Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Популарно


Популарни садржај

Showing content with the highest reputation on 08/25/2016 in all areas

  1. 1 point
    I da dođe utoka zar zaista neko misli da će više da se pita od Čovića...
  2. 1 point
    Pre 7- 8 meseci sam cuo prilicno relevantan info da Pefi namerava da se povuce posle OI, konkretan razlog je povreda ledja koja polako preti da preraste u hronicnu i koja se leci mirovanjem tokom leta i tretmanima u SAD. Na to su se jos nadovezale brojne druge povrede koje ga nisu mazile proteklih sezona. Covek zeli da produzi karijeru i ja ga razumem, bio je tu uvek, sada je dosao prakticno iz povrede na okupljanje. Hvala mu za sve, diskretan heroj ovog tima.
  3. 1 point
    Уз Симоновића и Штимца, вероватно најоспораванији играч и играч који се највише пљувао а тотално без разлога. Своје дефанзивне задатке је увек одрађивао на најбољи начин, офанзивно колико је могао. Невероватно користан играч, али махом у колонама које се не виде у статистици. Свака му част на целој репрезентативној каријери и хвала му за сваки секунд у дресу репрезентације.


×
×
  • Create New...