Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  3,847
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  7

Деееккки last won the day on January 19

Деееккки had the most liked content!

Репутација на форуму

9,846 Одлична

1 Follower

About Деееккки

 • Позиција
  Аџин генерал !

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

4,756 profile views
 1. Браво Звездо ! После овакве сезоне и знајући наше финансије тешко ће бити задржати Филипа у тиму! Једино да се уздамо у породичне везе !-)
 2. Деееккки

  Млађе категорије ККЦЗ

  Крај 81:89. Код нас Томашевић најбољи, 34поена, мека рука, добра техника, мислим да му фали мало експлозивности. Карапанџић има леп скок -шут. Павићевић има добро тело и мислим да је материјал за обраду. Машић има добру енергију. Код њих Пажин ме одушевио. Има баш мекану руку, прави олд-скул шутер. Пецарски је добар али је истрипован. На једном тренингу јуниорске репке када је каснио и приупитан мало оштрије од тренера зашто је закаснио он је одговорио " буди срећан што сам уопште дошао".
 3. Деееккки

  Млађе категорије ККЦЗ

  62:71. Направисмо серију 9:0. Само јако и храбро.
 4. Деееккки

  Млађе категорије ККЦЗ

  Који таленат треба да будеш да изгубиш 20 разлике за само 8 минута. Крај полувремена 30:51, крај 3/4 62:62. Попиздех !
 5. А каква је разлика да ли они били трећи или четврти? У Европу ће ићи свакако осим ако не пустимо Нешка да освоји куп.
 6. Данас би истакао једино Јованчића који је био мање лош од остатка тима. По кретњама Вукановића види се да није шпиц него крило тако да ја више ту не бих експериментисао. Лука Луковић који против Партиазна није могао да мрдна данас је изгледао као Роналдо. Не разумем зашто онакав притисак није био последњих 20 минута а не само пет !
 7. Не зна се ко је гори од тројца Гобељић, Милуновић, Савић ! Некако уз повремене блескове ми ове полусезоне играмо све горе и горе.
 8. Можда имаш диплому неког факултета али то сигурно није правни јер видим да ти друштвене науке нису јача страна. Ја не дижем тензије. Изнео сам своје виђење утакмице и суђења, онда је овај првопоменути у твом посту тражио објашњење мог мишљења, ја сам му то додатно објаснио а онда је он тражио одговоре са "да" или "не" очигчедно у жељи да провоцира а ја заиста не функционишем у таквим димензијама јер ствари у животу нису ни црне ни беле.
 9. Па јел имаш диплому ПФБУ ? -) И драго ми је да твоје коментаре лајкују људи који сами за себе кажу да се не разумеју добро у баскет и не прате га пуно. Човић +/- индекс -13. Некада треба ризиковати и пробати са изненађењима. Можда би се исплатило да је неке минуте узео Ненадић који је сигурно наш најмање скаутиран играч. Јел зна неко да ли је можда Бориша повређен па га зато није било?
 10. Ја сам теби одговорио али ти пошто разумеш само просте одговоре са да или не ја ти ту не могу помоћи. Можеш само да вређаш, тиме показујеш своју немоћ. Ја да сам на том нивоу не бих завршио највише школе а не као ти остао заглављен на правном факултету као неко ко ни тада ни сада не капира чак ни поделу власти. А ево и клана да те још мало осоколи да вређаш.
 11. Када очигледно не разумеш онда нема смисла даље објашњавати јер не желим да се спуштам на ниво детета предшколског узраста. Поздрав.
 12. Покушаћу још једном . Критеријум суђења је у којој мери судије допуштају грубљу игру а доношење одлука је када уместо фаула у нападу Кола они тенденциозно свирају фаул Лазића.
 13. Ја нигде нисам рекао да је суђење било добро него критеријум јер за разлику од прошле утакмице сада су свирани фаулови над нашим бековима и Будућност брзо улазила у бонус. Што имамо тренера који не уме то да искористи је други проблем.
 14. Јебеш ти тренера који га толико ставља ! Па Раданов би имао бољи учинак ! Ау какво катастрофално вођење утакмице од стране Томића! Да ли је тај вечити помоћни тренер чуо за УМОР ! Постављање напада у стилу дај лопту Берону и то је то. Значи Бориша мора да игра без обзира како играо Фаје јер када немаш шутера ни на 4 ни на 5 то омогуућава противнику много лакшу одбрану са безброј тактичких варијанти ! Јебеш ми све ако Човић нема највећу минутажу током сезоне међу српским играчима и шта онда причати ! Критеријум суђења је био добар. Будућност је у трећој и четвртој четвртини брзо улазила у бонус, спорно је било навлачење на њихову страну приликом доношења многих одлука.
×