Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Crow

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  2,532
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

6,407 Одлична

About Crow

 • Позиција
  Ветеран
 • Рођендан 11/04/1989

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Србија

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Crow

  Сваштара

  Ово ти је Дез... под стотим именом
 2. Crow

  Филмови

  Гледао Краља Петра Првог... нисам одушевљен.
 3. Crow

  Реч Звездаша

  Да би се стекло свеобухватно прихватање и поштовање правила, мора се стећи поверење у правну државу и институције које то исто право спроводе тј. штите. А да би се то поврење стекло потребна је законита, правилна и ефикасна примена прописа. Да се ефекат прописаног и осети, од појединца на горе. А код нас то нажалост није случај.
 4. Crow

  Реч Звездаша

  Знам, селективност примене јер огроман проблем и то је проблем друге врсте. Међутим, чак и да најсавесније могуће обављаш посао (посебно судијски) понекад законом пописана овлашћења, иако формално прописују неку могућност, практично је то несповодљиво или тешко спроводљиво.
 5. Crow

  Реч Звездаша

  Теоријско паламуђење и пракса, посебно у правној материји су небо и земља. Посебно то факултетско штребање је велика разлика у односу на примену тог знања. Зато су нам закони, односно прима истих у к**цу јер их пишу људи и усвајају људи који немају дан практичногискуства из било које области права и онда ти се у пракси јави милион "ситних" проблема који ти отежавају посао јер пропис није практичан иако је теоријски добро (одлично) обликован.
 6. Слажем се да не треба мрачити, и да заиста играмо сезону из снова (гледајући минимум деценију и по уназад), стручни штаб је одрадио невероватан посао од када је дошао, препородили су клуб на 101 начин и ту се свака прича завршава. Међутим, не требамо ни да прихватамо све здраво за готово и без критика (не мрачење, већ разумна критика) јер колико год да смо сада добри (или одлични) морамо тежити да будемо још бољи и да све негативно смањимо на минимум. Увек има и увек ће бити (надам се све мање) разлога за критику. Сви у клубу су постали жртве сопственог успеха, као и појединац у фирми који се истакне па се од њега очекује много и често критикује када не пружи изванредност јер је друге на то исто навикао.
 7. Crow

  Сваштара

  Колико срама нема да је то страшно. Волео бих да га неко барем једанпут напенали толико јако да овако полети... само без глуме...
 8. Магловит ми је тај период те се не сећам баш најјасније, простите, био млад и глуп, само се пило, јуриле сојке и гледала Звезда. Што би рекао Шабан, "С намером дођох у велики град..."
 9. Онда је то тај дерби био, повели су рано, ми се мучили изједначили на 1:1 њиховим аутоголом и онда је Клео негде средином другог дао за 1:2, тада су оргијали и палили југ из освете јер смо пар дербија пре тога ми запалили ЈНА...
 10. Јел то онда када су запалили столице на југу и направили онај пожар? 2013. година чини ми се, сећам се те проклете кише... Едит: 137. вечити дерби је то био, 2009. године оно о чему сам ја писао
 11. Crow

  Филмови

  Била је у биоскопима, али нема још ни месец дана од премијере... Тако да слаба вајда да је већ на нету филм...
 12. Crow

  Сваштара

  "Дођи вечерас на Сан Паоло, рокни ме у девет сати ако имаш муда, ако немаш бежи да те не гледам..." Милан Бард Живадиновић 2018.
 13. Crow

  Игрице

  Ја одиграо Read Dead Redemption GOTY пре пар година, купио ПС3 због ње, ово сад не смем ни да помишљам... Немам ПС4, узео бих га али не смем јер сам и овако слаб са временом и знам да би ми стајао по пар месеци неукључен. Али првом приликом када будем имао више времена на располагању, двојка мора да се одигра. Рокстар прави мала ремек дела, а РДР игре су најбоља међу њима.
 14. Чекао се Новембар месец и хладни дани са падавинама, да би се фарбали стубови од рефлектора? Па заиста, да нас нема требало би нас измислити... Да ме неко не схвати погрешно, свака част за рад и труд, али нигде рационалности нити економичности све се бре нешто ради с брда с дола, забушава се, чека се последњи тренутак и сл. Ако су већ хтели да фарбају стубове било је до средине октобра/почетка новембра дана за то колико хоћеш. Они сачекају 20 и неки новембар када пада киша, дува ветар и све хладније и хладније... Заиста нелогично.
 15. Crow

  Сваштара

  Пар питања, овако произвољно, да се којим случајем и неким трагичним расплетом ситуације распише општа мобилизација, шта мислите у ком постотку би се Срби одазвали? Генерално, да не идемо по регионима, то је тек посебна прича. Притом, шта би и како би било са масом омладине која је у војном смислу највише борбено спремна узимајући у обзир узраст и физичку спрему људи у том добу (некадашњи први позив)? Када 90% тих клинаца пушку једва да је видело уживо, а камоли метак опалили или прошли и један дан војне обуке? Да ли би клинчурија из Београда, Крагујевца, Ниша, Новог Сада и урбаних средина могло да изађе на крај са арнаутским бандама са планинчина и разних вукојебина које су и даље у 20 веку? Како би подносили зиму, глад, прљавштину, недостатак сна, топле хране и одеће, муниције и свега што је "нормално" у ратним условима. Колико би горива било за технику и тешко наоружање? Које фирме и у ком обиму би производиле храну, завоје, униформе и остале потребштине за војску? Замислите се, и када одговор на 70% ових, и још толико непостављених питања, буде позитиан и оптимстичан онда можемо говорити о некаквом оружаном сукобу или рату, а до тада ћути трпи, дупе крпи...
×