Пред вама је нова главна тема форума. Уколико желите да користите стару и даље, на дну форума са леве стране имате мени и ту можете да је вратите.

Моја Црвена Звезда

Да бисте могли да користите све могућности форума и видите све теме морате се регистровати. Већина тема и подфорума су закључани за госте и отворени само за регистроване чланове.

Након регистрације погледате Правилник форума и поштујте га како бисте знали каква правила важе на овом месту. Поштујте их како бисте и другима и себи омогућили угодан боравак на форуму.

Након тога можете попунити поља на свом продилу, додати себи аватар и насловну слику и учествовати у дискусијама.

Ова порука ће бити уклоњена чим се будете регистровали.

Хвала на разумевању.

Gannicus

Звездаши
 • Постова

  389
 • Придружио се

 • Последња посета

About Gannicus

 • Позиција
  Кадет

Информације профила

 • Пол
  Male

Последњи прегледи профила

446 profile views
 1. I sad neka mi neko kaze da sva ova desavanja nije direktan atak na Zvezdu.... Pogledajte samo naslov Mozzart Sporta, koja razlika od juce..... Partizanov zimski sjaj: Leonardo je crno-beli Deda Mraz! (VIDEO) E pa dok je nas Zvezdasa ( al pravih i iskrenih), mozete da se sagnete, i za pocetak mozemo da vam damo ku..c, a za posle ce da vidimo!
 2. Meni nije jasna jedna stvar, kako su dozvolili novopazarcima da danas igraju, kad nisu namirili racune prema nekim igracima? Kako moze da se igra samo sa 11 registrovanih igraca....i onda kad su videli da ni takvog novog pazara nemogu da dobiju, penal i onaj zadnji go....zar je moguce da mora stoka da dobija po svaku cenu?