Jump to content

Деееккки

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  5,310
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  9

Деееккки last won the day on September 1 2021

Деееккки had the most liked content!

1 Follower

About Деееккки

Информације профила

 • Пол
  Not Telling
 • Локација:
  Београд

Последњи прегледи профила

6,752 profile views

Деееккки's Achievements

Звездина Звезда

Звездина Звезда (9/10)

13k

Репутација на форуму

 1. Све раде да нас буде што мање у хали и одврате оне који се двоуме да уопште крену ка хали. Мислим да им је јасно да је бар пар стотина карата отишло нама и уз бројку коју би наши купили код тапкара била би нас солидна бројка унутра. Не знам како замишљају да неки појединац Звездаш седи сам окружен њима кад је очигледно да би био нападнут. Мислим да ће се и око овог питања умешати врховни вођа и донети одлуку на радост васколиког пучанства.
 2. Какву леђну технику има Ледеј?! Скоро па никакву. Углавном поентира лицем ка кошу. Ни Лесор у том погледу није нека претња. Најопаснији је на офанзивном скоку и слажем се да га краси велика енергија што би Петрушев требало да поправи. Једна баш озбиљна тројка која зна да игра за себе и погоди преко руке би донела огроман бенефит јер би остали у петорци били растерећенији и опасност би споља претила од свих играча. Холинс је оно што нам најмање треба. Раднике већ имамо. Па он на више од пола утакмица прошле сезоне нападачки није могао да се састави а нама треба поентерски убица јер у нападу највише шкрипи. Нама треба неко попут Квинсија Милера из најбољих дана.
 3. Мало овде појединци претерују у погледу њихове снаге у односу на нас. Нама треба један екстра скорер на позицији три да би нападачки стартна постава била поентерски потентна бар као њихова. Дакле , Вилдоза, Недовић, појачање, Бентил, Петрушев ништа слабије од Егзум, Пантер, Нанели, Ледеј, Лесор. Да не говоримо да друга петорка Пефи, Џони, Кобра, Лука, Кузма (Хасан) је јача од њихових замена и плус тактичке улоге за Лазића, Лазаревића, Илића... Дакле, по мени довести бруталну тројку и имамо сасвим реалне шансе да узмемо трофеје.
 4. Терза као и обично све тачно рекао. Сад нам преостаје да видимо да ли ће се понашати у складу са изреченим и урадити добру доселекцију екипе.
 5. Нека је жив и здрав и у Звезди да буде и даље један од носилаца бар ако остане на овом нивоу. А овог демагога од тренера, без ауторитета, што пре шутнути јер туђе грешке паметан човек не понавља,, видети под Партизан са Столицом. Ове играче које је помињао могу Катаију само да траже аутограм и питају за дрес бар још две -три године ако остане бар на овом нивоу.
 6. https://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/4046505/sportski-direktor-zvezde-prebio-legendu-partizana Помислих коначно нека вајда од Мите.
 7. Ова говна из Хотспорта треба забранити на форуму. Први пут у животу сам хтео да оставим коментар на вест видевши да има само гробарских коментара али ми нису објавили иако сам био јако умерен док њихови у којима се Звезда вређа најгоре су објављени. Надам се да ће тај говнарски портал убрзо банкротирати. Иначе,одлично саопштење управе.
 8. Каква добра вест и то баш на Павковдан ! Види се да имамо озбиљне припреме за ЛШ кад нам се враћа најефикаснији играч у ЛШ.
 9. Никад боља увертира за прелазни рок ! Ако се по јутру дан познаје биће ово берићетан прелазни рок.
 10. Мени је мртва трка ко ми је веће разочарење, Пефика или Џони. Ипак бих се Пефике пре одрекао јер је Џони бар опасност за противника шутем док Пефи то није а свако стручан ће рећи да плејмејкер мора да буде опасност за противнички кош. Адамса морам још да гледам да бих донео закључак да ли је кандидат за шилбовање пре неког из поменутог двојца.
 11. За тебе ми је лако да објасним што ти Руси које су упознао готиве Србе али мислим да ти узорак није баш репрезентативан.
 12. Нисам ово скинуо са Блица већ са другог портала а као што сам написао не би ни поверовао да се не поклапа са личним искуством. У животу сам упознао сигурно преко 50 Руса разних година и нивоа образовања и баш ниједан није био србофил за разлику од нпр.Грка које где год да сам упознао одмах смо били малте не као браћа односно осетио сам екстра готиву од њих због нације којој припадам. У таквим ситуацијама наравно да ће бити топла добродошлица. Исти би дочек био и да су неке студенткиње дошле из Португала. Мени је пар људи који раде у Русији причало да их Руси третирају на исти начин као што третирају било које друге колеге из иностранства. Приметио сам да углавном Срби из ЦГ и Херцеговине верују у тај наратив да нас Руси нешто специјално готиве. Ја сам ту илузију коју су ми наметали у млађим данима срећом давно изгубио а ваше право је да верујете у шта год желите.
 13. Јури, ево ти интервју једне Рускиње која је дошла овде да живи. Не бих поверовао да моја искуства са Русима којих сам доста упознао на путовањима нису идентична. Кад бих рекао да сам Србин понашали су се као да сма рекао да сам Француз, Италијан, Шпанац...ма свеједно, тотално хладно и незаинтересовано. Rekla je i da Rusi nemaju pojma ko su Srbi, da uopšte nas ne osećaju kao bratski narod, da je ona za Srbiju saznala preko - fudbala. "Ovde svi kad čuju da ste Rus, oni vas odmah časte pićem. Ali u Rusiji, Rusi pojma nemaju ko su Srbi. Ovde su verovatno vama svi govorili još školi da su Srbi i Rusi bratski narod, ali tužna istina je da u Rusiji mi nemamo takav stav prema Srbima. Većina Rusa ne zna ni gde je Srbija
 14. Тако пише на википедији али филолози сматрају да у доба неписмености народа такве песме и приче су морале настати у генерацији у којој се догађај одиграо. Мало је вероватно да се прво читало о догађају, јер није ни имало одакле да се чита, па онда ствара песма. Бенедикт Курипечић који пише 1530.године помиње епске песме о Милошу тако да су оне тада већ постојале и биле познате Михаиловићу.
×
×
 • Create New...