Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Популарно


Популарни садржај

Showing content with the highest reputation on 10/10/2020 in all areas

 1. 2 points
  Nije bio los. Igra u oba pravca. Ima potencijala. Pre sam ipak da Blagojevica afirmisemo. Tu nam je pred nosom. Talenat. Za dzabe.
 2. 1 point
  Avanti , sve je to tačno...samo bih dodao da je sve to što si napisao , osmišljeno i razrađeno u kasnijoj fazi...prvobitna ideja vodilja po kojoj je zamišljena Liga Nacija je ta da se zaštite slabije i pod znacima navoda neatraktivne reprezentacije ( među kojima smo i mi ) koje su imale veoma često problema da nađu odgovarajućeg protivnika za odigravanje prijateljskih utakmica u terminima koje UEFA i FIFA propisuje za te prijateljske utakmice...a kako su prijateljske utakmice počele da se boduju za rang listu koja određuje koja će repka iz kog šešira da se žreba za regularne kvalifikacije ili za grupu završnog turnira , došlo je do ozbiljnih problema baš za te " neatraktivne" reprezentacije... Liga Nacije upravo rešava takvu vrstu problema u startu , jer svaka repka , bez obzira koliko bila neatraktivna , dobija rivala približnog kvaliteta za protivnika u terminima koji nisu rezervisani za zvanične kvalifikacije , već za prijateljske utakmice, u kojima se igra Liga Nacija , pa samim tim to više nisu prijateljske utakmice , već takmičarske , i realne za adekvatno bodovanje...kasnije se došlo na ideju da to bude " druga šansa " i na koji način bi to funkcionisalo... Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
 3. 1 point
 4. 1 point
  Lazović je oduševio. Koliko je samo napredovao. Bomba igrač. Rile mi je uvijek bio drag igrač, drago mi je, ovo će ga progurati malo. Đuričić isto dosta napredovao i uozbiljio se. Maksimović standardno dobar.
 5. 1 point
  Tulumba takticki pregazio Norvezane. Na njihovom terenu ovako ih nadigrati u biti ili ne biti utakmici nije mala stvar.
 6. 1 point
  Dare ne promašuje centarsut. Svaka čast majstore, najbolji igrač danas!


×
×
 • Create New...