciju za Milutinova .
 10. Деееккки

  Играчи ФК Црвена звезда - сезона 2018/2019.

  I pravo po srpski i ćirilično izgovaranje MCZ a ne latinično eMCeZe. Šta je sledeće ? Da Nina Seničar pozdravi Luneta.
 11. Деееккки

  Суперлига Србије 2018/19

  Poenta moje priče je da ne bi trebalo donositi zaključke o igraču na osnovu jednog poteza. Daj Bože da Čaušić procveta ali do sada on nije pokazao da je bolji ni od Krstičića, Jovičića, Jovančića. Osim trčanja do sada ništa nije pokazao ali ti si ga valjda pratio u ruskoj ligi pa bolje znaš.
 12. Деееккки

  Играчи ФК Црвена звезда - сезона 2018/2019.

  Да се укључим у расправу око Павкова. Марли пише да би да су Боћко и Стојиљковић у форми они били пре Павкова у тиму и да би Милојевић тако резоновао. Нико од нас не може да уђе у Милојеву главу и да зна како ко резонује сада а камоли како би резоновао у ситуацији шббкбб и то су све личне шпекулације. Моја шпекулација је да би Милоје у зависности од наше тактике и противничке игре, њихових штопера, ротирао сву тројицу а ко би имао више минута тешко је погодити. Нико не тврди да је Павков тренутно Златан или ван Нистелрој а дај Боже да то постане и ми се добро овајдимо у сваком погледу. Проблем је што је описиван као пањ а показало се да то није. Ја сам први подстакнут Ветровим писањем отишао да га гледам против Чукаричког и написао да дечко не уме да хода а не да игра фудбал. На тој утакмици је изгубио сваки дуел од Ђурића и Пушкарића и плус његове кретње које су некарактеристичне за фудбалера су ме навеле да тако нешто напишем мада сам можда и пожурио са закључком јер је Раднички играо на тој текми дефанзивно као да игра против Манчестера што Павкову никако не одговара. Својим играма Милан ме је демантовао и мене сујета не спречава да напишем да нисам био у праву без оног "али" као код неких овде. Мишљења сам да Павкову више одговарају европски штопери који иду и на фудбалско знање а не само на чист месарлук као домаћи који су углавном селектовани по принципу сировине а не фудбалске интелигенције. Тада његови квалотети више долазе до изражаја јер има атипичне потезе које фудбалски писмени штопери не очекују.
 13. Деееккки

  Суперлига Србије 2018/19

  А замисли довели Чаушића пањину и још га платили милион евра .-) Не знам пуно о овом Николићу јер се не удубљујем превише да анализирам играче ФКП кад гледам њихове текме али ми је један њихов омладинац који тренира са првим тимом када сам га питао ко у екипи зна највише фудбала рекао Саша Илић убедљиво а после њега Здјелар и Николић тако да претпостављам да није пањина каквом га представљаш. Дешава се и врхунским центарфорима да омаше зицер а камоли играчима наше лиге.
 14. Деееккки

  Ватерполо Клуб Црвена Звезда - Сезона

  Присуствовао сам на два тренинга нашег ВК у последњих неколико недеља. Савић је на оба ладио јаја док су помоћни водили тренинге. На првом се нешто шеткао, типкао по телефону и само једном се за сат времена умешао довикнувши једном играчу да му је финта много провидна. Други пут је једно пола сата исто блејао као да му је досадно а онда се упутио у непознатом правцу и није се вратио до краја тренинга. Да ли му је слава ударила у главу па му сад испод части да се цима са овим играчима или нису плаћени или је нешто треће немам појма. Углавном не служи му на част што се онако против Барселонете издрао на помоћног на тајм ауту да ће му развалити главуџу ако га још једном прекине а што се чуло у преносу.
×