Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  2,331
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  4

Деееккки last won the day on February 13 2012

Деееккки had the most liked content!

1 Follower

About Деееккки

 • Позиција
  Аџин генерал !
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Not Telling

Последњи прегледи профила

1,781 profile views
 1. Пријатељу, тај Шарановић је један од првих који је улетео на терен Маракане у чувеној тучи (мислим да је то било 1989. године) када је Лукић дао гол у 90. минуту. Наравно да као зрео човек он неће у расправама да да пени али зато ће испод жита урадити све да нам насмрди што је више могуће. Не знам колико година има тај Адам Штулић али ми делује исти рад као Шарановић. Па и Радуловић са Арене претвара се да је објективан тако што неке небитне судијске одлуке које су свиране у корист Партизана а није требало да буде свиране прокоментарише да је судијска грешка у корист Партизана али зато када је нешто битно досуђено Партизану као нпр.пенал он увек заћути или потврди судијску одлуку.
 2. То је то о чему сам и ја овде писао ! Хиљаду пута поновљена лаж постаје истина, а они су распоредили своје људе свуда по медијима да имају могућност да је понове хиљаду пута тако да је та "истина" ушла у мозак и дела Звездаша који су овде почели да заступају гледишта која гробарима иду у прилог и тако нас поделили. Због тога сам упао у расправу жешће него икад са тим форумашима, банован .... али све то нема везе ако ти млади момци схвате са каквим олошима имамо посла и да убудуће не наседају на њихове спинове, манипулације..... Апсолутни бојкот ружнала, бљуца, моцарта, монда, у92..... Ни случајно не би требало тамо улазити као ни качити њихове линкове овде.
 3. Нисам се ја побунио што форумаши поједини мисле да није био пенал већ због тога што су на основу тога говорили да је утакмица намештена и да смо ми затворили првенство. Судија може да погреши из много других разлога , ако је уопште и погрешио, а постоји и оно што се зове слободно судијско уверење. Разочарао ме је и моменат у коме се то пише, баш онда када су напади у истом смеру били најјачи од туђмановог клуба. Понекад је паметно сачекати са изношењем мишљења а понекад га уопште не рећи.
 4. Нису они популарно прозвани реални и поштени Звездаши него су се сами тако прозвали вређајући нас који кажемо да је био пенал за нас да смо непоштени. Њихове омиљене конструкције биле су типа :...ако ћемо реално и поштено пенал није био а свако ко мисли другачије подржава крађу.....И тако су ти људи започели свађу а не ми . Прочитај Стиксов пост где пише како напушта форум и ако то није увреда онда нек вам је на част. Ја јесам увредио такве људе који су се придружили медијској хајци назвавши их Звездашки измет , зато сам банован три дана, али реално ја немам други израз за оног ко подржава тврдње Вучелића и Пантића. Додуше, касније сам се сетио израза Вучелићевци, што је за неког вероватно исто увреда, али да поновим, како другачије да назовем оне који цитирају или парафразирају Вучелића и оне који раде по његовом налогу. Ја се овде расправљам са Мацаном о улози медија у савременом друштву и добијам одговоре типа да медији малте не нису ни битни. Па ако нису битни што су гробари дигли толику хајку?! Људи паметно урадили, остварили циљ, сад се скоро па ућутали, само се огласе да изврше притисак на судију, и било ког да ставе да суди они ће рећи да не ваља, а тај неко ће да би доказао да није лопов и антигробар неку спорну ситуацију судити за њих јер тако нажалост функционише људска психа. Знам да Мацан, Дражен, ИБРС, нису гробари, воле Звезду можда и више од мене али због неискуства су дозволили да им гробари исперу мозак, тако постану они који врше поделе међу нама, а сада нам се ти исти гробари смеју иза леђа. Зато децо, не наседајте на њихове лажи, увек причајте и мислите супротно од онога што ти олоши кажу, и без сумње тада ћете бити у праву.
 5. Ти наши играчи , тренер, судије, савез, па и политичари, нису затворени у глуву собу па да ништа не утиче на њих и зато баш то хоћу да кажем, да су гробари медијски нас одували и то је допринело да освоје титулу, наравно као један од разлога а било је и других о чему си и ти сада писао. Ево ти један пример. Судије слушају стално од друге стране да краду за нас, наравно и ти људи не желе да испадну лопови, и онда им се у глави створи мантра да ако досуде неку спорну ситуацију за нас биће етикетирани у јавности као лопови и зато ту спорну ситуацију одсуде контра нас . Ако по теби ништа не утиче на играче зашто се онда пред битне мечеве затварају у карантин?
 6. Пријатељу, кад схватиш да је у модерном свету медијски рат више од пола добијеног рата онда можемо озбиљно да разговарамо.
 7. Џабе ти то пишеш када и на овом форуму имаш многе који свршавају свакодневно на њихову "маестралну" игру, беспоштедно дркају на Евертона, Леонарда, Ђурђевића....а нашу сваку спорну и неспорну ситуацију сецирају до најситнијих детаља и увек извлаче закључак против нашег тима и да намештамо утакмице, затварамо првенство. За то што пишеш очекуј да будеш ускоро банован, као Горанче, Дон Гогац, Бишоп, ја .... док нпр. Стикс може да вређа како год хоће, јебига, његово се мишљење поклапа са мишљењем администратора. Али нема везе, ничија није горела до зоре.
 8. А јел си у убоо и прошле недеље прелаз на Крову из 1 у 2 ?
 9. Видим ја да овде "објективни " Звездаши опет креирају атмосферу да ако ми освојимо Куп то ће бити крађом као што су радили кад су постојали изгледи да узмемо титулу !
 10. Откад су вама Херцегованцима браћа хрвати ? ? ?
 11. Стадион Олимпијакоса споља.
 12. Ајмо браћо ! -)
 13. Ја заиста мислим да неке ствари могу да се виде боље уживо, зато и идем на утакмице кад год могу, а поготово ако су трибине близу терена као што је то случај у Крушевцу и ако у некој спорној ситуацији контакт постоји што се види на снимку. Људи који су били близу могу да допринесу разјашњењу ситуације виђењем догађаја из свог угла. И њих тројица су видели све из три различита угла, као и три камере телевизије, и рекли да је био пенал. Таква је ситуација и локалног клуба чије утакмице повремено одгледам , где сам многе ситуације видео боље него било која камера. Познато је да се у Јсл фаул свира за мање ствари него у Европи, пенал такође, тако да је и по тој логици ово био пенал за нас. Не наседајте на гробарску пропаганду која све ради да они дођу до титуле . Читајте њихове новинаре, коментаре на разним местима...има ли игде само помена да је можда био пенал над Трујићем?! Оваквим написима око нашег пенала стварају притисак на судије да нам у неком наредном колу не свирају пенал а томе им свесрдно помажу " објективни Цигани" . Ево већ праве увертиру за Вошу како ће да нас пусти. По принципу држ'те лопова. Они наместили а сада већ медијска помпа да ће Воша нас да пусти ! Памет у главу, апсолутна слога, јединство и подршка међу Звездашима јер са великим олошима имамо посла !
 14. По теби, судија у очима има мерач јачине контакта ?! Замисли да се ти и ја поздрављамо и неко са око 20ак метара удаљености процењује колико смо јако један другом стегнули шаку. Бесмислено. Судија у овој ситуацији види обе руке на противничком играчу и ако хоће да суди поштено он свира пенал. Погледај слику изнад, а након тога десну руку склања са Трујићеве руке и повлачи га и за дрес. Обрати пажњу и како Вулићевић склања руке, свестан да због тога судија треба да свира пенал за противника. Дакле , овде је Војводина оштећена драстично. Мени је криво што се на звездашком форуму више дискутује о пеналу у Крушевцу који је према тројици форумаша који су били на утакмици постојао а мање говори о томе да ЈСДП чини све што може нефудбалски да нам отме титулу !
 15. Још у преносу сам видео да је пенал над Трујићем био чист као суза ! Мелег јесте био очајан али је играч потеза који може да реши утакмицу за разлику од његове измене која се показала сто пута горе ! И како онда објаснити измену Трујића који је једини био опасност по гол гробара! Наместили су утакмицу више него очигледно а да ли је лова у питању или неки договор за куп видећемо у среду.