Jump to content

Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

zgaca62

Звездаши
 • Постова

  503
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,700 Одлична

About zgaca62

 • Позиција
  Омладинац
 • Рођендан May 16

Контакт

 • Yahoo
  zgaca62@yahoo.com

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Beograd
 • Интересовања
  prevođenje

Поља профила

 • Прва утакмица
  2.5.1976. Zvezda - Čelik Zenica 0:1

Последњи прегледи профила

1,488 profile views
 1. Суперлига Србије 2018/19

  Samo što sa Vojvodinom igramo 16.02.2019. a ne 16.12.2018.
 2. Сваштара

  Nisam znao gde ovo da stavim, ako neko hoće da vidi kako smo dobili Poljsku u 3X3 u polufinalu Svetskog prvenstva
 3. Сваштара

  Нпр. што не војска у доба Дос-а сведена на најјадније могуће гране а сада се ипак ради нешто да се ревитализује. Што за 12 год Досове власти нису успели да направе аутопут кроз војвођанску равницу где је то најједноставније а сада је то готово, итд, итд..... Vojska postaje moćna pod rukovodstvom Mirine leve ruke, minitstra i dezertera Foolina, a BIA postaje moćna pod vođstvom keramičara i bivšeg radikala, Bratislava Gašića. Puteve gradi preletačica iz G17 Zorana Mihajlović, ali tako da se malo malo obruši potporni zid u Grdeličkoj klisuri, https://naslovi.net/2018-03-14/dnevnik/obrusio-se-potporni-zid-na-koridoru-10-u-grdelickoj-klisuri-video/21360485. Cvetamo! Nismo ni svesni kolikim koracima napredujemo... unazad! U kom ti si imaginarnom svetu živiš!
 4. Сваштара

  DOSovci najveći manipulatori, pa ima li većeg od... A možda si u pravu, ako misliš na Vesića, Malog, Trivanku, Kneževića, Jovanova, Gašića, Bakareca, Nebojšu Krstića... Slažem se, svi oni su davno morali biti u zatvoru, ali su pomilovani i imaju najviše državne funkcije. Zaključak, ili DOS nije bio toliko loš, ili su ovi još gori od DOS-a. I da za kraj, "blokade režirane od žutih"?! Pa oni u Beogradu nisu prešli cenzus! Dokle više demagogije i obrtanje činjenica?
 5. Сваштара

  Kao i uvek SNS zamena teza. Ko je pominjao smenu vlasti? Ko pominje ijednog opozicionara, osim vlasti? Uživaš u svom Kragujevcu pod dinastijom Nikolića? Kad se sedelo na striporu, kad se palile američke ambasade i kad je naveći Evropejac lepio "bulevare Ratka Mladića" to je bilo u redu. I da, slažem se DA SMO NORMALNA DRŽAVA, ali nismo, nismo nikad bili niti ćemo još dugo biti. Ali ne možeš vladati šest godina i za sve kriviti one pre tebe. Naročito ne za Kosovo, jer TI si bio u vladi kad je NATO krenuo da nas zatrpava.
 6. Сваштара

  Klasičan SNS rečnik, kad ne znaš šta ćeš a ti udari po majkama, neistomišljenike nazivaj izdajnicima i šljamom i to je to. Bravo!
 7. Сваштара

  Ti to ozbiljno? Postoji li gora vlast od ove koja je okupila sve preletače, koja diže akcize, poreze, PDV, prodaje Kosovo, dovlači turske investitore, smanjuje penzije i zavisi isključivo od jednog čoveka koji ni sam više ne zna gde udara nego u pola tri noću obilazi knjižare u Njujorku? Čiji kadar su Vesić, Gašić, Trivanka, Martinović, Goran Kneževiić, Bakarec, Jovanov... Prethodni su bili loši, alo ovi su napreDNO!
 8. Nisam neki kuvar, al' sebi umem da ugodim.umem da ugodim.
 9. Музика

  Priznajem da sam danas pvi put čuo za grupu Greta Van Fleet, i to zato što je Robert Plant rekao za momke da su novi Cepelini. Rekoh, hajde da čujem i imao sam šta...
 10. Музика

 11. Сваштара

  Ne znam, iskreno. Probaj ova tri https://www.subcentral.de/ https://www.opensubtitles.org/de https://www.podnapisi.net/
 12. Стране фудбалске лиге

  Šta se desi kad se sudare navijači Juventusa i Napolija.
 13. Сваштара

 14. Dugo me nije bilo jer imam puno posla. Ali došlo vreme opet malo da se pohvalim. Počeo sam da radim još za jednu prevodilačku agenciju, pa posla k'o šaše, jedva stignem da pogledam neku Zvezdinu utakmicu. Elem, pre neki dan sam završio svoj 2000. prevod. Opet da malo pojasnim, to je preko 103 dana video materijala. Nije loše, ne znam da li da pozovem brata Ginisa?
×