Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  3,561
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  7

Деееккки last won the day on January 19

Деееккки had the most liked content!

Репутација на форуму

9,128 Одлична

1 Follower

About Деееккки

 • Позиција
  Аџин генерал !

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

4,291 profile views
 1. Деееккки

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Нигде ја нисам рекао да је то неморално ни нелегитимно само коментаришем ко жели да други добију бан за шта си ти мене оптужио. Меси није рахитичан. Он управо има изванредну грађу мишића што му омогућава лакоћу кретања. Још једном понављам, физички габарити су ту небитни.
 2. Деееккки

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Ја покушавам да водим нормалну дискусију, износим аргументе а за то добијем пост са констатацијама " немаш аргументе, причаш напамет, изокрећеш речи..." Немам никакву потребу да неко добије бан . Не идем ја овде около и пријављујем постове већ неко други. Тактичко-техничка обученост је нешто што се стиче и учи на тренинзима а физичке карактеристике нешто што се може унапредити али је максимум углавном генетски одређен . Ако је тај максимум испод одређених мимимума са таквим дететом неће нико да ради. Провери зашто мали Рајовић није прошао у Бајерну.
 3. Деееккки

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Ја ти само показујем да се статистиком свашта може доказати и као што ти доказујеш неким подацима да је Боаћи бољи од Павкова тако и ја истом статистиком могу да докажем да је Павков бољи од Боаћија. Како ти релативизујеш статистику коју сам ја изнео тако и ја могу да релативизујем твоју коју си изнео али ме мрзи да пишем километарске постове. Уосталом прочитај шта је о статистици рекао Инијеста па да наставимо разговор. На основу онога што пишеш све сам сигурнији да си ти можда Дарјан или његов брат близанац или неки сличан тип који никад није играо и тренирао а фудбалом се бавио преко играња игрица и читања интернета. Не знам шта да кажем на изјаву да је у савременом фудбалу техничко- тактичка спремност изнад физичке. У модерном спорту физичке карактеристике су скоро па све. Још 90тих су у врхунским клубовима уведене медицинске лабораторије где се дете када дође да треенира одмах тестира. Ако структура мишића, срце и још неки параметри нису на одређеном нивоу детету се одмах захвале јер неће да улажу паре у тактичко-техничку обуку иако је дете можда технички испред својих вршњака и могло би да наступа за клуб у свом узрасту. Говорити да је Плавшић физички неспреман је нетачно. Он је ситан али има изузетну снагу, сав је утегнут у мишићима и зато га и зову атомски мрав. По држању тела да нешто знаш видео ни да код Јовељића то још није случај. Нетачна је и изјава да је Ередивизија много јача од наше лиге. Изузимајући три поменута клуба остали нису нешто и нпр. Војводина би могла да игра егал са осмим тимом њихове лиге. О промени позиције ти и кажем да се нека особина развила играњем на некој позицији коју тај играч не би имао да је све време каријере играо на истој позицији. Тренери имају тај обичај у млађим категоријама да мењањем позиција развијају различите особине а онда процене за коју је играч најбољи али ти пошто никада ниси тренирао то не знаш. Тако нпр. у баскету играч који има висину а игра плеја често се једно време ставља да игра на четири како би развио игру на ниском посту која ће му једног дана добро доћи. Користим баскет метафоре да ти лакше дочарам пошто видим да слабо капираш. За данас доста фудбалске клинике а ако наставим и сутра да те учим доставићу ти рачун за уплату хонорара. Пошто знаш друга Авантија даћу ти попуст. Спортски поздрав.
 4. Деееккки

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Ја хоћу да ти кажем оно што је и Дзјуба написао да статистиком може да се докаже све и свашта и да она много тога не показује. Нпр. могу и ја да докажем да је Павков бољи од Боаћиа по учинковитости на утакмицима у сениорској конкуренцији где има 0,42 а Боаћи 0,35. Има много примера где се игром на једној позицији развиле карактеристике које много значе за игру на другој позицији. Рецимо играње на позицији у везном реду је допринело квалитету игре касније на штоперској позицији пре свега у виду боље покретљивости . Примери : Ле Талек, Матип, Папастопулос, Михајловић... Или играњем на позицији предњег везног развиле голгетерске способности. Пример: Пеђа Мијатовић. Чуди ме да ти као "врсни" познавалац фудбала то не знаш. Каква црна литература.-) Као што рече твој друг Аванти, фудбал сам учио на ливадама, шљакама, трибинама, из разговора са играчима, тренерима, седим главама које су цео живот провеле на истом месту истих тих шљака и ливада а који се у фудбал разумеју боље него аутори тих стручних књига. Везано за младе играче. Они се у прве тимове уводе када достигну физичку зрелост за први тим. Неко буде то са 16 година како Руни који је и у тим годинама био јак као бик а неко много касније. Није ни чудо што је Јовић сада експлодирао а не раније када није био физички зрео. И она прича коју вртиш за Илића који игра у Ере дивизији. Он игра у тиму који управо за то служи, развој играча као код нас Графичар и који нема императив победе као наш клуб. А пошто сам гледао неколико утакмица уживо у Ере дивизији могу да кажем да је осим Ајакса, Псв-а и Фејнорда квалитет фудбала на ниском нивоу.
 5. Деееккки

  Медијске спекулације, инсајдери 2018!

  Везано за овај и твој наредни пост опет превише ослањања на статистику. Ова табела, ако изузмемо играче који нису играли класичног шпица ( Катаи, Бен, Крупниковић) сваки старији навијач ће рећи да је бар 6-7 шпицева са табеле квалитетнији играчи од Боаћија а можда и више. Ево може твој форумашки пријатељ Аванти да ти потврди. Реалније би било да си за статистику у другом посту узео број одиграних минута а не утакмица јер је Боаћи најчешће био стартер а Павков био резерва. Исто би било реалније да се гледа учинак играча у сениорској каријери а не само у једном клубу јер се тако осликава константност голгетерског учинка. Слажемо се ваљда да нашу лигу може да игра свако од три центарфора поготово уз пакера као Марин а надамо се да ће и Мирко заблистати. Али за Европу Павков има једну велику предност у односу на Боаћија а то је да је бољи у давању голова када тим не гради игру већ је превасходно оријентисан на дефанзиву и вреба шансе из прекида. Ја лично ценим Боаћија као играча али мислим да и он и Павков имају место у тиму и да се ротирају у зависности од форме и противника. Јесте то мало незгодно што се затвара место Јовељићу а не слажем се да играње на крилу Јовељића је бескорисно. Можда стручни штаб процењује да њему недостају неке карактеристике које могу да се унапреде чак и више кроз игру на крилу него на примарној позицији. Друго, можда се у неким утакмицама може пробати игра са два шпица бар једно полувреме.
 6. Деееккки

  Сваштара

  Рекао бих да је то иста година или сезона када је Крупни дао легендарни гол маказицама. Искрено ја се овог дербија ни не сећам а био сам на њему 100% . Сад ми се након снимка враћа сећање на гол Предрага Станковића и Саве Милошевића. Ко је прошао даље ? Следеће година је ваљда био онај куп дерби када је судија Сава Чоканица доносио спорне одлуке.
 7. Деееккки

  Управа кошаркашког клуба

  Не мора да значи да је то била глупост да иду титуле 1:1 . Можда су увидели да ће овако оба табора бити још задовољнија и решили да то примене, ми доминација у фудбалу они у кошарци.
 8. Деееккки

  Управа кошаркашког клуба

  Газда Човке опет право у мету. Сваком реченицом је рекао сушту истину ! А не знам како Филип може да буде крив што нисмо победили финале и узели Куп када је имао малу минутажу и за то време није имао неких кардиналних грешака.
 9. Деееккки

  Управа кошаркашког клуба

  Ја те опет питам: Да ли очекујеш да неко ради свој посао без иједне грешке ? И још два питања . Да ли ти мислиш да ми имамо буџет од 20-30 милиона па да можемо да доведемо Жоца и склопимо идеалан ростер ? И да ли мислиш да ми и са свим грешкама које прави напа управа имамо право да нас не оштете у суђењу ?
 10. Деееккки

  Управа кошаркашког клуба

  Јел су измишљене зле силе то што имају више пара од државних спонзора него ми ? Јел су измишљене зле силе што им се пасоши дају за играче који су 3-4 месеца у Србији ? Јел су измишљене зле силе што им цео врх на митингу напредњака ? Јел су измишљене зле силе што је цео савез њихов ? Јел су измишљене зле силе што су нам противправно узели Сафета ? Не него ће Човић са сличним буџетом као они да направи тим бољи за тридесет разлике па одлуке судија неће утицати. Са таквим Звездашима они ће нас увек *****. Кад некада се донесе одлука против њих они сви сложно у глас против тога а неки од нас пљују председника и тало релативизују крађу ! Срамота !
 11. Деееккки

  Управа кошаркашког клуба

  Не схватам људе који пишу да смо ми јуче одиграли лошу утакмицу и да смо били неборбени. Шут нас није хтео што је вероватно последица умора а све остало са овим ростером и у оваквом стању је било доста добро. Размахали су се једино Бусаџија али то је играч који има искуство, квалитет и кога Бориша због своје грађе не може да брани и Лендејл у последњој четвртини због лоше одбране Ристића који је по мени главни кривац са играчке стране за пораз. Везано и за Терзића и Човића. Зар не можете да схватите да се неке грешке праве из најбоље намере. Ако то несхватање могу да разумем код људи који још нису почели да раде због школе и факултета нејасно ми је за људе који су запослени. Зар ви не правите грешке на својим пословима? Свако их прави али неком сујета је да то да призна, неко се не бави можда размишљањем шта и како урадити боље а вероватно има и оних који раде толико нискоумне послове да грешке иако их има немају неки утицај на пословање компаније. Не кажем да нема и лоших потеза у ФК и КК који за мотив имају личну финансијску добит и потеза који се морају учинити као услуга некоме да би се после профитирало од контрауслуге како је то Луне лепо описао у једном од својих постова. Ја сам први био 2014. године да оде Човић а остану напредњаци. Сматрам да би сипањем новца у клуб имали и још боље резултате него са комбинацијом Човић- Радоњић поготово што успеси ФК-а тада нису били ни на помолу а нешто би морали да ураде како би задовољили најбројнију навијачку масу у земљи и учврстили своје позиције. Ок, то су сада приче ШББКББ тако да хвала Човићу и Радоњићу за све што су урадили. Сад сам за апсолутну подршку Човићу са свим својим грешкама и манама. Зашто ? Време се променило и власт је према мојим информацијама усвојила ону гробарску мантру да Звезда треба да доминира у фудбалу а они у баскету (Звездаши- фудбалски навијачи, Партизановци- кошаркашки) и тако сви срећни и не чује се нигде да је председник хомосексуалац. Зато и сипају паре у ККП а и понашање наше групе ми нешто као говори да ове информације које имам имају основа. Е једини који можда може да поремети те планове је Небојша тј. мени нико други не пада на памет пошто мени да их карамо само у фудбалу није гушт него хоћу да их карамо и тамо где их највише боли а то је баскет. Небојша има те хале, искуство, одређене контакте , рекао бих да је из одређених разлога политички-правно недодирљив и по мени је ова сезона кључна да не потонемо испод њих и Будућности а једино то можемо освајањем Абе. Ако не освојимо ми вероватно ће то бити Футура што значи да ће Мило сипати тамо још пара, гробари ће без обзира на резултате добијати лову и нама се тако шансе још умањују за наредну сезону да нешто урадимо него за ову када смо скрпили солидан тим. Погрешио сам тему па молим админе да пребаце на тему о управи КК ила на куп.
 12. Деееккки

  Куп Радивоја Кораћа 14-17.02.2019 (Ниш)

  Делимично ће помоћи јер ћемо због учешћа у ЕЛ моћи да доводимо боље играче, имати од градске управе више новца, претпостављам да би се посета опет мало поправила а и са десет победа би имали 370 000 додатних у буџету и око 200 000 од тв права. Газда би онда имао и више аргумената да опљуне по фаворизовању ККП.
 13. Деееккки

  Европске кошаркашке лиге

  Имам решење. Да одемо ми да играмо грчку лигу а Оли нека игра нашу лигу .-)
 14. Деееккки

  Куп Радивоја Кораћа 14-17.02.2019 (Ниш)

  Једини начин да се ово не деси о чему си писао јесте да ове године освојимо Абу. У супротном случају сценарио подређености у кошарци нам не гине.
 15. Деееккки

  Куп Радивоја Кораћа 14-17.02.2019 (Ниш)

  Da li si ti video kakav faul nad Singltonom nisu svirali pre toga ? Udarac po glavi na ziceru.
×