Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

TomicaCZV

Звездаши
 • Постова

  6,662
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  13

Everything posted by TomicaCZV

 1. Гудељ под чистим фаулом, на страну то што је крш играч.
 2. Питање је колико је могуће реконстеуисати стадионе попут стадиона офка и сличне. Годинама динар није уложен, ко зна у каквом су стању темељи... Иста ствар и са мараканом. Нису ли Атлетико исто изместили са свог старог места скоро? И још неке клубове.
 3. Да, у случају исте гол разлике, гледа се број датих голова.
 4. Једино Теодосић показује неку емоцију. Остали Мрка капа
 5. Сваки нормалан европски тренер би урлао на овакав резултат и одбрану, он са колегама прави план на 3 метра од играча. Боже сачувај.
 6. То што неко има право, не значи да је и нормално и да би тако требало да буде.
 7. Лик може да се бави спортом по клубовима. Играње за СВОЈУ репрезентацију је ствар избора. По мени, репрезентација не би требала да плаћа некоме да одради посао, како ти кажеш. Губи се драж том куповином нечега што немаш.
 8. Не. Јел би се ти осећао као Филипинац, ако би добио пасош Филипина? Америма, Французима и осталом западном, развијемо свету Србија је исто што и нама Филипини. Далека, релативно непозната земља. А и ако дође овде, проведе две, три године, заволи земљу... Да ли може да заволи Србију више него рођену земљу? Ако не може, шта ће нам такав? Ако може, опет, шта ће нам такав? Не странцима.
 9. Да би репрезентација била Српска, треба да играју Срби. Толико је просто. Никакав Џенкинс, никакав Ле Талек.
 10. У праву си. Онај са 200милиона размишља шта ће да купи сутра. Онај са 200е размишља шта ће да једе сутра. Један има времена на претек, другом је 24х мало. Један нема времена за своју државу од силног одмора, други ипак нађе времена.
 11. Постоје људи који гледају женску кошарку. И навијају...
 12. Бој се овна, бој се говна, а када ћу живети? Одмарај јер немаш уговор, одмарај јер имаш, одмарај јер потписујеш бољи. А кад ћеш играти?
 13. Људи, овај изостанак би био и разуман да је он руки, да се доказује или слично. Човек је мвп, доказан играч, са милионима у џепу. Ако сад нема времена, када ће имати? Далеко му лепа кућа.
 14. Вулић квалитер за топ лиге, само га тренери не воле...
×
×
 • Create New...