Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  2,729
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  4

Деееккки last won the day on February 13 2012

Деееккки had the most liked content!

Репутација на форуму

6,093 Одлична

1 Follower

About Деееккки

 • Позиција
  Аџин генерал !

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

3,125 profile views
 1. Суперлига Србије 2017/18

  Наравно да су моји савети добронамерни и заиста ми је искрено жао што си у последње време везан за кућу. Морао сам да почнем да ти дајем савете јер си од бриљантних анализа са све видео записима почео да дајеш паушалне оцене и да покушаваш манипулацијом да покажеш да си у праву као нпр. причом да је Лалатовић од Мићина направио играча или причом да на њега нису рачунали у НС а права је истина да је тамо било расуло где нису плаћали ни стандардне првотимце а камоли омладинце што је Чука искористила и довела га. Изгледа да те ово мачевање са Марлијем заглупљује па те молим да за добробит васколиког форума престанеш са тим. -) Ако си ветар, а јеси, онда једино можеш бити Маестрал због својих некадашњих маестралних уписа који су почели свима да недостају. Врати се на стари пут, без личних увреда, као у твом посту на теми о форумашима где је било бар 5-6 увреда на туђ рачун. На основу утакмице у Нишу могу да закључим да Павков још није научио да хода а да је у међувремену заборавио и да прима лопту, центрира, отреса противничке халфове....Дрво био , дрво осто, а лопта се понекад одбије од дрва и уђе у гол.
 2. Суперлига Србије 2017/18

  За неког ко хоће да покаже да се разуме дајеш превише паушалних оцена. Нпр. за Мићина да је Лалат од њега направио играча. Мићина сам гледао када је тек дошао у Чукарички и он је већ тада показивао да је велики потенцијал а све да га је тренирао Мурињо тешко да би за три месеца направио такав напредак какав ти описујеш у свом посту. Исто важи и за Копитовића. Дакле пробај мало да конкретно покажеш да си у праву попто видим да ти је до тога јако стало. И млад си момак, изађи мало на улицу, мувај и кресни неку девојку а не овде да се бавиш паткометријом. Форуми нису за то.
 3. Сваштара

  Коме је засметао филм о Зулуима ?
 4. Евролига 2017/18

  Ми смо против Жалгириса у првом колу имали шут за победу на њиховом терену. Кад видим колико су они напредовали а ми назадовали код тренера почетника плаче ми се . Олију фали неки кошгетер који ће да измисли поене када противник игра добру одбрану. Нажалост, више шанси дајем Жалгирису.
 5. АБА ЛИГА 2017/2018

  Ја сам гледао друго полувреме у Подгорици и крајње сам забринут ако будемо играли финале. Имали су пуно расположених играча а играли су максимално наложено што ће бити случај и против нас. Ако се узме да је ритам убитачан а Алимпије форсира маторије играче шансе су 50:50.
 6. Сваштара

  Воли да воајерише на инстаграму и качи слике са њега на ову тему !-)
 7. Сваштара

  Ја теби не тепам. Само те зовем у јединој могућој варијанти за твој ник јер да ти кажем пас или кер би из твог феминистичког угла било увреда пошто су то именице мушког рода , а не могу да ти се обратим именицама женског рода као нпр. џукело или не дај Боже кучко . -) Ми овде смо због Звезде тако да ако си љубитељ спорта овог или оног овде си на погрешном месту али ћемо те толерисати док не задовољиш своју потребу за тестостероном који ти мањка на ана.рс а изгледа и у реалном животу. У праву си да постоје безброј случајева да се добијена права не остварују у пракси , тако и овде женама није одузето никако право већ су добиле право да се запошљавају уз мужеву сагласност али се то није остваривало јер су се запошљавале и без дозволе мужа. -) Ево ситуација кад сам се осећао дискриминисано па ти то процени да ли је то било нормално осећање за ту ситуацију. Одем ја ,да бих се некако прехранио, да се пријавим за посао скупљања шљива на селу и од нас 15ак присутних одаберу свих пет жена које су биле а ниједног мушкарца. Покренусмо тада петицију да се и нама мушкима дозволи да се бавимо часним и поштеним послом скупљања шљива али због споре правне процедуре у Србији је одбијена као апсурдна јер жене у Србији више не купе шљиве, сада млате празну сламу на местима за које су се у међувремену " избориле " . -) О Аристофане јер си се ти инкарнирао на последње две стране ове теме. -) Податак за стопу саммоубиства не можеш да нађеш, њега су ми рекле забрађене док сам причао са њима на течном Фарса језику.-) Опет питам : КО ЈЕ "ОБЕСПРАВИО" ЖЕНЕ ? Очекујем одговор без безуспешних покушаја да се буде духовита тј. без икаквих покушаја да се буде духовита. -) Поздрав за особу која гледа тв Пинк. -)
 8. Сваштара

  Ау брате Кушо, као што сам рекао доживех тотални нокаут у трећој рунди.-) Опусти се мало куцо, што си нервозна. -) За разлику од тебе која си типкала док је било прво полувреме баскета ја када игра мој вољени тим сам фокусиран само на то и неко време после текме ме ништа не занима , поготово након онаквог скандалозног издања јуче. За разлику од тебе која си овде на форуму из разоноде и која ћеш се повући кад ти досади нас већина овде живимо Звезду. Једна од највећих глупости коју сам у животу чуо је израз " позитивна дискриминација " . Кад мало мућнеш главом схватићеш да је тако, contradictio in terminis . Како покушаваш да манипулишеш показује и то да из наведеног линка за Шпанију стоји, а то нигде ниси написала, да су по уставу из 1931 жене добила "сва права "али је онда то фашистички режим укинуо као што је укинуо и многа права и слободе мушкарцима. И професор права из Луизијане коментарише ситуацију у Шпанији само на основу слова на папиру а историја је наука о реалности. Као што рекох, кад би за 500 година проучавали историју Србије на основу правних прописа она би била земља благостања у свим сегментима. Ти си изгледа правник, или студент права , не разумеш се у историју и не осуђујем јер се не може човек у све разумети. И као претпостављам правница објасни ми најновији вид дискриминације мушкараца у Србији да мушкарац може бити приведен само на основу исказа жене да је малтретира. Где то има да неко заврши у ћузи без икаквог доказа ( сведока, модрице...) ? Па и у хришћанству је самоубиство један од највећих грехова. А да, извини, заборавио сам да сте ви радикалне феминисткиње уједно и атеисткиње. -) Из главе могу да наведем бар пет ситуација где сам се ја као мушко осетио дискриминисан у односу на жене али то никако не може да буде доказ да жене дискриминишу мушкарце Ове клиначке форе, као за нонсенс, нећу да коментаришем. И не добих одговор а лепо сам замолио : КО ЈЕ ТО " ОБЕСПРАВИО" ЖЕНЕ ? Ја се сад повлачим заиста из дискусије . Идем да шетам по лепом времену па можда налетим и на неку радикалну феминисткињу да уживо разменимо ставове. -) Поздрав контрашице !
 9. Сваштара

  Кушо, вршиш дискриминацију јер из три пута не погађаш тачан ник уважене форумашице ( да не кажем форумаша како и ја не бих вршио дискриминацију) док си мој са све понављањем слова погодио из прве. -) Предуго се чека одговор на мој пост тако да сам сигуран да салуки империја узвраћа ударац свом силином а ја сам већ озбиљно истрошен од дискусије тако да нема друге него да ти наставиш где ја стадох. -)
 10. Сваштара

  Ја никога не вређам већ ти својим ставовима о овој теми вређаш како мушки тако и женски род. Дакле за почетак још мало основног курса о историјској методологији. Историју као науку не занима шта је писало на папиру већ шта је било у реалности . То што је писало на папиру може да послужи једино као покретач за истраживање како је до тога дошло и да ли је тако било у реалности. Зато линк за Шпанију може бити никакав доказ за историју јер се не наводи ниједан конкретан случај нити санкција у случају да се оно што је написано није испоштовано. Замисли да неко проучава историју садашње Србије за 500година. Рекао би Србија земља права и демократије .Нонсенс ! Први линк је недостојно и коментарисати за сваког ко се озбиљно бави науком, са неког феминистичког сајта, без икакве фусноте одакле су подаци преузети ...Више него смешно. Ја ти објашњавам зашто жене нису имале нпр. право гласа што је и том историјском контексту било логично и оправдано али ти то изгледа не капираш. Тако је и за својину. Дакле својина се у историјском контексту везивала са могућношћу да се та својина брани и зато су титулари пре свега земље били мушкарци и наслеђивали је . Логично и оправдано. А ноторно је непознавање историје да жена ништа није добијала од оца. Бројни средњевековни извори говоре о томе да је отац давао огроман мираз приликом удаје ћерки а земљу није остављао из наведеног разлога. Уосталом у "развијенијим " цивилизацијама као нпр. Рим жена је имала право наследства и поседовања. А ту су под патриа потестас били и мушкарци тао да ту нема дискриминације. Поента мог писања за тенис и старатељство није била да кажем да сам ја у праву него да се разном демагогијом на начин на који се ту служиш може на милион један начин доказати да су мушкарци били и јесу обесправљени или дисриминисани као што је то Јури урадио са рударима. Ето сад ми паде још један " доказ" за дискриминисаност мушкараца а то су године одласка у пензију. Или то да жене законом морају да имају одређени проценат неких послова. То је толика увреда за жене против које се оне не буне јер би да увале буље на добра места јер се таквим законодавством потенцира да су жене инфериорне што је свакако увреда а и мушкарци се дискриминишу јер неко ко је мушког пола и има боље референце и квалитет може да остане без посла због квоте за жене. Неправда на нивоу према мушкарцу ! Зашто ја не бих могао да разговарам са забрађеним женама. Нема њих само у Саудијској Арабији већ и по Европи где повремено путујем. И замисли у тој муслиманској цивилизацији где су жене толико " обесправљене" и толико им лоше проценат самоубиства жена вишеструко мањи него у овој твојој западњачкој коју пропагираш . Шта ћемо са тим? -) У исламској цивилизацији, самом Курану , пише да муж мора лепо да се односи према жени чега се сваки прави верник придржава . Ја видим да су теби испрали мозак са западњачким каријеристичко- материјалистичким погледом на свет па само помињеш имовину, каријеру и томе слично што доводи до деструкције човечанства ( Е. Фром, Анатомија људске деструктивности) . Мој лични став је да је мајка троје, четворо, петоро ....деце најуспешнија жена на планети а не тамо неке типа Меркел, исфрустриране одвратне лезбаче које су теби изгледа идоли. И молим те да ми одговориш на кључно питање : КО ЈЕ "ОБЕСПРАВИО" ЖЕНЕ ? Хвала на одговору.
 11. Сваштара

  Cрећом по тебе , сиротињи држим бесплатно часове јер сам и сам сиротиња па саосећам. У свом посту ничим се ниси осврнула на мој упис већ само издекламовала неке напамет научене фразе са феминистичких сајтова које везе са мозгом немају. За озбиљну историјску науку ти си направила две више него почетничке грешке што те искључује као релевантног саговорника а то су поглед на ствари из садашњег угла и недопустиво вађење ствари из историјског контекста. Шта ћемо нпр. са 16.веком када није било право гласа , онда су изгледа сви били обесправљени и живели у депресији због тога. Помињеш антички свет . Историјски контекст о коме ти говорим је да тамо где је било гласања жене нису то радиле јер је појам државности везиван за војску и војну службу и само они који су ишли у рат имали су право да одлучују што је и логично. Ти би да одлучујеш да ли ћу ја да идем негде да идем да гинем или не. Признаћеш нелогично и неправедно. Још један доказ како се гледало на жене , каваљерски, јер су мушкарци ишли да се жртвују за њих и њихову слободу. Да нешто знаш о античком свету знала би какав су углед у друштву и статус имале Аспасија из Милета, Сапфо са Лезбоза, Хипархија из Тебе ....дакле никаква дискриминација. Препоручујем ти књигу Олге Пелцер, Дојиље у римском Египту , да видиш какво су поштовање имале жене у античком свету. У једном делу античког света, као и од доба револуција државност и гласање се везивало за поседовање имовине . Гласали су они који су плаћали порез држави. Као данас, плаћаш чланарину Звезди гласаш на изборима у супротном не. Жена се удавала за мужа, долазила у његову кућу, логично је да је та имовина његово власништво и да само он може да гласа. Зато је и читава имовина припадала у ВБ мушкарцима након развода јер је фактички и била његова. Уосталом , и многи мушкарци нису имали право гласа јер нису имали имовину, или довољну имовину, па се нигде не прича о дискриминацији мушкараца. О муслиманском културно-цивилизацијском моделу не желим да дискутујем јер је прешироко, само знам да тамо нема онаквих лудача, које са све правом гласа , убише своју мајку, као јуче она професорка енглеског на Звездари. Уосталом, све забрађене жене са којима сам разговарао су биле веома срећне и нису се осећале обесправљено. О спаљивању вештица је смешно причати јер су у исто доба спаљивани и бројни мушкарци. Сад мало два примера, од милион, како су мушкарци обесправљени и то замисли у данашњем " прогресивном свету" како ти то називаш. Ако је за долазак људског бића на свет потребан мушкарац и жена зашто судови додељују старатељство женама?! Дискриминација на делу. Или нпр. једно истраживање је показало да на гренд слему мушкарац у просеку на терену проведе 3,5 сата а жена 2 сата. Плаћени су исто иако мушкарац ради свој посао 75% дуже . Да ли је то праведно? Није! Дискриминација на делу и тако бих могао до ујутро. А за Фр и Шп нисам знао да жене нису смеле да се запосле без потврде мужа али ми само реци из које је књиге тај податак? А сад брзо на сурф да нађеш прикладан наслов. -)
 12. Сваштара

  Овај твоје писање на тему 8. марта је толико пуна фраза, флоскула, стереотипа, нетачности....па рекох да већ кад сам ти дао минус нађем и мало времена да те изедукујем. Све полази од тога да су жене некада биле обесправљене што тврдим да никада није био случај јер да би то било неко је морао да их обесправи. Ко би то могао да буде ако не зли, покварени мушкарци ! ? Дакле на разним меридијанима, који нису имали никаквог контакта једни са другима, зли мушкарци су се некако уротили и решили да обесправе жене. Ноторна глупост од које је једино већа да су жене данас обесправљене. И онда су се јадне жене храбро побуниле да су се мушкарцима напуниле гаће и решили су да изједначе жене у правима. Зар то није нелогично ?! Права истина је да је у историјском контексту мушкарци радили теже послове што је нормално јер су јачи а жене неке друге, пре свега кућне . То се пре може назвати џентлменство него обесправљивање. Постоје послови у којима су мушкарци бољи као и они које боље обављају жене. Само будала може да мисли да је због тога неки пол обесправљен ако га има мање у некој професији. Само чекам када ће се увести и да спортски тимови морају да буду мешовити да би се исправила наводна обесправљеност жена, па пошто у фудбалу има 11 играча на терену да се и то промени и уведе 10 играча како би било 5м+5ж. А онда да се уведе правило да мора да буде и два геја у тиму и један транџа. Боже, куда иде овај свет када људи гутају како им се сервира !
 13. АБА ЛИГА 2017/2018

  Јес у прави си за године. Преварило ме је што у фаци Величковић бар мени делује старије од Пероа.
 14. АБА ЛИГА 2017/2018

  Овај матори Новица игра као младић а наш Перо као деда !
 15. Сваштара

  Ово што си написао једноставно није тачно. Ја сматрам ДОС горим од Слобе . Зашто тако мислим. Слоба је био у много комплекснијем историјском моменту на власти и гледано са дистанце много је грешио али ретко ко би на његовом месту другачије поступио. Пљачкање државе од СПС- ЈУЛ мафије за сваку осуду. Онда долази ДОС , скоро читава тадшања опозиција, исто чине много грешака у спољној политици а пљачкање се наставља истим интензитетом, ако не и горе. То је морално дотукло овај народ који је очекивсо поштену власт која ће бринути о добробити државе а не како да напуни своје џепове. Зато сматрам власт ДОС- а гором, јер су били неко светло за бољу будућност а својим радом убили су оно мало оптимизма што је остсло код народа. Видевши то млади су наставили да одлазе из Србије. Верујем да нису били такво разочарење да би бар одређени проценат људи остао овде.
×