Jump to content

dejanRS

Звездаши
 • Постова

  1,203
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  2

dejanRS last won the day on May 25 2012

dejanRS had the most liked content!

About dejanRS

 • Рођендан 06/24/1985

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Doboj
 • Интересовања
  Ako je VOLIŠ,moraš i da je BODRIŠ!!!!

Контакт

 • Скајп
  dejan.rakanovic1

Поља профила

 • Прва утакмица
  Звезда Рад
 • Клуб који највише пратим
  Фудбал
 • Поред Звезде, пратим и...
  Звезда
 • Омиљени играчи
  Катаи

Последњи прегледи профила

4,252 profile views

dejanRS's Achievements

Првотимац

Првотимац (6/10)

1.2k

Репутација на форуму

 1. Ако неко зна Руски ,нека погледа ;) Иначе филм је о навијачима Спартака . http://allfilmonline.net/news/okolofutbola_2013/2013-10-08-8884
 2. Срећа па је и Арсенал,иначе да те само "Милан" био би сумњив као могући учесник параде .
 3. Гледајте ово ,црнац је луд... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TMvGaYoE1lA
 4. Тачно ми Ивковић у појединим тренутцим није јасан .Човек не може да истрпи Недовићеву грешку и убаци Мицића а овај направи 3 пута више грешака . Разбили су нам самопоуздање у првој четвртини,нема шансе да се вратимо ,нажалост ,поготово што су подбацили играчи од којих смо највише очекивали .
 5. Свака част мајстору за идеју .
 6. Цијепа Мујо у шуми дрва и одједном налетише двојица брадатих ,крстови огромни око врата . Питају они Мују ? :"Мујо знаш ли ти ко смо ми ? " А МУјо на то одговара : " Уз Алахову милост - скривена камера " .
 7. Добио је и Гагић , Мусли и Бирчевић по мени неоправдано. Задња два такмичења Боби Марјановић је био само број ,а сада када дечко игра у животној форми њега нема ,не логично у најмању руку . Савовић такође није добио позив ..штета.
 8. Михајловић је тотално полудео,па човек читаву нацију убјеђује да не гледа својим очима .
 9. Dečko šalje devojci SMS: - Molim korisnika da se uda za mene. Dobija odgovor: - Poštovani korisniče, na vašem računu nemate dovoljno novca za ovu uslugu.
 10. Ма кеца неби могао да одиграм,када би годину дана "уживао" у тим парама ;), двица ко кућа . Али стварно никада нисам одиграо ни против Србије ни против Звезде .... а било је добитака . А када би било овако слатко .....у задњим секундама . http://www.youtube.com/watch?v=P9k7otE0FLQ
 11. Они су се много дигли ,сви њихови медији данима већ праве неку атмосферу што се каже на нож . Док међутим то код нас није случај.Углавном се извјештава у границама нормале и више пише о противнику него о нама самим.Такође ту су и играчи и многи њихови познати који грију атмосферу и издижу своје а нас омаловажавају,а да не говорим о њиховом селектору који је прави пример сељачине . Истина је да ће нам бити тешко на терену, јер имају боље играче , док наш Миха покушава нешто да направи (већини није јасно шта... ) ,верујем баш да ћемо да победимо и да ће да проради тај наш инат који нам је свима познат , и по мени било би идеално када би дали гол за победу у 90+ ,или да се деси нека "Божија рука" ,па они ми попуцали од муке .
 12. Прво нисам мислио ништа злонамјерно , ;) нити сам хтео да Салета на неки начим омаловажим, него само приступ Салета на утакмици прво не улива играчима никакво поверење ,када он исто се понаша када дамо или примимо гол . Разумем то је његов стил и ОК,али у овом мору проблема која има наш клуб нама треба неки мотиватор који ће да разбуди читаву екипу ,а колико ми хтели да себи признамо или не , од како је Сале тренер мања је еуофорија свих нас , јер Роби је некако знао да прича са свима и са новинарима и са играчима, нпр. на свакој конференцији за медије увек смо чули нешто ново , док код Салета то није случај. Али то је све небитно него ја мислим да сада не играмо никакав фудбал и изгледамо ко раштиман оркестар ,јер непостоји оправдање за утакмицу са Радом коју смо требали са играчем више да добијемо бар 2-3 гола разлике ,а да не говоримо колико су млада ти играчи ,који су показали и велику и жељу и мотив ...као и њихов тренер .
 13. Не знам од када је слика ја сам је јуче први пута видео али мени је била интересантна пошто сам из тог града ;) .
×
×
 • Create New...