Jump to content

Opie

МЦЗ Тим
 • Постова

  4,855
 • Придружио се

 • Days Won

  20

Opie last won the day on November 30 2022

Opie had the most liked content!

About Opie

Информације профила

 • Локација:
  Charming Town

Последњи прегледи профила

3,051 profile views

Opie's Achievements

Легенда

Легенда (8/10)

19.1k

Репутација на форуму

 1. Eminentni sportsko - kosarkaski radnik Tegi snimljen u trenutku dok piše izveštaj sa meča za potrebe svoje još eminentnije sportsko - košarkaške emisije. Dok se čeka da on završi izveštaj na programu je nadasve poučni EPP.
 2. Inspirisano danasnjim savrsenim sportskim danom. 3/3
 3. Ovo je sigurno. Koncept igre Mornara i FMP-a se razlikuje pa ih ne mogu uporediti bukvalno ali imam utisak da Rasel vise napada instiktivno a Frejzer promisljeno. Mozda i gresim.
 4. Pričao je Šone Stefanović da su letos birali između Frejzera i Rasela iz Mornara. Mislim da nisu pogresili u izboru. Obojica imaju slobodu u igri u okviru svojih ekipa ali mislim da Frejzer tu slobodu pametnije koristi, da se tako izrazim.
 5. Frejzer za 14 minuta na terenu ubacio 26 poena, trojke 6/7. FMP dao 63 za poluvreme. I da, na tribinama Stefan Safet Janković.
 6. Od Svetog Arhangela nadalje Zeljko je krenuo pravim putem, neka samo tako nastavi.
 7. A može i ovako, sa MCZ logom na kapi. Ili alternativno...
 8. Dacha preneo intervju na sajtu. https://www.czbg.net/2022/12/12/karles-marko-bice-fantasticno-ako-dodje-kampaco-vildosa-je-gladan-a-srbi-zive-kosarku/
 9. Slika na koju sam naišao na bespućima interneta. Što znači da nije problem trčanje samo po sebi, problem je gde se i zašto ovoliko trči. A trči se mahom zbog loše organizacije i postavke, narodski rečeno jurca se za loptom u očajničkom pokušaju da se stigne. Ne trči se pametno. Slična priča je bila i na prošlom SP.
 10. Poledica 23.11.2022. Poledica 10.12.2022.
×
×
 • Create New...