Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Све активности

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Kazu mi da se pregovara sa Italijanom Robertom Donadonijem za selektora "A" reprezentacije...
 5. Last week
 6. Čitam izjavu "trenera" Đorovića i blago sam zgrožen. Ne mogu da verujem koliko struka kod nas nema obraza, koliko su spremni da pišaju po svemu i da im sve i svako bude kriv za njihove neuspehe samo ne oni. Jebeš trenera koji krene prvo sa izgovorima za ne uspeh, a ne krene prvo od sebe i prvo analizira sopstvene greške. Što se mene tiče takav neko je jedna obična nula od trenera. Definitivno imamo najgoru struku na svetu, čast izuzetcima koji brzo i pobegnu iz ove žabokrečine... Jbt uspeš da usereš jednu od boljih generacija i učinih da na terenu izgledaju kao raspuštena banda i mrtav ladan izjaviš kako si dao mnogo srpskom fudbalu. Stidi se Đoroviću dupeta kada obraza nemaš!
 7. Dzasmin ima opasnu logistiku,Gaga ga izgleda ono kao simpatise ,gotivi..Bec ovo,ono a i Fahreti je zap‘o za oko (dzep)... daleko ce Dzasmin i bez tvog cimanja dogurati,vidim ga u top3 "Dzasmine, Dzasmine Hakala te juri"
 8. Da nije Džasmin pa de se i cimam ovako nek vidi šta će hahha
 9. probaj opet,mozda ti knjigovodstveno zavedu glas
 10. Jbg zaustaviše glasanje a ja taman htedoh
 11. mog‘o bi neki sms,dva,tri za Dzasmina,komsija ti je,red je a i rasplako nam je Gagu i digo Fahretu na stending ovejsen...red je
 12. laznjak,slobodnjak sa Safetom onomad a sad triler i emocija u glasu pred Fahretom Piksi tad i sad Ludilooo kompletno imamo i Heinza!Jasmin Heinz Rumenige i "2 galeba bela"
 13. Piksi razvalio.... Kao onomad u Italiji njegov imenjak
 14. Takmicar br.10 Sasa Dedic-Piksi!!! ...jos kaze "izvukao sam ovaj broj i cast mi je sto je to broj bio i mog idola" Ludilooooooo,hvala mladim fuzbalerima sto su mi omogucili ovo finale!
 15. Toliko talenata i postigli samo jedan gol i to sa 11 metara...
 16. Završi se i ovo mučenje. Imam samo da kažem da treba znati pa ovako talentovanu generaciju u globalu(neko više, neko manje) ovako upropastiti! Svaka čast FSS, svaka čast "treneru" Đoroviću.
 17. Na ovom prvenstvu je reprezentacija totalni raspad, pa stoga ne bi trebalo ni naše igrače da gledamo kroz prizmu prikazanog. Mislim na Gajića i Babića prevashodno. Ovo je bio užasan nastup i nije neki reper.
 18. Поготову што перспективног левог бека нема ни на мапи у скоријој будућности ,баш штета
 19. Bolje da se otvorila tema za finale "Nikad nije kasno" ...mada nije kasno,tek slede glasovi zirija pa sms glasovi...duga noc evo idu "Daire" ..."baklje se pale...iz daleka cuju se CIGANIIIII..." idemooooooooo
 20. Поготову што перспективног левог бека нема ни на мапи у скоријој будућности ,баш штета .
 21. Terza već sada može ozbiljno da igra, a prostor za napredak ogroman. Ne mogu da prežalim to što mu nismo dali šansu i što smo gledali brže bolje da ga prodamo.
 22. Teska srca ali Babic ne vredi ni 200 000 evra. Izgleda kao dobar i posten decko, trudi se ali ne ide. Uzasan je na ovom EP.
 23. Saponjic igra pre Joveljica...Budi bog s nama. Mali Terzic moze da izraste u ozbiljnog levog beka.
 24. Jbt meni se završila serija pa sam prinuđen da glrdam ovu patnju
 25. Ne mogu iskreno, videh naslov i više mi liči na njuz net nego ozbiljan članak. Ali hvala na preporuci u svakom slučaju.
 26. samo za one koji ne prate -85min 2:0 za bracu Laudrup ..kod mene reklame pa sam u mogucnosti
 27. Preporucujem ti da procitas ovaj sjajni intervju. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-uros-racic-na-tenerifama-sam-idol-nisam-slabiji-od-kokelana-i-kondogbije/323064
 1. Load more activity


×