Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

TomicaCZV

Звездаши
 • Постова

  4,819
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  6

TomicaCZV last won the day on April 16

TomicaCZV had the most liked content!

Репутација на форуму

8,175 Одлична

About TomicaCZV

 • Позиција
  Легенда
 • Рођендан 04/27/1998

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Nis

Поља профила

 • Прва утакмица
  Звезда - раднички
 • Клуб који највише пратим
  Звезда
 • Поред Звезде, пратим и...
  Боћање
 • Омиљени играчи
  Dejan Stankovic

Последњи прегледи профила

1,884 profile views
 1. Него шта него просечан тим. Шпанија, Немачка, Француска, Италија, Енглези тимови који су по именима испред Португала. Португал ту негде око Белгије, Холандије. Само што су бољи колектив од њих. А колектив су због људи који га чине. Да је Роналдо лош по свлачионицу Португала, ***** би такве резултате давали. Него шта него маректиншки трик и репрезент Португала, а не фудбала. Ено, судија се извинио португалцима, уефа покреће поступак па се оглашава,... Мислиш да им то неће бити враћено онда када буде требало? Дај да се не зајебавамо, ово је за Португал био феноменалан потез, на страну то што ти и ја мислимо о томе. Њихова репрезентација ће од тога да профитира. Боље такав капитен који освоји Европско и Лигу нације, него онај што са дупло јачим тимом уради ништа.
 2. Човек од португала направи репрезентацију која може са свима да игра, од просечног португала. Увек се максимално трудио за репрезентацију и на крају то и поштено наплатио. Јел вам толики проблем да схватите да би се сваки, али апсолутно сваки фудбалер, коме је поништен гол за победу у 93ћем минуту одреаговао бурно? Шта, проблем је што је оставио репрезентацију на цедилу у деведесет и четвртом минуту утакмице која је продужена три минута? Проблем је што је бацио капитенску траку и кренуо ка свлачионици након тога? Јел се играло уопште након тога? Скренуо је пажњу фудбалског света на репрезентацију тиме, на неправду која им јесте учињена и у наредним утакмицама ће имати знатно боље суђење него што су имали до сада. Камо среће да и ми имамо играча који може такву реакцију да изазове.
 3. Вељку место виси и у Звезди у 11 камо ли да има квалитет за репрезентацију. апсолутно је исто дал игра он или лукић, ни један нема квалитет за репрезентацију.
 4. Роналдо за Португал урадио више него било који наш играч за нас у претходних 20 година. Дмитровић рупчага да не може дубља.
 5. Дмитровић, Гајић, Младеновић, Ђуричић и Рачић из прве поставе, Макса и Лука измене. Из нашег клуба, играли за нас или су прошли нашу школу. Павловић, Миленковић, Влаховић и Лукић из прве, Митровић као измена. из гробља Костић, Тадић из Војводине Митровић Стефан, Гудељ као додатак На све то и Пикси као селектор.
 6. Мени је довољно што више не гледам Коларова и Љијића. А Бога ми, пун ми је ***** и оног малог из немачке, играо у војводини. Гаћиновић едит
 7. Оволико коментара на утакмицу репрезентације није било дуго на форуму
 8. И да се избаци рачић, да се убаци максимовић, да се избаци гаја да се убаци лазовић. Остало већ и може некако
 9. Лукић вс Рачић мртва трка ко је бољи Његош
 10. Чини ми се да је нова с откупила право на пренос утакмица репрезентације у лиги нација
×
×
 • Create New...