zgaca62

Звездаши
 • Постова

  175
 • Придружио се

 • Последња посета

About zgaca62

 • Позиција
  Пионир
 • Рођендан

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

754 profile views
 1. Ubi me tuga za tobom što se mučiš na tom trulom Zapadu, uemsto da dođeš u Vučkoland da uživaš.
 2. 99% da će kazniti samo Rad, jer ako kazne devojčicu, onda će svi od Vučele do Miše Tumbasa da kukaju kako je to učinjeno samo da se Partizan oslabi za derbi. To što se devojčica pomamila pa dobila po nosu, to po njima nije bitno.
 3. Šta su blokirale? Meni rade i Bajer i Bajern? Čak mogu i da ih skinem na komp.
 4. AKo neko hoće u miru da pogleda hajlajtse sa jučerašnjih i još ponekih utakmica. http://www.tvarenasport.com/prikazujemo/highlights
 5. Iznerviran celom frkom oko ovog nevinašceta, ostavio sam sledeći komentar na B92. I gle čuda, objavili su ga. Bez ikakve želje da branim ono što se ne može i ne sme braniti a to je odnos "navijača" Rada prema Evertonu, želim da pitam zašto se krici nisu čuli kad su Tavamba i Leonardo imali loptu? Da li je razlog za krike samo rasizam ili tu ima još nešto? Možda bi u Partizanu mogli malo više da se pozabave Evertonovim ponašanjem. Najlakše je nečije nevaspitanje i prostakluk prikrivati tuđim rasizmom. Sva medijska pažnja trenutno je upućena ka Forsima, koje treba žestoko kazniti, pa i pohapsiti, a onaj koji ih je provocirao hvatanjem za međunožje i pokazivanjem srednjeg prsta sada je ispao nevinašce i nedužna žrtva, da ne pominjem da mu ovo nije prvi put da provocira protivničke navijače. Zemlja Srbija nije rasistička. Kao i u svakom žitu ima kukolja koji treba iskoreniti, ali za ljubav je, kao i za mržnju potrebno dvoje, a Everton je uvek jedno od njih.
 6. Jeremić Школовање[уреди] Завршио је Прву београдску гимназију где му је психологију предавао Борис Тадић. Дипломирао теоријску и експерименталну физику1998. године на Кембриџу. Мастер диплому у сфери државне администрације и међународног развоја (Master in Public Administration in International Development) стиче 2003. године на Харварду (Harvard Kennedy School). Stefanović Образовање Завршио је Девету београдску гимназију, па потом Факултет за пословне студије на Мегатренд универзитету. По окончању студија, радно искуство је стицао радећи у приватним фирмама различитих делатности — од оних које су се бавиле дистрибуцијом рачунарске опреме до оних маркетиншких. Ментор за магистарски рад Небојши Стефановићу била је професор Ана Ланговић Милићевић, а докторских студија Мића Јовановић.
 7. Jokić razbucao Golden Stejt, 17 poena, 12 asistencija i 21 skok! Konačan rezultat 132:110.
 8. Dabogda Rumenko bio peti i ispao u četvrtfinalu. "Srbenda"....
 9. Evo, ja ću da ti objasnim. Počneš jer i sam hoćeš da pogledaš neki film, a onda se navučeš i prevedeš kao ja besplatno (za sad) 1092 stvari, što filmova, što serija. NIje sve u parama. Neko skuplja značke, neko markice, neko ide u teretanu, i znaš šta? Za sve te hobije moraš da izdvojiš i vreme i novac, za ovaj samo vreme. Usput nešto i naučiš, upoznaš neke nove ljude, dobiješ neko "hvala" i to je to. A ako imaš sreće, možda te neko pozove da prevodiš i za pare. Onda to postane pravo zadovoljstvo jer spojiš lepo i korisno.
 10. Bolest ne bira ni vreme, ni mesto. Udara tamo gde joj se i kad joj se najmanje nadaš. Još kad je sve to povezano sa bezorazlukom, drskošću i beščašćem, onda se dobije http://www.mozzartsport.com/vesti/nikolic-mozda-naivno-verujem-da-svi-imamo-jednak-tretman-kod-sudija/157657
 11. Ali sutra, nisi primetio da je EFES dobio jednu u produžecima? WO 1
 12. 1:11 Reč je ADOLOSCENTIMA....