Jump to content

TomicaCZV

Звездаши
 • Постова

  6,744
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  13

TomicaCZV last won the day on November 3 2021

TomicaCZV had the most liked content!

About TomicaCZV

 • Рођендан 04/27/1998

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Nis

Поља профила

 • Прва утакмица
  Звезда - раднички
 • Клуб који највише пратим
  Звезда
 • Поред Звезде, пратим и...
  Боћање
 • Омиљени играчи
  Dejan Stankovic

Последњи прегледи профила

2,553 profile views

TomicaCZV's Achievements

Звездина Звезда

Звездина Звезда (9/10)

11.7k

Репутација на форуму

 1. Цео тим је офанзивно слабо одиграо, па можда и нису ове утакмице неки репер. Али мотика је био најагилнији, пробијао, трудио се, често и грешио, руку на срце. Није имао ни неке помоћи бека, па је много солирао. Јуче покушавао пар пута уласком у средину да отвори простор за шут, не знам дал му је једном успело. Све у свему, мени се допало оно што сам видео на овом турниру од њега (брзина, дриблинг, труд, трчање,...). Има још клиничке проблеме да не зна када да стане са дриблингом и дода или асистира. Па пређе једног, другог, али му ипак одузму лопту јер се не ослободи брзо. Заигра се. Али проћи ће га то. Ако нас Ераковић буде напустио, мислим да ће он и Станковић бити први избори. Чак и да остане Ераковић, мислим да ће Мотика добити и заслужити добру минутажу. Са друге стране, мени је Лековић највеће разочарање на турниру. Катастрофално је одиграо. Концентрација нула, лопта му пролази испод ноге, грешке у додавањима, попречни пасови,... Свег због чега би га ми, заслужено, разапели да је то урадио у дресу звезде. Директан кривац за бар 2 гола, можда и више. Дал је притисак, дал је пад форме, неуиграност... Али од играча који је толико хваљен онакве грешке нисам очекивао. И изненадио ме мали Кнежевић. Приметио сам га док је играо за ОШ, био је и капитен чини ми се. У генерацији са браћом Митиљикић, Радуловићем,... Не помиње се толико као неки из ОШ, али на мене он офанзивно оставља много бољи утисак него неки. Конкретан, брз, окретан, свуда га има, нуди се, ретко греши... Надам се да ће да добије шансу и код нас.
 2. Ја кад год сам гледао овог малог Лековића, ништа одиграо није.
 3. Ја не знам дал си испратио... Прво, пикси рече да неће оне који не играју редовно по клубовима. Друго, нахвали Ерака пре позива, ваљда треба то и да покаже. Али нахвали и Катаија... Треће, не знам дал си гледао утакмицу, али теле се не састави данас. Имао пар катастрофалних киксева, испадао ко из воза, замало и црвени... И то није само ова утакмица, већ је константа. Нико се више не пита дал ће овај да киксне, већ кад ће и дал ће то да покрију остали... И можеш ти да браниш Пиксија колико хоћеш, али Ерак >>> теле и ту нема расправе.
 4. Јок, него ћу да кажем да је Павловић играчина за Ерака. И Родић је на том левом штоперу сигурнији и квалитетнији од овог вола.
 5. Велика је срамота Пиксија што пре Ераковића игра ово теле Павловић
 6. Гудељ под чистим фаулом, на страну то што је крш играч.
 7. Питање је колико је могуће реконстеуисати стадионе попут стадиона офка и сличне. Годинама динар није уложен, ко зна у каквом су стању темељи... Иста ствар и са мараканом. Нису ли Атлетико исто изместили са свог старог места скоро? И још неке клубове.
×
×
 • Create New...